69

Анонимен

преди 1 година

Вие хората си мислите, че света се върти около вас, но в действителност сте най-нисшата форма на живот на тази планета. Много сте проcти ^_^

68

Анонимен

преди 1 година

На ***-йка ти п-у-тката йоана цонева, не си забравяй превръзките

67

Железния Феликс

преди 1 година

Всички масколюбци трябва да се запознаят с моя Маузер!

66

СТОП МЕД МАФИЯ

преди 1 година

НАбедени че май са били заразени с КОВИД 19 и вкарани в болниците /билиса клинично здрави/ са жестоко тровени по време на тн лЕЧЕНИЕ НА КОВИД ..Имат специфичне страх от мед мафиотите..НАпомняме че мед мафията у нас вече много години позлва:КОЛКОТО ПОВЕЧЕ И ПО ХРОНИЧНО БОЛНИ ТОЛКОВА ПОВЕЧЕ МИЛИАРДИ КРАДАТ ОТ БЮДЖЕТА И ПАЦИЕНТИТЕ>. БЕЗ МИЛОСТНО..МИЛИОНИ ЖЕРТВИ СА ВКЛЮЧЕнИ В ОГРАБВАЩИ СХЕМИ ПО една трета от пенсиите месечно..

65

STOP PCR terror

преди 1 година

Всички поразени с PCR TESTS още са в рискови зони.. Независимо дали са с ваксини или преболедували.. Уврежданията на майчината охрана на горни дихателни пътища и уста /проникват опасни зарази след увреждане.. СА ВИДИМИ.Поразените с обемно проникващо пресканиращо оръжия предизвикало остра бронхопневмония са поразени с дигитално холограмни видео терористични атаки след привързване към ID CARD plus smartphones.. Жертвите имат ясно видимо обсебващо преоблъчване некомпенсирано..

64

Облъчват автобусите

преди 1 година

OT реклама на тази мярка се видя че всички автобуси и други на градския транспорт в София са ОПАСНО Увреждани от нагло вредна дигитално холограмна видео терористична и пресканираща техника.. ЗАСЕГА ЗАРАЗА рекламирана като КОВИД обаче не се видя..Световно известни експерти от Италия демонстираха експериментално че нагло вредните PCR tests НЕ ДАВАТ достоверна информация за заразяване с КОВИД 19.Обратно..Вижте документални филми ..TAMPONI ...

63

Анонимен

преди 1 година

Вяра човек може да има само на медицината , не на политици и на медии. Маските се промотират от медиите и политиците . Уродливото лице на ковид - истерията се разкри. Толкова е жалко и тъжно , че въпреки цивилизационния напредък на човечеството , хората могат лесно да бъдат манипулирани. Човешката природа остава непроменена.

62

Анонимен

преди 1 година

Не трябва ли да изтребят тези с маските до крак? Аз така смятам

61

Анонимен

преди 1 година

Психичноболни не търпят маски. Шизофреници, невротични с паническо разстройство. Ще ги познаете по липсата на маски. А има и една отделна г рупа -асоциални психопати, които демонстрират арогантност.

60

Жокера

преди 1 година

И кой и какво ще ми направят аз знам карате и нося на бой.така или иначе ми е маскирано лицето.

59

Анонимен

преди 1 година

Искат да вземат от рано страха на хората защото предстои затваряне и бустерен сертификат. Такива аса директивите на бигфарма

58

Бай Илийчо

преди 1 година

Язе мислам доколкоту моем де ,че докато яку сопа не играй управия няаа има!

57

Анонимен

преди 1 година

Мангъров каза че от маските няма полза. Вярвам на него.

56

Анонимен

преди 1 година

Много големи пари се въртят да пропагандират вируса,сега чакаме подобрените ваксини,овцете трябва да се боцкат.Фармацевтичните компании чакат да продават!

55

Мартин

преди 1 година

Имам 3 паднали акта за маска в съда. Народа няма да сложи намордници при 40 градуса. Че и няма да се вари на дози.. а вие пуснете и военни ако щете и ви стиска.

54

Анонимен

преди 1 година

Не съм кучках но ще си взема едон куче за защита от всякакви психясали маскари.

53

мед сестра

преди 1 година

вижте простотията им!?!?Сега няма да водим диагноза ковид ,а болните ще са вътреболнична инфекция!?!? Който работи знае за какво иде реч! Глупост на глупостите!!!

52

ПроСоТо

преди 1 година

така ви се пада,"софиянци" !..Щом докарахте и търпите селската даскалица и цялата кохорта от провинциални навлеци дави яхат,пада ви се!..Не ревете!..."Затваряй си устата и продължавай да маршируваш!"!-основен девиз в Австро-Унгарската армия..

51

Анонимен

преди 1 година

Че те някой хора които стриймват по 1000 сезона на сериали за кратко време може да не са и разбрали за маските. Аз лично си слагам слушалки и ако се правя че не чувам

50

SHEFA

преди 1 година

ОТ 12 000 000 000 - 8 000 000 000 -ГИ НЕМА