25

Рико

преди 2 години

Ту.ция си гледа интереса. Не се нито със САЩ нито с Русия когато гледат собствения си интерес. Факт е обаче че заради тази политика страдат обикновените хора в Турция които затова не обичат Ердоган. Затова най вече САЩ имат интерес да му организират преврат.

24

ДаКастрирамеПаситто

преди 2 години

А харвардската Сорос пия и Кокорчо ни окрадоха в "името на народа".Анатема !

23

Здрасти

преди 2 години

В Турция са наясно с лъжливите руснаци, нека опитат но едва ли ще успеят. Показателна беше руската атака над пристанището в Одеса на другия ден след преговорите за зърното. На московския лъжец никой вече не вярва.

22

Турчин

преди 2 години

До АнонименПКК призната терористична организация лие ??? ДА. Сега ПКК се крие под Сирийски флаг, махнали са знамената и правят учения с Асад. Турция иска 30 км да има зона за сигурност. Тук в турция има 4 млн Сирийци, ние не сме бавачки. Турция ли запали войната в Сирия?

21

Турчин

преди 2 години

Видяхте с Армения , какво стана, едва ли сте 10 пъти по-силни от тях, защото Турция не е Азърбейджан. Веско на теб пиша тик веник0.

20

Анонимен

преди 2 години

Турция ще договаря мир,докато в близкия изток нахлува в чужди държави с цел да унищожи кюрдите. Интересно защо западът не налага санкции на Турция ?

19

от глупав по глупав

преди 2 години

Червената част от бг разни БКП,БСП,ЦСКАри и прочие ще се бият с оръжие в ръка да защитават латинската РУМЪНСКА кауза на Тодор Христов Живков с предполагаем род от Румъния та да наложат КОМУНИСТИЧЕСКОТО глобално ЕДНОЕЗИЧИЕ чрез езика ЕСПЕРАНТО чиято главна основа е в румънския език та разстреляха и Николае и Елена Чаушеско даже........................ШВЕДИТЕ като Българите тръгнали да проливат кръв за славата на угрофинския етнос и тяхната Румъния наречена Финландия

18

Гepманистaн Убepалec

преди 2 години

Без напускане на украйна от руските войски и плащане на репарации мир няма как да има. Ердоган е съюзник на путин и престъпник, агресор и окупатор, точно като путин. Ако путин успее да вземе територии в украйна ердоган ще вземе в българия (и гръция и кипър и сирия).

17

Справката

преди 2 години

Очевидно България е Швеция но НЕЗНАМ ЗАЩО?.........Истинското Българско знаме е СИНЬО-ЖЪЛТО-ЗЕЛЕНО от Главния Царев Дворец ТРАПЕЗИЦА с дата 1185 година присвоено по късно от румънци и украинци...............БЪЛГАРИЯ винаги се е вживявала като главния цивилизатор на ученика си Румъния............При Швеция същото е с ученика им угрофин ФИНЛАНДИЯ.......РУСКАТА Империя никога не е превземала земи с шведи а с утрофини

16

ZV

преди 2 години

Турция и 1000% инфлация да има пак и пак ще се изправи на крака. Турция е държава с голямо Д, а не географска област като България. И другото, което е, вие Турция не я мислете, а мислете как ще изкарате зимата. Хора, които за лични облаги са готови майките и държавата си да продават, тръгнали я Турция да оплюват, я Русия.

15

Анонимен

преди 2 години

С азиатския фашист преговори не се водят.Само от бомби разбират руснацитата

14

Да

преди 2 години

В Донбас са открити телата на още чужди наемници,2 бр.американци,1бр. канадец и 1бр.Швед.

13

Анонимен

преди 2 години

До 18Тюркието с 70% инфалция ли ми давате за пример...и затвори пълни с противници на режима на султана...

12

Птиците умират сами

преди 2 години

Наскоро по ТВ Ердоган хвалеше Християните на Балканите и изведнъж се сепна и поясни:"Аз не съм добричък а съм само временно добричък"...........Турската червена армия с ф-32,байрактари и прочие още на 11 ноември 1989 можеше евентуално да нахлуе във България и да спретне бърз геноцид на българския или Християнския етнос у нас.......а вместо това бе спряна и умаломощена от Андрей Луканов и неговите РАН и ЪТ.....БАВНИЯ ТУРЧИН ЧАКА ПЛЯЧКАТА да се самоубие сама

11

Бум

преди 2 години

Украйна под прикритието на "зърненият договор" са се опитали да скрият оръжие на пристанището в Одеса в складовете с зърно .Но Русия са ги открили и унищожили.

10

Факт

преди 2 години

Докато се дава оръжие на хунтата в Киев, мир е невъзможен....

9

Анонимен

преди 2 години

Путин се изплю в лицето даже на неутралния Ердоган, и вчера бомбардира Одеса точно когато уж трябваше да започне да действа договорения коридор! Путин открито и ясно показва на всички че за него обещанията и договорите нямат никакво значение! Колкото по-скоро Ердоган го разбере и обърне дебелия край на сопата, толкова по-добре

8

Ahmed Yesevi

преди 2 години

Да живее Турската държава /Тюрк джумхурийети девлети/ илелебет. Да се върви към обединение на тюркските народи в една държава, която да пребъде иншаллах. Това ще е най-могъщата сила в света и новия хегемон. Пример за останалия свят.

7

Анонимен

преди 2 години

7, преди Турция да започне да подготвя военна операция в Северна Сирия, на 21.07 в Техеран Ердоган помоли за разрешение президентите на Русия и Иран и не го получи.

6

Европа е тъпа

преди 2 години

Къде са Чингиз хан, къде е Александър велики и Наполеон? Все тръгнали да завладяват света. Войната е най-*** нещо. А най-мъдрите са азиатците. Тайланд никога не е бил завладяван, защото не се бие с никого. Европейците пак излязоха най-глупави. Избивани с милиони по време на световните, пак тяхно дело, сега пак не желаят да мисля по-далече от жалкият си живот.