85

Анонимен

преди 1 година

Докато българина не разбере, че за свободата се воюва и не излезе на улицата ще е така! Малко е поскъпването искам още за да разберат ВСИЧКИ, въпреки, че е доста мазохично!

84

Пешо

преди 1 година

Не купувам млечни произведения от 10 години и се чувствам прекрасно. Досега съм спестил много пари от това, да не говорим за ползите за здравето.

83

Анонимен

преди 1 година

то пък щото има мляко в българския кашкавал

82

Анонимен

преди 1 година

В кварталния магазин литър българско мляко в хартиена опаковка е 2,40 лв. Има и гръцко за 1,90 лв. Купувам прясно от фермер за 1,50 лв за литър. Не съм видял мляко за 5 лева. А олиото е 4,60 лв. в магазина. Малко сякаш нарочно се всява паника. Още миналата година месец Април докато управляваше Борисов олиото беше 4 лева в магазина.

81

108

преди 1 година

целят да подготвят за вдигане на цените, тва е пропаганда и нагласа на общественното мнение. някой си плаща за това ;)

80

Анонимен

преди 1 година

Защо мъжете? Къде млякото е 5 лева литъра? Може да е 5 лева, но 2 литра! Какво целят такива статии?

79

Анонимен

преди 1 година

Каква новина ... Петков и вкара в това блато с цените при нови избори ще бъдат наказани здраво

78

Анонимен

преди 1 година

Цените ще паднат , когато падне правителството ! Това е основния проект на сарайско -банкянската омерта и впрегнатите от нея 200 000-на армия от калинки и всички монополисти ,90 % от които са под шапката на омертата ! Плюс Дон Чалгаре ,активното им мероприятие ! Върналите България във феодализма , напират да продължат да го правят , щото краденето , когато си на власт ,е сладко нещо ,нищо че България фалира ...

77

Анонимен

преди 1 година

Ще поскъпват, как няма да поскъпват ! То не бяха луди крави , африкански чуми ,хиляди избити животни по заповед на ЕС , които заповеди наш Бойко изпълни безпрекословно !А сега ,за баланс ,знайни и незнайни "животновъди" папкат европейски парички с далаверки и измишльотини , но не и с реално животновъдство ! А и Украйна закъса с радиоактивното си сухо мляко заради войната ,и нашите Остап-Бендеровци веднага вдигнаха цените ! Клатенето на правителството - отделно (може и основно ) ...

76

97 ми

преди 1 година

Русия не ви ли окупира още през 1878 година?Или греша? Русия отне територия от османската империя и я даде на местното население.

75

Анонимен

преди 1 година

Е тия са се оляли с тези цени. Във Франция, която е държава с доста проблеми в иконпмиката, труда и жилищния фонд, млякото е от 0,5 до 2,5 евра литъра. Евтиното е бяла водичка с разтворен пастйоризиран млечен прах държан на рафт, скъпото е пълномаслено фермерско държано в хладилник. Това в Бг за 5лв от кое е?

74

98

преди 1 година

никакви избори няма да възстановят животновъдството, то беше успешно затрито първо с национализация, после с псевдо приватизация. А млякото не идва от политици а от животни , да те свтна де щот явно лаеш на друго дърво

73

До 95

преди 1 година

Ама в Европа имат профсъюзи Борили са се 200 г да имат тук има пионки. Къде са Подкрепа и Кнсб? Те получсват калкавал за подарък ли?

72

До ььь

преди 1 година

И кво праеиш? Емигрираш?

71

Избори веднага

преди 1 година

Напраеи на майммуни тоя Кокор и Киро тъъпата промяна състояща се в едигане 5 - но на цените. Никога не съм гласувал за Борисов и герб щото са 2 ещалон на бкп обаче просто изборът ми е нулев! Бсп пак се офлянкват да изберяли КВР да слагат нвкой там незаконно и да изчезват че ще фърчи слаНина!

70

ЬЬЬ

преди 1 година

До Анонимен Не само ГЕРБ а всички управлявали България след руската окупация през 1944г. до днес са действали в тази посока,но вината си е само наша и всичко,което се случва,си го заслужаваме,защото сме верни на своите палачи и продължаваме да гласуваме за банди политически некадърници (разбирай престъпници).След като бях излъган три пъти,вече не гласувам за никой и за прекомерните партийни субсидии.

69

ЬЬЬ

преди 1 година

Търговците нямат насищане и докато глупавия народ продължава да купува всеизвестните им бок*л*ци,те ще вдигат цените,но хората ще трябва да ядат по-малко-хем ще премахнат коремчетата и излишните кила,хем е по-здравословно.

68

Анонимен

преди 1 година

Този уикенд цяла западна европа е пълна с протести заради 7-8 процента инфлация, а тук 16 официална, 40 реална и си търпим. Ами заслужаваме си го.

67

Българин

преди 1 година

Купувайте докато е евтино...

66

Анонимен

преди 1 година

След като ГЕРБ направиха България най-бедната държава в ЕС, би трябвало да сме с най-висока инфлация,сме на пето място в ЕС. Колкото е по-бедна държавата, толкова е по-висока инфлацията