90

няма такава опасност

преди 1 година

на българина и косъм няма да му падне от главата,той е богоизбран,земята се върти благодарение на него и ще продължи да трупа несметни милиарди и да се къпе в мляко,докато останалия свят ще мизерува,защото тази планета има ресурси да изхрани 30 млрд.души,но няма за безграничната алчност на българите,докато има българи по земята ще има глад,болести,войни и мизерия

89

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен - "Няма никаква криза в момента! Всичко е измислица и пропаганда."Тук публиката няма чак такова тънко чувство за хумор, че да оцени веселия ти пост... Пък и не им е до смях на хората!

88

Възмутен

преди 1 година

Условията за използване на ядрено оръжие от Русия са САМО две, и нападението не е сред тях. Те са: ако срещу Русия бъде използвано ядрено оръжие или ако в резултат на нападание е заплашено съществуването на държавата. Путин ги каза няколко пъти, има ги на много места, от ясни по-ясни! За какво "нападение" бълнува тоя?? Откъде ги вадите тия "експерти", после се чудите що държавата не върви... Ама заради невежество и слагачество пред американците!!

87

Анонимен

преди 1 година

"Експертът изтъкна, че Русия е единствената ядрена сила, която предвижда употребата на ядрено оръжие за нападателни цели." ХАХАХА... :)))) Тоя "експерт" явно никога не е чел условията, при които Русия може да използва ядрено оръжие! Те са достъпни и могат да се намерят. И Путин ги е казвал. "Нападението" не е сред тях! Нито пък изобщо е в политиката на Русия... Това да не е Кравария, която пусна 2 атомни бомби в/у Япония, и то когато вече нямаше нужда, ей така само за проба и за кеф!

86

МВР да лови бандити

преди 1 година

МВР - ГДБОП да докладват кои са ограбващите БЪлгария чрез сепкулативни цени на тока и кои с високи цени на горивата средно по лев отгоре си слагат ДОПЪЛНИТЕЛНО ПРодавачите на горива..Служби плахо докладват че тия са си опекли питките яко ,плащали на подставени за СПОКОЙНО И БЕЗПРОБЛЕМНО ОГРАБВАНЕ НА МИЛИАРДИ МЕСЕЧНО..РИСК От фалити на 80% от индустрията..

85

3

преди 1 година

Колко *** демагог. Направо не е за вярване, че такива тъпънари се пускат по телевизията.

84

зАз

преди 1 година

"Инфлацията ще пълзи нагоре, цената ще я платят Гражданите" ----- А, Селяните??? ПС Кой ви е дал Диплома, бе и най-важното - Колко сте платили, за да я получите?

83

Анонимен

преди 1 година

Не думайте... Ама важното е големите батковци да се правят на независими, обикновения българин кучета го яли

82

Анонимен

преди 1 година

.... за момент си бях помислил , че инфлацията ще я понесат само Бойко , Пеевски и Доган... ама май ще са всички останали а ?

81

Бай Дрън

преди 1 година

Относно заглавието-цената ще я поемат не гражданите, защото всички сме граждани, включително мафията, а работниците. Относно газовите доставки..аз ли съм ***, или друг, но какъв ни е проблема да поръчваме от Русия? И какъв ни бе проблема да откажем ЮП? Какво спечелихме през годините, някой "експерт" може ли да ми каже? Какво спечелихме и от това, че не строим АЕЦ. Айде експертите да се изказват! Защото тия, дето ни отнеха енергоресурсите, не само историята трябва да ги съди, а и българският съд

80

Анонимен

преди 1 година

Интересно ми е , кога на някой ще му падне пердето и да видим най накрая гръмнат политик?!?! Какъв празник ще е просто не ми се мисли.

79

РАМБО СИЛЕК!

преди 1 година

СЯДАШ ДА ВЕЧЕРЯШ, НО СЪСЕДА ТИ Е ПО-ЯК И ВЛИЗА С ВЗЛОМ, ИЗЯЖДА ТИ ВЕЧЕРЯТА, ЩИПКА ТЕ ПО БУЗКАТА, ОРИГВА СЕ И СИ ИЗЛИЗА СИТ И ДОВОЛЕН! ТОЯ ФИЛМ СМЕ ГО ГЛЕДАЛИ ПРЕДИ 25 ГОД., КАЗВАШЕ СЕ "ПРЕХОД". СЕГАШНАТА СЕРИЯ "В ЕДНА ЛЮЛКА С КИРО, НИНОВА И РАШКОВ" Е МАЛКО КАТО "ПОЛИЦАЯ ОТ БЕВЪРЛИ ХИЛС-7"? ТЪПО И ПОЗНАТО. ДА НЕ СТАНЕ САМО "ПЪРВА КРЪВ"?

78

ЛЕНА ГУГАЛОВА

преди 1 година

УБИЙСТВОТО НА ВС. ПОЛИТИЦИ ЩЕ ДОНЕСЕ ХАОС, АНАРХИЯ, МУТРИ И ЗАКОНИ НА ДЖУНГЛАТА. НЕЩО КАТО КИРОВАТА ПППП ВЛАСТ.

77

Реалността

преди 1 година

До Реалист80 СТ.

76

Реалист

преди 1 година

Инфлацията я вдига скъпия ток за бизнеса само една малка витрина за бира гори 150-200лв на месец с този мега скъп ток за бизнеса който при бойко беше 5 ст.,а сега на моменти скочи до 800 ст. газта да не говорим .Киро и Асен са хора на енергийната мафия ИЛИ СА МЕГА МЕКИ КИТКИ,ЧЕ СА ЛЪЖЦИ Е ЯСНО ВЕЧЕ!

75

Анонимен

преди 1 година

Спираме да купуваме за месец-два-три, та да фалират всички банки и монополисти!

74

баба Пена

преди 1 година

В таз държава само експерти, затова сме на туй дередже

73

Анонимен

преди 1 година

Нали искахте промяна, ето ви, яжте и си сърбайте промяната!

72

Анонимен

преди 1 година

Няма никаква криза в момента! Всичко е измислица и пропаганда. Храни има, горива и газ има, производствата не могат да смогнат. Въпреки повишените цени хората купуват все повече и повече. На запад има опашки от чакащи за нови автомобили. Хората чакат в списъци с месеци. Като пуснат някой нов айфон ще се избият в магазините. Просто не знам за каква криза изобщо се говори? Хората имат пари и се чудят къде да ги харчат. Купуват имоти, коли...дори златните монети бяха свършили преди месец!

71

Последен Валс

преди 1 година

инфлационен, зима идва с големия Глад, така незапомнен!