7

Случаен минувач

преди 1 година

Никакви отстъпки повече на тези говeда! То фактът, че гласувахме френското предложение си беше отстъпка! Да се научат да уважават!

6

Анонимен

преди 1 година

Тоест, никога.

5

Диана

преди 1 година

Грешно е да се включват българите в РСМ-конституция, според мен! В тяхната конституция всички кореняци македонци трябва да се.наричат "българи", а не българите там да се делят на македонци и българи - ***.то БСП не може да пропусне да направи някоя беля там! Гледайте сега как не могат да си намерят запетайка, за която да се хванат...Значи така - нас си ни е грижа само за обявилите се българи, другите да пасат..и аз да бях маке и аз щях да мразя България ..БСП и СИЕ ВЪН от политиката!

4

Анонимен

преди 1 година

Много са противни тия маке.донци - още по-противни са украин.ците.Сега съм на морето и се сблъсквам с тях - няма по-нагли, невъзпитани и нахални хора. По-зле са от нашите ***, само дето са бели.Пълни уро.ди - това е най-позитивното, което мога да кажа за тях

3

Анонимен

преди 1 година

Историята и езика не са почнали още.

2

Додо

преди 1 година

Катастрофа. Поредната за България национална катастрофа! "Включването" на Българите като "малцинство" в конституцията на Бившата Югославска по абсолютно никакъв начин не адресира реалността, а именно, Българският характер на Македония и населението там. Провал! Бойко и Сие майцепродавци ще бъдат мразени во веки веков и името им ще се нареди то тези, на поп Кръстю, Гошо Тарабата и Сие родоизменници. Анатема, анатема, анатема!

1

Гошо...Тъпото

преди 1 година

То ще е...голяма работа,Скопие да признае...татарите за равни,щото са кривокраки и еднооки,а...древните са много красиви и с...къдрави коси