22

зъбатият

преди 1 година

Чакам да видя, кога зелените крадци ще се сетят за катастрофалното замърсяване с пластмаса, вкл. **баните маски, на **баните глобалисти. Няма да коментираме китайските рибарски флоти, които унищожават всичко по пътя си. Можеше и да повярваме, че хората причиняват глобалното затопляне. Но CO2 квотите като решение на проблемът, смърдят на една голяма, долна, глобалистка измама

21

РУССКИЙ ОККУПАНТ

преди 1 година

Ся, последно - сушата в Италия или войната в Украйна ще е причината за световен глад ?

20

Шенгенята

преди 1 година

хем ще потракнуят с заби от студ, хем ще изпукат от глади

19

До20

преди 1 година

Спри да се излагаш,ЕС консумира между 95-100 милиона тона хлебна пшеница,България ако засее цялата си площ не може да добие повече от т 13 -15 милиона тона!

18

Анонимен

преди 1 година

Какво толкова,ще наблегнат повеки на жаби макаронаджиите!

17

Анонимен

преди 1 година

Не съм се увлякъл изобщо! България в момента има огромни територии с пустеещи плодородни земи. Нашия климат и почви са по добри за земеделие от тези в западна Европа. А планинските ни райони са идеални за всякакъв вид животновъдство. Имаме и много водни ресурси както и потенциал за изграждане на още по големи водоеми. В момента не използваме дори и 5% от потенциална и ресурса на нашата земя.

16

До16

преди 1 година

Малко се поувлече с това,че България щяла да изхрани цяла Европа!

15

Анонимен

преди 1 година

Голям проблем,Италия така или иначе внася около 50% от нужните и зърнени култури,тая година ще и се наложи да внесе малко повече!

14

Анонимен

преди 1 година

Само ЕС произвежда храна достатъчна за изхранване на целия свят. Как обаче се разпределя тази храна е съвсем друг въпрос. В интерес на истина дори само България има капацитет да изхранва цяла Европа. Просто този капацитет не се използва в момента. Каквито и кризи да има знайте че се те правят нарочно и изкуствено с политически цели.

13

Анонимен

преди 1 година

Световните добиви на пшеница са рекордни, но виждаш в долината на река По имало спад и по екоталибанската логика сме щели да умрем от глад.

12

Анонимен

преди 1 година

До Щерю Така де, Кире вече я продаде на зелено на немчурите и франсетата, а за българина радиоактивна от Луганск.

11

Щерю

преди 1 година

А тук дедо Боже тази година ни даде добра реколта...

10

Анонимен

преди 1 година

Както през последните 20 месеца абсолютно всяко писание за китайската настинка завършваше със "само вацините могат да ви предпазят", сега предстои с години всяко писание за каквото и да е климатично явление - горещина през лятото, дъжд през пролетта, студ през зимата - да завършва със "стават все по-чести и по-интензивни поради изменението на климата, причинено от човешката дейност". НОВАТА ПРОПАГАНДА АКТИВИРАНА!

9

Анонимен

преди 1 година

Поредната доза екоталибански лъжи и манипулации. Разбира се главната цел е да ви внуши вина и да ви заплаши с климатичен апокалипсис, ако не се подчинявате безропотно на зелените шамани.

8

Анонимен

преди 1 година

Италия произвежда зърно колкото България,тя не е никакъв фактор в световното производство.

7

Анонимен

преди 1 година

Масонската *** Италия ще свърши първа, поне така завеща полковник Кадафи.

6

Constantine

преди 1 година

Добре, че тия балами се ваксинираха миналата година, за да няма глад тая зима за тия с повече от 2 мозъчни клетки в главата. Пред св Петър тъпотията им може да мине и за саможертва и ако мине номера няма да отнесат калая за самоубийство.

5

Анонимен

преди 1 година

Ще внасят от Русия.

4

Анонимен

преди 1 година

Ама тея и мляко ли пият тяхното нее ли като нашето от пепел. Големи тарикати не си утепаа кравите като нашите управници.

3

До 1

преди 1 година

Не само че забраниха, но поради санкциите срещу Русия имаше недостиг на торове. Но надали ще го кажат, както не казват нищо и за протестите на фермерите в Холандия, които са вече над месец.