39

Зелени Въглища

преди 1 година

*** евровъглища се боядисват със зелена боя по еврогейпроект за да минат вратичката в закона! Зелени ли са?! Зелени са! В закона е записано "green energy" и купонът продължава!

38

Анонимен

преди 1 година

А ние нека затворим нашите за некакви си смешни 11 милиарда , които при сегашните цени на тока ще ги реализираме за година и половина аиде да са две и да стоим на тъмно и на студено като най умни !!!!!

37

Shark

преди 1 година

И правилно!

36

шмatka

преди 1 година

.... пък ний към найдлегия от трити!

35

Анонимен

преди 1 година

Како стана със санкциите към Русия Фалирахте ли я вече. Сигурно вече няма какво да ядат няма ги краваските отрови. Голем глад ги налегна Ръснаците ядат само истински храни. Скоро яли ли сте истински хляб с коричка и срединка като душичка. А истински шпек салам а кренвиши от месо а не от кокоши глави и гребени от петли. Ще ядете ама не в този живот. Русия никой неможе да я фалира те си имат всичко ние ще тракаме със зъби зимата Руснаците си имат истинско парно нее като вашето с хладка вода.

34

пецата

преди 1 година

европейските въглища са зелени въглища, чисто екологични , полезни за здравето, а руския газ е вреден , ако искаш да му е гадно на Путин, не се къпи, не s.e.r.i, NE eb.i, не карай кола

33

Анонимен

преди 1 година

Няма да се плашите ние си имаме умнокрасиви, които правят като вятъра и ще захранват стотици хиляди милиони ветрогенератори

32

По същество

преди 1 година

Хаааааааахахахахахахаха! ПеремогХа!!!

31

НЯКОЙ

преди 1 година

Абе къде са зелените природозащитници, германски и европейски, да не са се записали доброволци в Украйна. Зимата като няма газ май ще купуваме руски ватенки, но важното е на Путин да му е зле.

30

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 1 година

България получава Руска газ, през Гърция, на по висока цена.. Наш Кирчо да не се прай на шашаф... И да ни лъже.

29

Анонимен

преди 1 година

Русия е голяма страна.Незнам западните умници как решиха че като им спрат Макдоналдса и уискито ще успеят да я разрушат.Задава се тежка зима с много сериозна инфлация а и ние сме в потъващата лодка.Както винаги в историята пак сме на губещата страна.

28

Анонимен

преди 1 година

Не знам дали зимата ще е студена, ама като гледам индианците как трупат дърва...

27

Анонимен

преди 1 година

Хихи Европа се перчи, пъна, надува, и накрая се върна във викторианската индустриална ера...

26

Анонимен

преди 1 година

Какво стана нали щяха да поставят Русия на колене?В Италия подаде оставка министър председателя защото подкрепя Украйна.В Европа се задава тежка зима,в Германия правят вода и се къпят по малко.Стана ли ви ясно защо Путин и Байдън започнаха операцията в Украйна.Скоро цяла Европа ще се поклони на Русият цар.

25

Анонимен

преди 1 година

Нормално, няма по зелена технология от кафевите въглища

24

БАНко

преди 1 година

А Е ТОЛКОВА ЛЕСНО !!! МАХНЕТЕ САНКЦИИТЕ , ВЪРНЕТЕ ТУРБИНИТЕ И СИ ПЛАТЕТЕ !!! ИЗБРОЕНОТО ЗАВИСИ ОТ ЕВРОПАТА НА УРСЪСЕЛА ФОРДОЛАЙНО !!! ЕВРОПЕЙСКИ ЦЕННОСТИ ЛИ Е ДА УБИВАШ НАРОДИТЕ С ГЛАД И СТУД ???

23

Az

преди 1 година

Честно казано, гърците не мога да ги разбера! Имат 187% задлъжнялост или с прости приказки дължат два пъти повече, отколкото струват и въобще, ама въобще не им пука. Щяли да поемат 90% от увеличението на тока, демек още дългове???

22

Парко

преди 1 година

Лош Лош бай Тодор оставил ни Аец, Тецове, Вецове и 3000!!! язовира. Глупав овчар бил нали, времето е наше, така ли се пееше ?? Хахайаай9

21

БАНко

преди 1 година

ПОЗОР !!! ПОЗОРА НА ЕВРОПАТА Е КАТАСТРОФАЛЕН !!!

20

Неминон

преди 1 година

До Анонимен: щом са лигнитни въглища - надали са от Донбас, по-скоро са някакви местни гръцки находища.