9

Анализатор

преди 2 години

До Пепе:Да ти кажа до кога-докато няма Държава така ще е-например в Гърция при нарушение първо -свалят номерата,взимат ти колата,съдят те веднага-и ако е затвор влизаш веднага-и глобите са веднага -плащаш като поп.

8

Анонимен

преди 2 години

Избиха се тези турчета кой им дава книжки бе

7

Пепе

преди 2 години

Много, много лош матриал, в комбинация с липса на правила и законност. Миналата седмица шофирах 1000км в Хърватия. На извънградско са ме изпреварили една или две коли, аз също толкова. На магистралата всеки кара адекватно и няма нито много бавни, нито много бързи. В градовете е уредено и регулирано. Удоволствие от шофирането, без нерви. Понеделник сутрин, като тръгнах на работа ми побеля косата от стрес. Не е нормално това! Докога ще търпим!!

6

Анонимен

преди 2 години

Тея бързите по пътищата ще минат по смъртност умрелите от кромид.

5

Възмутен

преди 2 години

Оня къдравия председател на незнам ква си организация за продажба на книжки вместо да разтяга локуми по телевизора и да вдига цените за продажбата на книжки да вземе наистина да обучава кандидат шофьорите на правилници,закони как се кара кола и т.н.!

4

много рисков път е

преди 2 години

Веднъж се прибирах от София, но тъкмо бях платил 213лв с намалението за друго нарушение(300лв) и намалях на всички ограничения 40, 60, и 60 заради крави, заради ремонт, неясно защо и прочее..Оказа се, че от София до Варна има поне 100 пъти ограничения за какво ли не! Всички зад мен надуваха клаксони, фарове, даже ТИРовете ме изпреварваха при първа възможност. Тази комбинация от неадекватни знаци и липса на КАТ и прости и неуки шофьори е смъртоносна. Като има знак, да има и камера и дае на място.

3

Ужас

преди 2 години

Честно,чудя се какъв е тоя всекидневен ужас който настана по пътищата?Какво е това чудо?Всеки ден ужасни катастрофи и убити?

2

Анонимен

преди 2 години

Тъпокът предизвикал инцидента ще бъде ли пуснат на свобода?

1

Анонимен

преди 2 години

Изпреварва за ония свят..., ами почерни чужди семейства и животи. :'(