85

Въжарят

преди 1 година

Конопена вратовръзка за бай Шиле и да се люшка от вятъра на най-близката улична лампа!

84

Мяу

преди 1 година

Ако се събираме на две места, как ще се събираме ?!?

83

А ВЪВ ФАЙЗЕРВИЛ

преди 1 година

В Израел за 24.07 над 7000 заразени, но 82 починали. Бустерите работят, но срещу вас.

82

Смях!

преди 1 година

Точно обратното , ще правя на тъпите ви мерки , ВСЕКИ ПЪТ !!!

81

Бате Сашо

преди 1 година

До78 анонимен Бе, момче, теб да не са те напънали рано сутрин орляк пакистанци....???Бегай за бустери, и не се обаждай!

80

Вакс Лонг Ковид

преди 1 година

https://doi.org/10.21203/rs.3.rs-1844677/v1 - SARS-CoV-2 S1 Protein Persistence in SARS-CoV-2Negative Post-Vaccination Individuals with Long COVID/ PASC-Like Symptoms spike протеина от ваксинацията изглежда е "основен фактор" за симптоми, подобни на тези на Long Covid след ваксинация, и освен това, spike протеинът "сам по себе си, доставен чрез ваксинация, може да предизвика подобни патологични характеристики", той може да е "основен фактор" за симптомите на Long Covid и след инфекция.

79

Кунчо Бустеръ

преди 1 година

Бе тоз караконджул ковидарски, още ли е жив, м..ам..му болна!?!?

78

до 86

преди 1 година

Предлагам сами да се предадат в полицията, щото ще им трябва охрана, точно от пострадалите зомбита и оцелелите им родители.

77

Анонимен

преди 1 година

Този нали беше пенсионер!А пак са го взели като консултант в общината.В България трябва със закон да се забрани-пенсионери да се назначават на държавна работа,навсякъде ври от такива,а за младите нема работа,няма незаненими

76

Анонимен

преди 1 година

Бедняци лесно се купуват. А бедните духом, още по-лесно! Кантарджиев сам да си прецени от кои е.

75

Анонимен

преди 1 година

Кво друго да каже, като му плащат? И на вас да ви плащаха, и вие така щяхте да говорите. Човешко е.

74

Анонимен

преди 1 година

Този на площада с камъните, Алоу, хващай си пътя към вакси зомби страните докато ти не си Вързан на площада. В българия сте малцинство и нямате думата. Крайно време е да ви подействат препаратите. Бой си бустера и си Купи парцел за вечният си покой, че ще поскъпнат много като почнете да капете като мухи.

73

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 78 и 79 Брато, хапчетата! Не пропускай!

72

От Вселената

преди 1 година

През 13 век преди Новата Ера, дойдоха от Етиопия с "КИВОТ" - Каменния Ковчег с 10 те Божи заповеди "Как да се управляват Овцете по Балканите". Направиха си Градове Колонии и Започнаха да Грачат: Га, Га, Га, Га! Направиха Кошерите и вкараха Пчелите да дават мед. К.о.ш.а.р.и.т.е в планините да дават мляко. Кошарата Мюзлюм за да има Роби! Кошарата Комунизъм да градят Социализъм! А сега какво на свобода ли ще пускаме Ний *** от Кошарите на Неорезаните Роби? Слагайте КИВОТ и пак в КОШАРАТА!

71

НИЕ: ВИЕ: ТЕ:

преди 1 година

г-н Кантар,,, вие за летен вирус чували ли сте?????? Сега точно това върлува в България,, а и тези който са в болниците са 100 % с вакса... Не ни лъжете.

70

Анонимен

преди 1 година

Героичният архиепископ Вигано: Програмата на корумпираните милиардери,Вирусът SARS-CoV-2 не е нищо друго освен сезонен грип

69

анонимен

преди 1 година

Нека ви кажа, че през тези две години много хора попаднаха в интензивните отделения и някои починаха там. Тези, които са живи, също едвам се спасиха. При такива данни да твърдите, че няма коронавирус е учудващо. Срамота е, откровена глупост, нахалство, непоправима глупост и нахалство днес, на 24 юли 2022 да се смеете тук, във форума и в други, когато не само Ковид е проблем и дестабилизиращ фактор. Има война, пожари и у нас и в Европа, инфлация, политическа криза. Не пишете глупости.

68

анонимен

преди 1 година

От утре слагате маските, не ме интересува, че не вярвате. Срамота е да имате такова отношение. Или се качвате в транспорта с маска, или, който има кола, да се придвижва с нея. Не ме засягат антинаучните ви тези, ще се ваксинирате. Процентът на новозаразени нараства. На 28 март 2020 във Фейсбук писах Стойте вкъщи, както призоваваха от телевизиите. Направил съм го за да останат живи и здрави всички и за да не си загубят работата. Маски, ваксини, дистанция или убивате хората. Убийци сте.

67

Аз само да питам?

преди 1 година

Кантарджиев, айде избирай си сега. Ти лекар ли ще си, жури на България търси талант ли, шоумен ли ще си? КАзвай! Избирай едно. Не може всичките

66

От Вселената

преди 1 година

Боцнаха Овцете по селата, а Козите по лозята си подостриха Рогата, отвориха си те Очите и видяха Кантаджи Углу със Сопа и Ковидова игла в ръка да поправя пътя на БеКаПето, да върви нагоре по дерето. Че Овците от о.б.о.р.а избягаха от ТеКеЗеСето и сега се радват на чист въздух извън К.о.ш.а.р.а.т.а на СеСеРеТо. Боцкай, боцкай ти Кантаджи Углу Овцете, докато овца не остане да ви Блее, Кожа, Мляко, Сиренце, Месце да слага на софрата в БеКаПето!