47

Гейбрейкускус

преди 1 година

От утре задължително да носите по една краставица в ауспуха за да се пазите от мамунската щарка!

46

Nestor

преди 1 година

Няма Бил няма Гейтс,има Гейове клецащи се с ***.14 000 положителни (болни)от които 13 980 хомосексуалисти.Господ Бог ги дамгосва.

45

Анонимен

преди 1 година

Е, тоя маймун на снимката като го гледам ще е следващия пациент.

44

Тедрос Гебрейесус

преди 1 година

Като единствено възможна мярка срещу Ковид предлагаме носенето на маска, а срещу маймунска шарка предлагаме мазане на кожата на цялото тяло с кал.

43

Някой

преди 1 година

Да, изправени сме пред нова епидемия от алчност. Този екземпляр, благодарение на личното си приятелство с Бил Гейтс дълго време ще тормози света и ще осакатява здрави невинни хора.

42

Demonaz

преди 1 година

Е какво искате от медицински комунисти освен терор? Световната злобна организация са за Бухенвалд.

41

Гочо

преди 1 година

Скриите се кравопиици. Тази организация трябва да се обяви за незаконна и антихуманна.

40

Анонимен

преди 1 година

Няма ли за това човече една мотика и едно затънтено селце в Шриланка.

39

Анонимен

преди 1 година

Ами изправяй се, аз си лежа вкъщи

38

Анонимен

преди 1 година

Това са международни терористи, по-страшни от Алкайда, и от всички съвременни организации, занимаващи се с наркотрафик и трафик на хора. СЗО трябва да спре съществуването си и това зависи от населението по целия свят. Това е истинската война, а не тази на Путин. Доказаха , че сегашното финансово състояние на света е резултат от затварянето на бизнеса в световен мащаб заради Ковит преди повече от две години. И пак продължават.

37

Анонимен

преди 1 година

Или трябва да се закрие СЗО, или трябва да се унищожи Майкрософт. Май по-целесъобразно е да се унищожи Майкрософт. Така ще изпадат като круши и други организацийки, създадени да бълват простотии по сценарии.

36

Още ли вервате ?

преди 1 година

Айде Йово, пай на ново !!

35

Чичо Любо

преди 1 година

Оставеате ги намира. Те сами ще се самоунищожат....

34

От Вселената

преди 1 година

До 51 Анонимен Така е! Истина казваш: Шестопръстова ръка ходи по клавиатурата и с шестия пръст пише: Имахме 1 родилка - млада, хубава наглед и под бялата престилка всичко беше и наред. Тя напъна и тогава м/у нейните б.е.д.р.а, аз видях да се подава ШЕСТОПРЪСТАТА РЪКА! С шестопръстата ръка тя му сряза киркилето и то сега КОМУНЕТО пише по КОМПУТЕРЕТО: "Щом изям един домат, аз готов съм за дебат. Щом изям един картоф аз за битка съм готов!"

33

А сега де?

преди 1 година

Ами... нека всеки сам си преценя дали да се ваксинира срещу маймунска шарка. Но според мен поради мижав интерес ваксините така и ще си отлежават в складовете.

32

От Вселената

преди 1 година

"Дяволът се кръсти с кривите си Комунистически - Ковидови пръсти." "И ако слепес слепеца води, то двамата ще паднат в ямата на Комуната - Кивота", е казал Господ Христос....

31

Анонимен

преди 1 година

Виждам, че форумният тр.о.л се е изучил как да цъка по повече минусчета и плюсчета, за да създава впечатление за масовка. Браво на момчето! Можел и да научи нещо.

30

От Вселената

преди 1 година

"Дяволът се кръсти с кривите си Ковидови пръсти." "И ако слепес слепеца води, то двамата ще паднат в ямата на Кивота", е казал Господ Христос....

29

Xaxa

преди 1 година

Не си правете труда да ни доставяте маймунските си "ваксини", резултата от пропагандата и лъжите ви ще е в пъти по-трагичен от ковид цирка. Всичко "безплатно" от ЕС е билет към отвъдното.

28

Анонимен

преди 1 година

Нали ваксините ги пълнят с маймунски вируси един от друг по опасни в бързината за приготвяне минаващи през сортировка безразборно пробутвани особено като маймунски пенест вирус от който се хващало СПИН,като нали казаха,че при такива се забелязала маймунската шарка,значи и нея е имало в разпространение,но като имунната система е сведена до нула е ясно,че всеки вирус прогресира стига да се лепне по някаква причина както казват в нещо се по отъркат или помежду си,а що очакват крокодилска шарка ли.