122

Анонимен

преди 1 година

Кой болен мозък може да измисля подобни оръжия, оръжия за отмъщение след като бъдеш атакуван. Лоша е съдбата на втория. Американците след Хирошима се опитват да създадат неутронна бомба и други 'чисти' оръжия. Каква е файдата да завладееш чужда територия след като няма да можеш да я ползваш, руснаците им хрумват само дивотии, като ръката на мъртвеца и подобни отмъстителни технологии, които само показват, че са диваци неотменили още вендетата и кръвното отмъщение.

121

Анонимен

преди 1 година

Руските подводници са по опасни за екипажа си отколкото за врага. Повече руснаци са убити от собствените им подводници отколкото врагове. Единственото постижение на подводния флот на СССР е потапянето на бежански кораб Густав на които хиляди цивилни загиват, а руския касапин получава медал защото е избил цивилни. Е поне всяка подводница пусната от Русия на вода означава 120 по малко руснака сред живите.

120

путин

преди 1 година

мойте идоли са сталин и хитлер, за възстановяване на национал-социализма и война със всеки който не е с нас. Ние сме вишата раса , да здраствует краснъй терор

119

ОТЧАЯНИЕ . . .

преди 1 година

Най-страшните торпедота , написано няколко пъти от безстрашна мисирка с пилешки разум !

118

а ляб

преди 1 година

ши има ли за колхозниците?

117

Анонимен

преди 1 година

Това, което отличава АПЛ "Белгород" от която и да е ядрена подводница в руския флот или от всяка ядрена подводница, експлоатирана навсякъде по света е нейния функционал. Освен дрона с мегаБЧ "Посейдон", тя ще е носител и на супероръжието "Лошарик". Толкова сте неуки, че на снимката сте избацали миниатюрната дизел-електричка тип "Варшавянка", оперираща в Черно море.

116

тез

преди 1 година

освен военщина нищо друго няма в тях, а военщината върви с голяма доза ограниченост. изполняй не разсуждай

115

Анонимен

преди 1 година

Селям алейкум. На всички русофили.

114

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 123 "Идвайки на власт Путин завари 60 млн бедни в Русия и ги намали на 20 милиона." Още не е избил 40 милиона руснаци, но може би такива са амбициите му. КАто гледам как е тръгнало. Иска да надмине идейния си татко Сталин.

113

Империята на злото

преди 1 година

Може да се хвали само с такива "постижения",носещи смърт и сеещи разруха.как не се похвалиха с нещо хуманно,с нещо от полза на човека,а само със средства за убиване!.По този начин няма да прогресирате никога Господа "Другари".Всеки един трезвомислещ гражданин ще се стреми да се пренесе в една по-уредена и по-хуманна държава,защото живота е само един!И в крайна сметка ще останат само старите,не можещите,озлобените и облъчените.А с такова население......изхода е предизвестен!

112

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 134 Ама, като Курск, или още по-хубави?

111

скоро при курск

преди 1 година

рашисmume не могат да направят една кола като хората ,а си мислят ,че могат да правят подводници.

110

Анонимен

преди 1 година

Не видях смисъл в аналога САЩ-Авганистан и Русия-Украйна. По-скоро ще има изтегляне на САЩ от Украйна. И Белгород ще е една от причините. Иначе, нека всички сме спокойни, че тази подводница не е нищо особено, а е просто някакъв експеримент.

109

Българин

преди 1 година

Няма да създадът нещо полезно за човечеството а само за неговото унищожение мислят.

108

Русобил

преди 1 година

С технологии от съветско време тази подводна лодка ще има съдбата на галерата Кузнецов .

107

Анонимен

преди 1 година

Оххх ракети, аххх могучая, оххх оружия, аххх Великая отечествена, оххх подводни лодки, аххх тавариш Путин, оххх копейки, аххх посейдон, оххх подмокрих сА!!!

106

карачанаков

преди 1 година

До Анонимен 129 Само да питам при този БЕЗПЛАТЕН рай при тези 7 000 ДОЛАРА защо нашите ман *** сти не отиват в Расията ,а по Германия,Италия,Испания и т. н. 5-6 чаа ве та по 7 ,000 ДОЛАРА правят близо 40 000 ДОЛАРА и отделно месечни помощи..........ех каква идилия.Сега разбирам какво търсят в Украйна искат и на тях да дават помощи.

105

путьо късия

преди 1 година

ли е писал софтуера

104

До 130

преди 1 година

Ехеее, че той ако се беше понапънал, щеше да оправи и китайците бе...

103

Мхмм...

преди 1 година

Ай стига, че още помним Курск...