148

Ник

преди 1 година

На болшинството български народ газ не му трябва.На който му е необходим има борса да отива и купува.Нали сме пазарна икономика.Мухобойко като е голяма работа ,защо топлофикация София най големия потребител на газ е с един млрд. загуби по негово време и триста млн. неплатен газ и то от многоооо евтиния от Газпром.За сведение при мутрата и теменужка в Сърбия три пъти по евтин газ,а в Унгария два пъти.А сега си помислете къде отива разликата и кой най много реве за Газпром.

147

аZ-ът

преди 1 година

Ехххх мъжко либераЗка ...хем ти мръзнат г*зовете на децата ти , хем плащаш космически цени. А Вова в същото време продава на Китай.

146

Ник

преди 1 година

Пратете мухобойко с едно кученце оцеляло от комунистическия терор и ще свали цената.

145

Анонимен

преди 1 година

Германия да прави Зеления преход, който ни налагаше.

144

Руснак

преди 1 година

Давай Вова, покажи им на еврогейстан и и краваристан и кон боб руча ли!!!

143

та нали за това

преди 1 година

реваха такива като Урсула Фон дер Лайен санкции ограничения без руски газ демонизираха русия само и само да угодят на господарите си зад океана, предоставят оръжия за избиване . Е сега Европа получи което иска като бавно но сигурно се превръща в едно голямо европейско гето изградено по американски модел

142

Анонимен

преди 1 година

Зимата още не е пристигнала, но вече 4 правителства паднаха (Великобритания, България, Естония и Италия) като круши. Кое ще е следващото паднало правителство?

141

Коко

преди 1 година

Мурсула проста ли е или се прави ? Егати *** са ...

140

причината на причина

преди 1 година

А причината на причината са русофобията и санкциите.

139

В ГОРАТА СЪМ СИ

преди 1 година

ИЗКОПАЛ ЗЕМЛЯНКА И ЩЕ ПРАВЯ ПАРТИЯ ПАРТИЗАНИН БГ , ХОРА ПРИСЪЕДИНЯВАИТЕ СЕ ПРЕДИ ЗИМАТА ЧЕ ЗИМАТА ГОЛЯМ СТУД И ГЛАД ЩЕ ИМА , А ПАРТИЗАНИТЕ СИ НАБАВЯТ ВСИЧКО БЕЗПЛАТНО КАКТО ЕДНО ВРЕМЕ

138

Анонимен

преди 1 година

Аз готвя на ток, проблемите около газта слабо ме интересуват

137

Анонимен

преди 1 година

До Натовеца Русофилът има нужда да си вземе дозата адреналин. Ако руската пропаганда не му го достави за деня - той се обръща към фантасмагориите - бързо, лесно и удобно. :))))

136

ЕС

преди 1 година

СЪЮЗЪТ НА ЕНЕРГИЙНАТА БЕДНОСТ И МИЗЕРИЯ. АМИ ХВАНЕТЕ ЕНЕРГИЯ ОТ КОСМОСА - НИКОЛА ТЕСЛА ВИ ГО ПОКАЗА, А ТЕ МУ ПОДПАЛИХА ЛАБОРАТОРИЯТА, УМНИТЕ ХАМЕРИКАНЦИ!

135

Изходът е

преди 1 година

ЕС ДА НАТИСНАТ УК ДА ПРЕГОВАРЯ. ИНАЧЕ ГЪРМИМ ЗАЕДНО С УК! ИКОНОМИКА БЕЗ ЕНЕРГИЯ = ОТ УМРЯЛ ПИСМО.

134

О хо хо

преди 1 година

Е СЕГА РАЗБРАХТЕ ЛИ НАЙ- СЕТНЕ КОЛКО СТРАТЕГИЧЕСКИ ПРАВИЛНО БЕШЕ ПОСТРОЯВАНЕТО НА ТУРСКИ / БАЛКАНСКИ ПОТОК ЗА БГ?! ВЕЧЕ СЕ СТРОЯТ И ОТБИВКИ ЗА НАС!!! ХА ХА ХА!!! ББ - СТРАТЕГЪТ НА БГ! ДЪРЖАВНИК!!!

133

Анонимен

преди 1 година

Още нищо не сте видяли. По Руските телевизии казват че и петрола ще секне не само газта. Русия започна да продава горива на цяла Азия. Еврог ейците ги оставиха с пръст у газ в това число и киро вампиро.

132

Анонимен

преди 1 година

До Натовеца Точно бензиностанция/газостанция с ракети се оказа. :))) Киро беше прав за това. :))))

131

Анонимен

преди 1 година

Киро Танкера ще ви топли с усмивки от лъжливите ленти. Спокойно!

130

Анонимен

преди 1 година

До ОВЦЕ, ЗАРЕЖДАТЕ ЛИ?? Руските мегафони вече започнаха с теории на конспирациите за да "покажат" колко зле ще стане. Не хвана това с бензина "по 5 лева" и хляба "по 50 лева" и сега пробват с измислени заплахи. :)))))

129

Анонимен

преди 1 година

В България няма да скочи,Простото е договорил американски газ с 30 % по-евтин от руския....поне така казва де