77

Анонимен

преди 1 година

Преболедувах го два пъти сигурно ,но не се получи този ефект чувам прекалено добре! Може при следващо преболедуване да загубя слух,па на по-следващо може да си говоря сам...?Странен вирус, хем не е изолиран, хем е смъртоносен,хем оставя последици ...Бря.. бря..След следващият щам какво ще загубим ума си?..говор и глас ли?

76

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Точно вие, антиваксърите всявате страх и ужас с лъжите си. За дезинформация се носи съдебна отговорност." Айде осъди ме, му хльо, хахаха:))))

75

Jordan Jordanov SARS

преди 1 година

Всички облъчени от ТОЛ камерите получават ТРАЙНИ УВРЕЖДАНИЯ НА ГЛАВЕН МОЗЪК в точно зададени участъци.. МОЯТ СИН е поразен тежко авгист 2019 влиза месец в Болница ,губи работата си,болен е оттогава. МЕН ме пресканираха на 26 май 2022 .От тогава съм трайно увреждан през лична карта - облъчване по време на сън с цел убиство. Главоболие,губене на слух,болки в ляво око..

74

СтОП ТОЛ ТЕРОР

преди 1 година

Новост от последните години е ползването на тежко терористична диверсионна техника за поразяване на стотици хиляди дневно.Експерти преминаващи под ТОЛ камери ако усетят снимащо пресканиращо преоблъчване да следят здравето си..МАсови убиици ползват камери по нагло престъпната ТОЛ Система за мръсни убииствени експерименти. Поразените се следят автоматично през лични карти..с цел УБИИСТВО>> ВКЛ С SARS COVID 19..МВР ДА ДЕМОНТИРА ОПАСНАТА ТЕХНИКА ЗАБРАНЕна ОТ КОНСТИТУЦИЯТА чл32;28 и 29.

73

Анонимен

преди 1 година

Вероятно хората вече губят разума си. Гениалният Джордж Оруел видя всичко това и го показа на хората , което му прави чест.

72

Пссссс

преди 1 година

Изкаран ковид тежко преди 8месеца нямам нито обоняние нито нормален слух . . Постоянно свистене в ушите . Ходих по доктори и ми казват че си измислям . А виж сега какво ставало. Нямаме здравеопазване . Значи щом не си умрял значи си излекуван . Ама надали.

71

Анонимен

преди 1 година

Къде са парите? Това е въпроса! Нали нос уши и гърло трябва да намажат! Да това е истинския диалект за повечето български лекари. Искам да кажа не всички, но за преобладаващата част от лекарите е така!

70

Хемус

преди 1 година

Доктор каквото и да ти каже винаги става въпрос за мангизи

69

Пловдив

преди 1 година

Това е,черешката на тортата,почнаха да си ги смучат от пръстите,жалки хора с дребни душици.

68

Анонимен

преди 1 година

Точно вие, антиваксърите всявате страх и ужас с лъжите си. За дезинформация се носи съдебна отговорност.

67

До Болен здрав носи

преди 1 година

Не случайно всяването на страх и ужас е престъпление. Някои хора се самоубиха, мислейки си, че са болни от ковид и че ще умрат. Заставам зад думите си и мога да докажа за самоубийство от страх от ковид.

66

До 67

преди 1 година

На фона на 99% мнения против маски и ваксини, лаенето ти увисва във въздуха и ставаш смешен.

65

Болен здрав носи

преди 1 година

Според мен всичко е в ума на човека и ако си втълпяваш може да си докараш голяма беля... Аз например точно миналата година след втората вълна си бях втълпил, че тук ме боли, там ме боли, че имам рак, че всеки момент мога да умра, четях статии свързани с болести ден и нощ и си втълпявах, че и аз имам същите симптоми... бях отслабнал драстично, ходих по лекари половин година, но всички изследвания бяха нормални...

64

Един

преди 1 година

До Анонимен 61В друг сайт за новини видях д-р Бацелова и Аспарух Илиев от лабораторията в Берн, но в 2 отделни статии. :) Разбира се, д-р Попов имаше посветена също собствена статия.

63

Анонимен

преди 1 година

Всичките ми роднини, приятели, колеги и техните познати и роднини са ваксинирани с по 2 или 3 дози. Нито един не се е разболял, умрял, получил тромб, автоимунно или друго, с каквото там плашите. Нито пък е умрял от ковид. Живи и здрави са, работят, пътуват, кой както харесва. Все щеше да се чуе за някой, макар и един, пострадал. Затова пък отпреди ваксините, починаха много познати и близки. НЕ ВЯРВАЙТЕ НА АНТИВАКСЪРИТЕ! ЛЪЖАТ! (Справка - не живея в България.)

62

Смях!

преди 1 година

xaxaxaxaxaxax най-добрите вицове са винаги в днес.бг :))))))

61

..!!??

преди 1 година

Малей, добре че не губят друго

60

доктор Xyz

преди 1 година

Да, да, така е! А пациенти, които oнaниpaт губят зрението си!!!

59

НАври си

преди 1 година

достиженията в популяризаторския си дирник. Нещастни твари, за при какво ли не правите.

58

Анонимен

преди 1 година

Ся пъ тоя ли пуснахме.Другите "експерти" в отпуска ли са.Сценарият върви,а?