112

Див Петел

преди 1 година

Кремълското джудже бърза, защото губи превзети територии, а ако скалъпи псевдореферендуми, ще може да плаши с ядрено оръжие, защото тези територии вече формално ще се водят руски. Така му лъсна истинската цел - да превземе чужда държава и да си върне границите на империята от времето на съветския съюз. Другото са приказки за *** и чуждопоклонници.

111

Анонимен

преди 1 година

Да уточня - не е референдум а фалшификация на такъв !

110

Анонимен

преди 1 година

Няма спиране, мандалото лопна за нацисти, еврогейци и либералните протежета на разрушаващата се Америка.

109

РЕЙГЪН

преди 1 година

РЕЙГЪН ЗНАЕ РЕЦЕПТАТА КАК ДА СЕ РАЗПАДНЕ ***.ТА..БАЙДЪН ЩЕ НАДСТРОИ С МАЛКО СТИНГЪРИ ДЖАВЕЛИНИ И ХИМАРСИ ЗА ДЕСЕРТ..МОНГОЛИЯТА Е ОБРЕЧЕНА НА РАЗПАД РАНО ИЛИ КЪСНО....

108

Анонимен

преди 1 година

Крайна е руска територия. Още в началото предложението на Русия беше крайна да се федерализира. Бандерфашугите и разните ингилизики и сащисани наемници ще бъдат почистени. У нас също има доста наемна седерастиия за ликвидиране.

107

Анонимен

преди 1 година

138 тия ги дрискаш от 2014 г. Напиши си името и от кой град си. Може и да те посетя да видим кой къде ще ходи. Ама не можеш. *** тролл си.

106

Анонимен

преди 1 година

Референдум няма да има, защото до края на август окупаторът Русия ще бъде прогонен позорно от Херсон и областта. Избирателните комисии от колаборанти ще избягат към курнника Русия заедно с оцелелите окупатори.

105

Анонимен

преди 1 година

До 134. Говориш за нечий интелект, а какво мислиш за своя? Та ти не можеш да пишеш бе, приятелю. Не си ли чувал за препинателни знаци? Явно не, защото в текста ти няма нито един.

104

Анонимен

преди 1 година

Из класацията на МВФ на страните по БВП по покупателна способност на глава от населението (GDP PPP) за 2022г -Място- USD:.. 58-Русия- 30013; 61-България- 28593; 104- Украйна - 14325

103

Анонимен

преди 1 година

До 134 Могат, но не искат. Явно добре си живеят в БГ, правата им са защитени. Явно хората в Донецк и Луганск, нещо не са били доволни от живота в Украйна 2014..

102

Анонимен

преди 1 година

за тия дето защитават тия гкупости на русия за рефедендуми, спокойно хората от родопите могат да си направят референдум и да се присъединят към Турция .. и ви гарантирам че референдума ще е много по-честен ... ама руския *** е с интелект под средния, как да усмисли че това е прецедент и ако нямаха атомни боми отдавна да подсмърчат в калта ...

101

Анонимен

преди 1 година

Като ти пусна три куршума в краката ще станеш жител и националист от Уганда. -------- Да това е 100% сигурен начин да получиш необходимия брой гласове. Но пак да питам - Укрите националисти като се разхождаха из градовете на украйна, некой спря ли ги??? Потърси ли им сметка?

100

Анонимен

преди 1 година

АнонимеН - що говориш в бъдеще неопределено или пак дрогата фалшива ??? Ще, ще, ще, и нищо повече... И стига си писал с главни букви неграмотнико.

99

Анонимен

преди 1 година

Като ти пусна три куршума в краката ще станеш жител и националист от Уганда. Да живее свободното право на избор!

98

Анонимен

преди 1 година

Тия референдуми ги знаеме, който не е съгласен в Катинската гора...

97

Анонимен

преди 1 година

Къв референдум в военна зона :)) Стига ни занимавахте с глупостите на оркитеее. Окупатори правили референдум.. то няма по смешно нещо.

96

Айде

преди 1 година

Скоро и в Одеса! Следва Киев!

95

Анонимен

преди 1 година

Е нали украинцити щяха да правят офинзива на Херсон с един милион войници и новите оръжия? Още ли не са го освободили??

94

Анонимен

преди 1 година

Ахаха троляка се напъва напъва и нищо както винаги . Референдума е за влизане в състава на Русия е руска територия и руснаците ще я бранят като рацположат там ракетни установки след референдума. Ааа да, забравих, че на троляците през ден им спускат статийки как руските ракети се били свършили ахахаха, нали така бе, ПсевдонимеН :)))

93

АнонимеН

преди 1 година

ТЕЗИ ДЕЙСТВИЯ НА КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ НАПЪЛНО ОБЕЗСМИСЛИХА РЕФЕРЕНДУМИТЕ В ДОНБАС ЛУГАНСК И КРИМ! СЕГА ВЕЧЕ КОМУНИСТИЧЕСКАТА ФЕДЕРАЦИЯ Я ЧАКА САМО СМЪЪЪРТ И ОЩЕ СМЪЪРТ