45

Отговор

преди 1 година

До Вселената! Слави Трифонов десетилетия ни заливаше със Чалга, евтина помия и примитивен цинизъм! Той имаше пряка заслуга за увреждане на цяло едно поколение с чалга , маанета и присмех към всичко нормално! Майките сменяха канала през най-гледаното време, да не гледат децата! Иначе казано ,пр'ст човек с много пари ! Както бързо го забравиха от БТВ, така бързо ще го забравят и от политиката!

44

Братчеда

преди 1 година

За разтурянето на еничарската седенка давам плюс на Слави. Компенсира една малка част от простотията да подкрепя Продажните ***.

43

Анонимен

преди 1 година

браво слави развали шорошката задруга никога повече дб фашиската партия и неините слуги от бсп

42

Анонимен

преди 1 година

Слави днес си призна че е мафиот. Няма какво да се каже. ДА ЗАМИНАВА В ПАНДЕЛАТА!

41

Анонимен

преди 1 година

Интересно дали въпросната Велислава Попова,която ръси бисери,може да посочи поне едно нещо,което кликата на Киро-Кокоро и сие извършиха в полза на обществените интереси?! Спирането на руския газ,което е причина за огромните цени на ток,вода,горива,храна,лекарства,неудържима инфлация! Вдигането на ветото,с което предадоха националните интереси на БЪЛГАРИЯ!Дипломатическия скандал с Русия,скритото изпращане на оръжие за укрите! Повсеместния глад, мизерия,безперспективност на народа и РОДИНАТА ни!!!

40

От Вселената

преди 1 година

" Човекът е Ангел с едно крило, Ако Хората - децата на Бог ХОР - Загрея (Слънцето) наше и ваше не се прегърнат, не заиграят заедно ХОРО и не запеят заедно в ХОР, няма да полетят...".... "Бог, Цар, Отечество, Разум, Вяра, Надежда и Любов"

39

От Вселената

преди 1 година

Слави Трифонов като правеше "SHOW", публиката се радваше, усмихваше, ръкопляскаше, изпълваше с огън сърцата си и чакаше на опашки за билети за да влезе на стадиона и изслуша следващото "SHOW" на Слави. Каква радост изпълваше сърцата на хората! А тия горе на снимката се събрали да правят "ЕКСПЕРТНО SHOW"? Какви "ЕКСПЕРТИ", какво чудо? Първо ги изпратете да завършат начално училище в село копейкин! Да си обръснат брадите и да се научат как се къпе в банята, че миришат по телевизора!

38

Анонимен

преди 1 година

ИТН и Възраждане не се шият. Търсете някои които се Шият.

37

Анонимен

преди 1 година

Единствено на тях може да се разчита, за истинска промяна. Но нали сме по далаверите, това не ни харесва.

36

Анонимен

преди 1 година

Маро виж кадрите от "сбирката" преди референдума а не се барай. Не те знам от кое село си ама аз бях там и толкова хора на едно място не е имало от протестите в зората на демокрацията

35

Чери

преди 1 година

До Обективно Ало, Обективният, май най-много ти харесва да си в отявлена диктатура, каквато ББ си сътвори. Без неговия "параф" нищо не се случваше повече от 10 години.

34

Анонимен

преди 1 година

Ей го един гербав *** пред 5поста се включва с гербавата опорката че ИТН са с тях. Много им е мъчно на гербавите че Слави им го наби четвъртит, до сливиците.

33

питам

преди 1 година

А на ПП, ДБ и БСП може ли да се разчита след това повишение на цените, скъп бензин и газ и т.н. - все придобивки от правителството на К. Петков?

32

Анонимен

преди 1 година

БРАВО НА.ПП!! ЗНАЯТ СИ СИЛАТА И НИЕ ТЪРСИМ ТАКИВА ДА НИ ОТЪРВАТ ОТ МАФИЯТА ГЕРБ_ДПС.

31

Мара

преди 1 година

До Анонимен 26 Ти луд ли си или полудяваш! Кой харесва Слави ако не е надрусан или смахнат!

30

Обективно

преди 1 година

УЖ ХАРВАРДСКИ НЕАДЕКВАТНИЦИ ОТ УНИВЕРСИТЕТА НА ВАНКУВЪР ? ТОВА ЛИ ВИ СА СПЕЦОВЕТЕ?!?

29

Анонимен

преди 1 година

Какви са тези експерти, които не виждат, че на ИТН може да разчита само Ггерб и тези, които не се умориха да управляват съсъ служебни правителства?? $$$$$$$$$$

28

Кирето

преди 1 година

Тия са "експерти" по бла-бла-бла! Чиста проба телевизионни ***!

27

Тюх

преди 1 година

Брей, брей събраха атлантическите стипендианти на едно място и били експерти ... тюх да му се не види .... 4000, 4000, 4000, 4000.

26

Анонимен

преди 1 година

Ами това го казах в първия ден, когато се разбра че Слави ще се явява на избори, пък не съм експерт ...