26

Анонимен

преди 1 година

Ужас! Позорни решение на парламента ни!

25

Анонимен

преди 1 година

Браво, хайде по-бързичко да не закъснеете за ИКОНОМИИТЕ и ЗАБРАНИТЕ ! Ако само знаехте накъде сте се засилили , щяхте да ни целувате и ръцете и краката че Ви спирахме !

24

Стьопа

преди 1 година

Пътят е един като на Украйна ...

23

Trakiec

преди 1 година

Тя и на македония майка и е със отворена *** , но ние спим и не я запушваме , с две думи сме си муняри !!!

22

Morski

преди 1 година

Боян Маричич-какво типично македонско име!? Србете още ги управляват тези македонски мишки!

21

И македонски

преди 1 година

английски да го наречете. Все е западен диалект на българския. Същото със сърбите.Що ни мразят? Щот 1000 години ме могат да се емаципират от нас. И резултата от еманципацията им къв е?

20

хаха

преди 1 година

Македонци, спасявайте се кой как може. Искате Европа, те ви Европа. Айде вече не ни занимавайте, да няма задвратници. Безтуй сте 2 шепи селяни с 2 хеликоптера. Газ към Франция и Германия , че има много работа за вършене.

19

Българин от МК

преди 1 година

Оно е отворена,ама за вакви сърбомани не!

18

1234

преди 1 година

Признайте историческата истината, за вас македонците е по-добре, ще ви олекне. Спрете да веете звездата от Вергина/гръцки символ/, запишете си официален език македонски/кодифициран български/, защо е нужно да се лъже и да се вземат символи и история, просто запишете истината

17

Стария Джо

преди 1 година

Дано след 10 години да не ни минат и те по стандарт както стана с Румъния :)

16

Велком мъкета...

преди 1 година

До 5-ko- Со голем степен на сигурност можете да сметате дека ние нема да влеземе во ЕУ . -Знаачи, ТИ ги решаваш тия работи... Ахахаха. Много си поверва. Брюксел спешно се нуждае от роби а правителството ви от европейски субсидии за да краде от тях... така че, отново да кажа - Велком 5-ко във Великия Джендъризиран Европейски съюз. Ти може от инат да си останеш в Мъкедония ама децата ти със сигурност ще мият коли в Германия. Не го пиша за да те дразня .ТОВА Е РЕАЛНОСТА.Свиквай.

15

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До 5-ko О-кей Петко,жив и здрав!

14

Анонимен

преди 1 година

Не ходете на туризъм там! Такава дива омраза към българите! Те са болни! Никога от мен един лев няма да видят! Малко, но от сърце!

13

Гошо...Тъпото

преди 1 година

До 5-ko Еййй,не съм идвал в Охридска Македония,ама като ви...присъединят,ще дойда,да...похапна малко натурални домати и македонска скара.

12

Велком мъкета...

преди 1 година

До 5-ko ... Язикот бил ваш... На кого му пука ... не и на Европа. Вие какво си мислите че ще стане като влезете в Европа? Че ще ви посрещнат на чист македонски език? Мухахаха. Не знаете ли немски - НЯМА социал.Не знаете ли френски - НЯМА работа и европейски заплати.Били сте хилядолетна нация а сега се натискате да бъдете слуги в Европа на минимална заплата... Скоро никой няма да си спомня кои сте а историята ви ще бъде забравена дори и от собствените ви деца.Правите ли ПРАЙД в Скопие? СКОРО ЩЕ..

11

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Пътя на...древните македонци към Брюксел,минава през София. Това помрачава радоста им.Друго щеше да бъде,ако минаваше...директно,само през Белград щото е добре...утъпкан,още от времето на Тито.

10

L.

преди 1 година

"Европейските въпрос" - нататък не четох.

9

Анонимен

преди 1 година

Хахаха... и НИКОЙ не пита България за нищо. Защото евроатлангиците я затриха.

8

Анонимен

преди 1 година

пътя е отворен и минава през българия

7

Анонимен

преди 1 година

Американски език няма. Нито австралийски, нито новозеландски, нито канадски. Няма даже и австрийски и швейцарски език. Има английски и немски. А македонски език и зелен кон, няма, не е съществувал и никога няма да има. Има развален български във вардарски диалект.