39

преди 15 години

Ударила ви ракета по *** ***....

38

преди 15 години

Какво летище бе, това са ливади.... А бе ливади, ливади виждали ли сте у Дебнево, те това са ливади. А, бе то май в Бьлгария всички са ливади.

37

преди 15 години

майка ви *** и неграмотна, търсачи на сензации, що пък да не е кацнала летяща чиния на скапаното ви летище софия

36

преди 15 години

Gospod pazi pianite i ludite. A nie, kogato ne sme piani - sme ludi :-D

35

преди 15 години

'Shit happens', недейте толкова да се впрягате.

34

Vankata_71

преди 15 години

Какъв си ти бе...та пишеш така неутрално, сякаш не си българин...може би не си...кажи какъв си...*** ли си, турчин ли си...кажи какъв си...пиши до Иван Иванов...чакам да пишеш...

33

mnb

преди 15 години

"Ямата е с размери 130/95 см и дълбочина 35 см.Невъзможно е парче от снаряд да издълбае такъв трап, отсекли военните."трябва да си БГ военен за да стигнеш да такъв мъдър извод :Dзащо чак сега се чу че било толкова голяма дупката :? досега все осколка било :????много интересно ...... досега като гледаха други хора как не стигнаха до това гениално заключение :)главен въпрос кой гръмна склада за да си прикрие далаверите :???

32

az

преди 15 години

эа мен или има липси или някой иска да эастрои мястото

31

ахъм

преди 15 години

осколъчно фугасни са, палят а не копаят трапове.

30

bm-21

преди 15 години

именно колега за да двигателят и не може да се задеиства от какавто и да е взирв.Който иска да си вярвя че е ракета от "Град" нека си вярва.Свещена простота както е казал един велик човек в средновековието

29

Samo minavam

преди 15 години

MOMCHETA,Raketata e sgreshila......,triabvashe da uluchi,onezi onezi ***,IZRAZIAVAM SE PREKALENO DIPLOMATICHNO V PARLAMENTA.Jalko za xorata,koito postradaxa,no GOSPOD PAZI ***,DOKATO NE SI SVARSHAT RABOTATA NA TAZI ZAMIA,ZA SAJALENIE....

28

смерч

преди 15 години

може може. тя ракетата си е ракета, няма нужда от дуло кат снаряда. 40те тръби отгоре на уралчето не случайно им се вика направляващи - само насочват. маймуните в близкия изток отдавна позлват такива оф снаряди без БМ - подпират ракетата на дърво, целят се как да е, с батерийка 4.5 волта задействат двигателя и ето ти ракета касам ли беше, как й викаха не помня. израел пропищя от тях.

27

ben

преди 15 години

такъв взрив е способен да пренесе практически всичко на големи разстояния, и ти да беше наблизо и теб можеше да ти намерят главата на летището, макар че не може да лети :)

26

bm-21

преди 15 години

Много ми е интересно как е излетяла тази ракета от БМ-а.Все едно да изведесх совалка в космоса като я взривиш

25

преди 15 години

Аз *** сьм у Америка и не ме бьркат парите, каквото си искам, такова слагам на масата. А в Бьлгария си е мизерия.

24

Стара кримка

преди 15 години

Пич с тия *** оригиналничения занимавай баба си Злата. Политиците винаги са ненавиждали армията от злоба и завист, че там са били истинските мъже на България и са го доказили пред целия свят. А сега тия *** я командват и си го връщат. Защо в Турция никой не си прави гаргара с армията??????

23

Celopec

преди 15 години

НАРОЧНО СА ЗАПАЛЕНИ СКЛАДОВЕТЕ МАЙ,ЗА ДА СЕ ПОКРИЯт ДАЛАВЕРИТЕ ОТ ДАНС.....

22

пишещ тук

преди 15 години

"Служителите на аерогарата вчера се "БЛАГОДАРЕЛИ", че бомбата не е улучила огромните резервоари за керосин между сградата на старото летище и правителствения ВИП" -Каква е тази дума благодарели?

21

lokster

преди 15 години

Да се чуди човек как можахме да извадим такъв късмет и да няма нито една жертва! Цялата ситуация имаше изключително голяма потенциална опастност. Лошото е че правителството се държи така, сякаш е напълно нормално от време на време някой склад за боеприпаси да се запали...И сега се надпреварват да казват кой си е свършил "най-адекватно" работата...Досега не е имало такова нагло правителство. Радвам се че не съм от глупаците гласували за него.

20

преди 15 години

ako beshe mayka ti mujka, nqmashe i nqmashe.... drun drun, mnogo klenchite. ot kravka slon shte izkarate i vseki den shte govorite za neq, sqkash nqma za drugoi za koeto da govorite?