53

Анонимен

преди 1 година

Страните в които либерастията е натикана в ъгъла развиват оръжейната си промишленост, засилват военния си потенциал. В Европа е точно обратното, много либерастия, клонящ към нула военен потенциал. Като добавим демографската катастрофа и буксуващата икономика, Европа най-вероятно в бъдеще ще бъде разпределена между великите и регионални сили. Но какво пък, важното е джендърите да имат неограничени права, да се налага силово екоталибанската религия, феминистките да са шефове и т.н.

52

Анонимен

преди 1 година

Турция взима собствени решения...

51

Ssss

преди 1 година

До АнонименНа всяка скала която стърчи от морето пък била тя и един кв.метър има 15 милна зона около нея, а в тази зона има газ, нефт, контрол на корабоплаването и т.н. Ей за това!

50

за това..

преди 1 година

за това Ердоган се гаври с nymлеp - русия извади от складовете танкове Т-62, докато турската оръжейна индустрия върви напред.

49

до българин

преди 1 година

Това е самата истина, само че погрешно и неправилно написано. Истината е, че сме били под османско владичество, т.е. нямали сме СОБСТВЕНА държава,която да събира данъците,те са отивали при султана. Още една скоба-ако тогава не сме били под османско владение, от войните които са водели по това време по целият свят, от България нямаше да има и помен,като много други древни страни.Махнете тази маска на патрЕоти и вкарайте разум и сами ще стигнете до извода,че България щеше да е разпарчадосана,ако..

48

Анонимен

преди 1 година

основавам партия "Няма такъв народ дето 12 години да гласува за човек прочел 1 книга"

47

българин

преди 1 година

по-добре да си бяхме останали под турско робство.. сега слънчака щеше да е като бодрум и анталия..

46

Ивелин Михайлов

преди 1 година

тука 80% от студентите учат политология, социология, икономика, етнология, философия, антропология, право, психология, администрация и туризъм и само 1% учат физика и математика.. НОРМАЛНО

45

Анонимен

преди 1 година

защото начело на държавата им не е стоял 12 години, човек, който се хвали, че е прочел само 1 книга през живота си...

44

Анонимен

преди 1 година

в турските универси учат нанотехнологии и фотолитографии, а в нашите учат за лампови телевизори!

43

Анонимен

преди 1 година

защото си нямат софия прайд..

42

Анонимен

преди 1 година

рашките си фъркат и в космоса пък вии пр........ци си пишете колко много са изостанали и си пригответе *** дупета за зимата плюс височките цениза всичко .

41

Анонимен

преди 1 година

турците строят машини, българите маршируват по гейпаради!

40

Исторически парк

преди 1 година

ами техните отличници по олимпиади ги пращат на запад на държавна издръжка по договор и после ги връщат за разлика от нашите, които само дотират сащ с мозъци.. дори тоя байрактар се изучил в масачузетския докторант после в локхийд гепил технологии и се върнал в турция.. а нашите заминават и никога не се връщат, защото мразят ГЕРБ

39

ББ

преди 1 година

До Анонименхехе платените от доган през путин ***...произвеждат ли Ф35...например...бедна ви е фатазията...като например ядрените на путин и китай да не...излетят,лодки...боже мой...учете бре,прочетете поне по една книга за Бога!с рубли ...толкова

38

Анонимен

преди 1 година

"Сега Турция произвежда около 70% от това, от което се нуждаят турските въоръжени сили, спрямо 30% в началото на века"______А тука натовските тролчета обясняват, че е най-добре да пускаш чужди държави да ти пазят територията.

37

Анонимен

преди 1 година

Според мъпетите тук, = Турската икономика e велика и невероятна, като базата им за сравнение е .. .България? Турция още не може д аси стигне нивата от 2012-а година! От 2013 до 2020-а, всяка година беше по-лоша от предходната. 2021-а се вдигна с малко, но сега пак е назад. А това, че Украйна "побеждава" е лишено от всякакви доказателства. Побеждавала .. 1/5 от територията и замина за 4-5 месеца.

36

Космонавт

преди 1 година

След превземането на Крим, ДНР и ЛНР, пътя на руснаците към Турция е открит. Още когато създавахме Русия, ние българите, предвидихме развоя на събитията. На трона в Цариград първо ще седне антихриста - сина на Лукашенко, лъжелророка/лъжецаря, представен за наследник от Романови, след това ще седне истинския Цар от Бога български от рода Дуло! Четвъртия райх е на българите. Има два народа с път - българите и евреите, всички други са прах и пепел.

35

рН

преди 1 година

Много сериозни ивистиции в техническото и хуманитарно образование и наука, в машиностроенето, техническия персонал и едно от най-съвременото тех. и лабораторно оборудване, правят сериозни крачки в производство на полупроводници, чипове и високите технологии, заводи фабрики, предприятия ,научни и иследователски лаборатории и т. н.! До 1990 г. Бг беше именно такава динамично развиваща се държава, тогава се пресмивахме на турците, че не умеят да боравят с Шублери, а днес, ние сме на дъното!

34

Амин иншаллах

преди 1 година

Всичко това е много добре. Че правим оръжие, продаваме и т.н. Но ако не си върнем островите в Егейско и останалите изгубени територии, каква файда? Островите трябва да са наши преди да свърши украйнската война. Гърците ще пореват в НАТО и ще мирясат. Няма кой да се занимава с тях, при положение, че се води война на прага на Европа. Аллах да ни брани и води до догодина по това време островите да са наши ИншаАллах.