23

Бай Дрън

преди 1 година

Аз не можах да разбера, откъде идва радостта на troloвете. Явно са ви индексирали възнагражденията.Лошото е, че сте проспали часовете по висша математика.

22

Онзи

преди 1 година

С ЕДИН лесен трик, Испания накара руските *** в България да подивеят!! Вижте как...

21

хаха

преди 1 година

няма да е вечна тази какаманга, но към руснаците какво цунами идва леле мале, чак не ми се мисли. БВПто как им зависи от фосилни горива, те немогат един телевизор да направят, ще има мама мия

20

Анонимен

преди 1 година

Какъв газ има Испания освен този от преработена храна? И да има, колко милиарда кубометра е този газ? Яжте повече бобец. За зимата ще ви трябва газ.

19

Анонимен

преди 1 година

Заедно с Испания, Франция и Дания също приеха такива закони с които прекратяват проучванията на нови находища за нефт и газ в морските си територии. Ето това пример до къде може да стигне простотията на евроджендърите и зелените екотерористи.

18

Знаете ли че

преди 1 година

Испания има много нефт в морските си територии но не го разработва заради зелените екотерористи които са окупирали ЕС. През 2017г. парламента им прие закон с който се забранява проучването на нови находища за нефт и газ. Можете ли да си представите какви оли-го-френи управляват ги и там. Сега ще трябва да го отменят този закон като дойде кризата след няколко месеца.

17

Анонимен

преди 1 година

Сега с ясно разписани процедури ще ви наложат режим на тока на парното и на водата. Ще са точни спиранията и посланията защото ще са по закон. И всичко ще бъдете щастливи. Евро офсе.

16

Ха ха ха

преди 1 година

И Азербайджам обещал на Урсила и даже подписал меморадум, че ще помислят ако може до 2027 да увеличат доставките.

15

Ха ха ха

преди 1 година

Испания ще предложи на ЕС да повиши максимално енергийните доставки. Cмешници, а с колко ще ги увеличи и кога ще ги увеличи.

14

Анонимен

преди 1 година

ЕС е нежизнеспособно образувание.

13

неутрален

преди 1 година

До Веселинъ 7112136860ЕС получава от Русия 40 % от необходимата газ , като голяма част се консумирана от Германия . При разумна диверсификация кризата с недостига може да бъде преодоляна . Друг е въпросът на каква цена . Русия в момента продава много скъпо - трябват пари ! А това пък от партньорите на ЕС се използва за извиване на ръце. Щото там пари има , а газта е кът. Въртележка , от която не печели нито Русия , нито ЕС ! Има едни , които печелят , ама те са далече ....

12

Анонимен

преди 1 година

Важното е в Германия да има достатъчно Газ понеже вече сме над 8,2% Бьлгари живущи и работещи в тази голяма икономика! А в Бьлгария нее много голям проблема с газть повечето хора там се отопляват през зимата на дьрва.

11

До 11

преди 1 година

В ЕС има правила и процедури, всичко се прави по канонен ред, а не като в рашистан, където дивото зове.

10

хах

преди 1 година

Испания има газ от боба дето са яли испанците. Другото е внос.

9

Анонимен

преди 1 година

4, щом в Испания под път и над път е пълно с газови находища, защо тогава испанското правителство е одобрило предложението и очаква европейски отговор? Що се чуди и мае Еесовската Зона да приеме или да не приеме тази филантропска солидарност? Кой бяга от хубавото?

8

ЕС

преди 1 година

ЕС: очаква ни топла зима, без валежи и с температури над 25 градуса за цяла Европа и ниска инфлация. Назначихме комисия!

7

До мда

преди 1 година

Ти па ше кажеш, че няма. Едва ли на комунистическа *** като тебе кракът някога е стъпвал в Испания. На тебе животът ти е само алкохол и селската кръчма до мизерията панелка, в която живееш.

6

мда

преди 1 година

Испания няма газ. Поредния фейк

5

Анонимен

преди 1 година

Айде стига сте изпадали в истерия, че светът не започва и свършва с рашистан.

4

Чичо Сам от Тексас

преди 1 година

Да пращаме ли кораби със газ от САЩ? Киро вече купи 2 доставки ама още чака на плажа в Лозенец да акостират