34

Анонимен

преди 1 година

До Важна новина! Какво голяма журналистка ти е Кристина Патрашкова, дето по цял пие кафе с Гала и разнищват клюките? Какъв е по-точно приносът И в българската журналистика и в медийните обществени каузе, че нещо не се сещам?

33

Анонимен

преди 1 година

Нека да има нови избори, за да преброим копейкинците и да ги изринем от България на изток! Искам да видя лицата им по плакатите, да ги снимам в тълпата, да бъдат разобличени поименно про.ст.ите комуно-фашистки маргинали!

32

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 30. Тогава ти ще забравиш, че те има теб. Нопмалинте хора ще изринат котилото ви фашистко.

31

Анонимен

преди 1 година

До Martin Borrman Нали, знаеш, че ако не се гласува, по закон гласовете на негласувалите се разпределят квотно между партиите. Много си подмолен. Да гласуват само твоите възрожденците искаш? Защото те са под строй и с песен, това ли ти е целта ? Напротив, българите трябва да гласуват. Ако не могат да си изберат партия, има опция и за тях. Последното квадратче е "не подкрепям никого". По този начин няма опасност гласа му да бъде преброен при когото и да било. Не по твоите правила, копейкинче!

30

До 47

преди 1 година

Първо трябва да се изринат възрожденците като тебе, които освен с лозунги не могат да приказват с нормални изрази, пък после ... каквото сабя покаже.

29

Анонимен

преди 1 година

Гледам, Мая Общата, и тя надигна глава, заглади перчем, яхна отново "нас червеното знаме роди ни" и се мобилизира за избори))))))).

28

Анонимен

преди 1 година

Да изринем на следващите избори тая клика ПП (палавия премиер) снесена от американските окупатори.Да изринем също така завинаги клетите комунисти които вече едва се държат на повърхноста.Да изринем и ДБ - за какви демократи се имате в лицето на Хр.Иванов и Ат,Атанасов?Да изринем и ИТН - това изчадие на българската политика пръкнало се някъде в някоя чалготека.Тази коалиция докара България до такава беднотия и инфлация каквато не беше виждала дори по Виденовото "управление".

27

Важна новина!

преди 1 година

Голямата журналистка Кристина Патрашкова осъди Сакатото учиндолско чудовище на общо 65 000 лв. Както с много известни хора, Сакатото чудовище от Учиндол, не веднъж се гавреше с Патрашкова, защото и тогава изпълняваше поръчка, за която му бяха платили! Сакатото чудовище изпълнява мокри поръчки от времето, когато се правеше на "водещ" и опростачваше българите, имали глупостта да гледат простащините и порнографията му! Браво на адвокаткатката, но Чудовището вече е осъдено от българския народ!

26

Българин

преди 1 година

Защо на все повече предавания фоновите цветове са синьо и жълто?

25

Анонимен

преди 1 година

Всичко е ясно, курс към Москва. Това е основната задача на ИТН.

24

Martin Borrman

преди 1 година

Служебен кабинет Но. 2473 ще има само ако добитъка го избере отново, и резултата, отново, ще бъде точно същия както и предишните 2472 пъти....... колело на живота нали? Но ако този път добитъка еволюира, стане човек, започне да мисли, и каже "НЕ!" и НЕ ГЛАСУВА? Кой е избрания? Избрания си ТИ! Избери себе си а не поръчковите "политици" пък да видим какво ще стане тогава..... какво имаш да губиш в случая??????

23

Анонимен

преди 1 година

Време е за Изхожданe!

22

маскирания

преди 1 година

Това е чудесно, ша фърлям гласЪ за Възраждане!

21

Анонимен

преди 1 година

Преди всеки избори едни и същи политолози агенции и др. мътят главите на хората и до нищо добро не довеждат крайно време е да се оттеглят

20

..

преди 1 година

къде е "великият" ни президент сега да им резне наглите крилца на промяната?!!?!?!?!?!?

19

Царя е гол

преди 1 година

Не, защо пак избори? Вижте как тръгнаха да гонят 30% от администрацията! След това започнаха да извозват тонове пръст от трите тунела, които правят и с тая пръст заливат основите на мостовете над Дунав, по които да потекат евро средствата, които им отпуснаха! Да не забравим болница лозенец дето разчленяваха трупове! Народа адски много им се радва на електрическите коли, от успешно завършеният завод. Моля, разпространете по медиите тоя хвалебствен пост, да се радват всички на коалицията!

18

ФСБ

преди 1 година

Русия обвини българина от сайта Bellingcat в участие заедно с Украински воени в вербуването на Руски пилоти и опит в отвличане на бойни самолети.

17

неизвестен

преди 1 година

Абе що ви не е... , драскачи за власт.аз само ще ходя да гласувам. Нищо няма да направите, всички сте от един дол дренки.

16

Анонимен

преди 1 година

Без БСП,ГЕРП, ДПС, ПП, ДБ и всички останали мафиоти! Избирайте истински, видяхте че става!

15

Бай Дрън

преди 1 година

Знаете ли...досега винаги десноте партии като почнем от СДС, са били в полезрението на интелигенцията ни. От известно време насам обаче, десните партии попаднаха в полезрението на мафиотите и прocтaцитe.