28

Опалянка

преди 1 година

Христо е в страхотна серия от излагания според мен...

27

ББ

преди 1 година

и крепостният...да ни осветли моля...кое е скандалното,да му напомя...бедният и жадуващ Свобода Българин,пазим каракулаците на предците ни...на дедите ни...и няма да се предадем!Бог ни е дал животите като Свободни...и като такива ще ...умрем...елате ни,от рАшисткото пАсолство ни манипулират хора...сеят хаос и страхове...ще принудят САЩ да прекосят окена...и ще стане кърваво...много кърваво...минават граници на търпимост раша,Хитлер и той така загина,вярвящ в манипулациийте на...гьобелс

26

Анонимен

преди 1 година

ДБ има запис и не виждам нищо скандално но снимките от спалнята на Борисов е това е скандал пачките с евро кеш на тогавашния примиер ако бяхме нормална държава това да е в затвора и оставка

25

Анонимен

преди 1 година

До Бай Ставри - Много ги разбираш, личи си че се те яко... . Кога те сториха руски ***, бате?

24

Анонимен

преди 1 година

Не съм гласувал ама май, май Славчо ще излезе прав

23

Бай Ставри

преди 1 година

Я си спомнете за записите ..снимките..речника..тона..отношението на Чекмеджан..и после пак обсъдете.За 30г такива посредствени,неграмотни,необразовани,крадливи типажи -обърнаха всичко в държавата на ***..и им е хубавичко да овъргалят всичко в тиня и кал-за да им вървят схемичките ..Кажете на набора че го чекам- имам и от суджука..и биричка от Мишо..пури,карти..и мачле ще организираме щом трябва ..

22

Хипотеза

преди 1 година

Дали някой искаше да има правителство с изключение на Корни поради партийни и комисионни причини?Всички циркове с мандатите е един зле написан сценарий от ПП и ДБ в главната роля ДБ,подготвен в последния случай специално за Корни.

21

бай Даньо

преди 1 година

Българската поговорка е 3 души - чета с предател . Така си и знаех че за четвърти няма място ... смешници! Да идва Бацо че корупция не корупция поне заплатите растяха с 10% на година а днес с 15% след 20 % инфлация ...

20

Анонимен

преди 1 година

Трябваше Бойкикев да е начело на Възраждане. Там щяха да му се кланят като на Бог. Сред другите хора няма толкова плоскоземи.

19

Анонимен

преди 1 година

Плащат се доста пари за очерняне на ДБ, ако не влезнат, ще е много добре за статуквото.

18

Анонимен

преди 1 година

Как се вадят думите от контекста, за да се създаде изкуствен скандал. Славчо се опитва да потопи ДБ заедно с ИТН. Искат да фношат, че всички са маскари и да смъкнат избирателната активност. ДПС ще си мобилизира свойте хора, ГЕРБ и те си имат твърда маса и Възраждане ще се продадат и ето ти властта пак ще е във същите които винаги са управлявали.

17

Анонимен

преди 1 година

Трябват ни вече бели българи да ни управляват. Всички други опции се изчерпаха...

16

За съжаление...

преди 1 година

За съжаление всички подцениха чалгарската сбирщина на Сакатото учинолско чудовище, повярваха на лъжите на Хаджията Тошко за " джипко Бибитко" и че ще" изчегърта" престъпната сарайско-банкянска шайка! А всъщност Хаджията, Джебчията и Рупчевата им фъфлеща "юристка" отново се подиграха с народа ни! Мръсни, коварни, двулични и свирепи изпълнители на мокри поръчки, възложени им от мафиоти и мутри - ортаци на Сакатия! Троянският кон в коалицията! Продажници, нагли предатели, измамници и лакеи!

15

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКОТО БОГАТСТВО НА ГГЕРБ И ДПС Е НЕЗАКОННО :ВЕДНЪЖ ЗАГРАБИЛИ ВЛАСТТА С ФАЛШИВИ ИЗБОРИ, КОЕТО ИМ ГАРАНТИРА ЛИЧНО НАРОДНО СЪБИРАНИЕ НА БОРИСОВ И ЛИЧЕН ПРОКУРОР, НЕСМЕНЯЕМ, КОЙТО ДА ИМ ПАЗИ КРАЖБИТЕ. ТОЗИ МОДЕЛ ИСКАХМЕ ДА РАЗРУШИМ И ЩЕ ГО РАЗРУШИМ, АКО ЩЕ И С ВОЙНА!!

14

издънка

преди 1 година

Христо Иванов - бухалката се издъни и провали тройната хайдушка коалиция.

13

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКОТО БОГАТСТВО НА ГЕРБЕРАСТИТЕ И ДПСарите Е НЕЗАКОННО, ОГРАБЕНО ОТ ИЗГОНЕНИТЕ ОТ ТЯХ БЪЛГАРИ ДА РАБОТЯТ В ЧУЖБИНА И КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ГИ ПРЕДЖОБВАТ. ПРЕЗ ТОВА ВРЕМЕ ИМ ОКРАДИХА И РАЗРУШИХА КЪЩИТЕ ИМ, КАТО ГИ ОБЯВИХА **ИЗОСТАВЕНИ**. ИЗОСТАВЕНИ, НАСИЛСТВЕНО ОТ ПРОСТАКА НА РЕПУБЛИКАТА!!

12

Анонимен

преди 1 година

Правилно каза Корнелия Нинова , че след "изтеклия " запис на срещата , куцо и сакато ще се пробва да напомни за себе си , бълвайки купища словесна баластра ! И излезе права , явно е далновидна , щом чак от Търново дойде великият поритолог да ръси мозък ! Било въпрос на време , ти къде беше ,професоре през това време , що не го каза тогава , сега , като стана (почти) ясна картинката ,се хвърляш като лeшояg на умрял лъв !?

11

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКОТО БОГАТСТВО НА ГЕРБЕРАСТИТЕ Е ФАЛШИВО И НЕЗАКОННО, ЗАЩОТО ДОШЛИ НА ВЛАСТ С ФАЛШИВИ ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ И ПОДПРАВЕНИ ИЗБОРНИ ПРОТОКОЛИ, ТЕ:2.В ПРОДЪЛЖЕНИЕ НА 13 ГОДИНИ БОРИСОВ ИЗГРАЖДА СЪДЕБНАТА СИСИТЕМА КАТО БУХАЛКА

10

Демократ

преди 1 година

Чакаме 17ч свиленски да вьрне мандата и да приключва агонията

9

Анонимен

преди 1 година

ВСИЧКОТО БОГАТСТВО НА ГЕРБЕРАСТИТЕ И ДПСАРИТЕ Е ПРИДОБИТО И УЗАКОНЕНО С КРАЖБИ И Е НЕЗАКОННО:1. С ФАЛШИФИЦИРАНЕ НА ИЗБОРИТЕ, ЧРЕЗ ПОДПРАВЯНЕ НА ИЗБОРНИТЕ БЮЛЕТИНИ И ФАЛШИВИТЕ ХАРТИЕНИ БЮЛЕТИНИ