46

славянин

преди 1 година

Ковид-хипохондлиците са едни от най-тежките психиатрични случаи, те не могат да живеят без да се страхуват от някаква болест и искат всички останали да са вечни заложници на психиатричното им състояяние!

45

славянин

преди 1 година

А не тестово позитивните наричани ''заразени'', че и ''болни'' има ли им нещо!? Защото ако има няма май няма никакъв проблем!?

44

Анонимен

преди 1 година

До 55 - Ама имаш симптоми бе! Отпадналост, главоболие, болки в мускулите! За да разпространяваш вирус, той трябва да се размножава! Почне ли да се размножава, остават характерни следи, и това моментално сигнализира на имунната система! Имунната система реагира! Това са симптомите! Може да нямаш симптоми единствено ако вирусът не се размножава, е да ама тогава не можеш да го разпространяваш!

43

Анонимен

преди 1 година

Заразяваш като издишваш въздух. Само не ми казвай, че и не дишаш! Впрочем при повечето вирусни заболявания, вкл. при така любимия ви грип, заразяваш още в инкубационния период.

42

Майстора

преди 1 година

До Анонимен 51 Кои "околни" предпазвам? Нали са ваксинирани и имат мощна 94% ефикасна защита? Подсилена с бустер? Предпазени са! Какво има аз да ги предпазвам, като нося парче плат на лицето, на което самото му име носи информацията че не е предназначено да "предпазва" от вирусно разпространение, а се използва по време на хирургия?

41

ПроСоТо

преди 1 година

ся:-Що са гаврат с нас?..Грипния вирус се разпространява по "въздушно-КАПКОВ път" !..Това означава,че евентуалния вирусоносител НЕ е опасен за околните АКО НЕ КИХА И НЕ КАШЛЯ !!!!!...Та:-При наличие на кихане и кашляне,ДОБРЕ,напълно логично е кихащия да сложи маска за да предпази околните..Но ако нито киха,нито кашля,нито даже носът му не тече,ОТ КАКЪВ ЗОР ще слага парцалчето на лицето си?.."Маската" НЕ предпазва НОСЕЩИЯ я!!!..Тя би предпазила околните,ако някой ръси вируси..ПРОТИВОГАЗА пази!

40

Анонимен

преди 1 година

До 51 уважаеми неинтересуващ се, нечетящ, безкритичен приятелю. Миналата година в САЩ направиха изследване, обхващащо 10 милиона човека, регистрирани като "асимптоматични" болни. Оказа се, че реално от тях само 300 са наистина преболедували, и от тези 300 човека нито един не може да бъде свързан с контактно заразяване - тоест, да е предал болестта, докато е бил болен асимптоматично. Самата идея да имаш активно развиваща се вирусна инфекция и да си "асимптоматичен" е безумна. Носи две маски

39

Анонимен

преди 1 година

Човек е заразен 2 дни преди да развие симптоми, т.е. в инкубационния период. Ако носите маски, дори ако сте здрави, предпазвате околните, в случай че заразявате, но още не знаете това.

38

Майстора

преди 1 година

НЯМА ДА НОСЯ ДРИПА НА ЛИЦЕТО, за да "пазя" от болест която нямам, хора които са три пъти "ваксинирани" срещу нея!!!!

37

Анонимен

преди 1 година

Аз моята маска я изгорих.

36

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 29Хората искащи носене на маски са единици.

35

Анонимен

преди 1 година

Аз познавам поне 20ина души, неваксинирани, които го караха втори път, а някои и трети път вече.

34

Анонимен

преди 1 година

Това са хирургични маски и не са маски за предпазване от вируси. Използват се само при правене на операции.

33

Анонимен

преди 1 година

Двама колеги го изкараха, нищо особено, температура за ден, два и болка в гърлото, такива грипчета цял живот сме имали.

32

анонимен

преди 1 година

обявявам гражданско неподчинение .Няма да нося маска , защото не съм болна.помнете махатма ганди. Той победи и ние можем.

31

Анонимен

преди 1 година

Леле колко се е състарила продажната докторица, едвам я познах по лачената чанта и скъпата рокля на точки.

30

Анонимен

преди 1 година

Mного нараства-тафталогия.

29

НЕ Тошо не е добре

преди 1 година

Бустерът действа, но само няколко месеца. Едновременно всички държави-членки ще получат от новата модифицирана ваксина. Аз се чудя какво решение да взема за себе си и ще отида да си направя втория бустер, а есента, дай Боже, да можем да си сложим за петия вариант на Омикрона.

28

отново Тошо Мустака

преди 1 година

"Когато говорим дали вируса повтаря, преди две години казах, че от 1000 заболели само 7 могат да повторят. Сега в момента, толкова е изменен вирусът, че от 1000 души 270 могат да боледуват втори път. 27% го повтарят"

27

много луди има у нас

преди 1 година

Проф. Кантарджиев: Ако имате тези 4 симптома, значи сте с новия К-19