257

Режисьор

преди 1 година

"Чалгарят си отива" - работното заглавие на новия ми филм!

256

boby

преди 1 година

Пълни глупости, хайде да се обзаложим, че ИТН на следващите избори даже ще си подобри резултата.

255

Тихомир

преди 1 година

тия поръчковци от дойче веле ВСЕКИ път ли трябва да споменат ковидъд??? Ясно че са платени, ясно че са поръчани, ама чак толкова. И сега като махнем Слави, че като цъфне оная ми ти България, малееееееей.

254

az

преди 1 година

До Анонимен 267платили им са висока цена за това

253

Анонимен

преди 1 година

Пинокио няма капацитет за съдебна реформа, А КИРЕ ОПИСА ЗАПЪХТЯНО В ЕДНО СТУДИО,ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕНИМ ГЕШЕВ И СЛОЖИМ НАВСЯКЪДЕ НАШИ ХОРА! МИСЛЯ, ЧЕ ВСИЧКИ ГО ЧУХА НО НЕПОСЛЕДВА РЕАКЦИЯ ОТ СВОБОДНИТЕ МЕДИИ!

252

ДЕДО ИВАН--оф

преди 1 година

Каква стана тя. Вместо да ИЗЧЕГЪРТАТ ГЕРБ-- се САМОизчегъртаха. Нищо не разбират от политика.

251

ха ха

преди 1 година

О, моля ви, стига с тези глупави внушения. Ако имаше истински антикорупционен порив на Да България, тя трябваше да е готова с пакет от съответните закони, които да внесе още януари месец. Все пак Бойкикиев от 10 години я прави тази реформа /по Фейсбук-ха-ха/ и се предполага, че е повече от готов да я направи веднага, когато получи тази възможност. Вместо това неговата реформа беше.....да се смени Гешев.....Смешно и....позорно. Затова и толкова бързо издиша този т.н. антикорупционен "порив".

250

Анонимен

преди 1 година

ИТН, тоест Има Такова Недоразумение си свършиха работата и си тръгват. Целта им беше да саботират правителство, да спрат всяко важно решение и да създадат нови избори. Човека е бизнесмен, не политик.

249

Сахар

преди 1 година

Няма да ми липсват, напротив...

248

Анонимен

преди 1 година

Хайде," Дай ми България" в кире.ча!Пинокио " бореца" за съдебна реформа и " справедливост"," страшен борец" се оказа обичайната гни.да спомоществовател на корупцията с тайноявни мераци за злоупотреба с власт чрез независим орган.Ами,да мераци за бухалка,ей тъй да си го разиграва според каквото каже " суверена" -другарите отзад Бобоци и Червени бузки,а може и други според зависи от сметката.Не че нещо ново,само го доказа.Дъното си е дъно!

247

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен, , НЕ " Довиждане! Довиждане! " , а СБОГОМ, СБОГОМ...

246

Анонимен

преди 1 година

Този клоун, който не може да запомни едно изречение от сценария и всичко чете, наистина ли си е мислел, че става за политика?!

245

Анонимен

преди 1 година

Това извънземното с пипонестата глава (на снимката) е внедрено в България да нанася големи вреди: Най-напред с опростачване и очалгаряване на населението, а сега и с големи вреди в политиката

244

Анонимен

преди 1 година

Слави направи най доброто за заблудения народ ,да изхвърли *** крадци и манипулатори,обслужващи олигарси срещу заплащане и бутани и направлявани от оня кръг с нпо- та за поръчки и който кръг дава мило и драго да овладее и съдебната власт.Ей на пуснали тролещи бала.ми да им припяват срещу дребни подаяния.А автора на статията е жалък и смятам, че е наясно

243

Главчо

преди 1 година

Последното тъпо шоу на глупаците сценаристи и Слави ***.Това му се казва падение.

242

Анонимен

преди 1 година

Имах предвид баката с кафяво ако, ама ме цензурираха... Нищо де то е ясно с какво се наяде Тоя.

241

Анонимен

преди 1 година

Някой беше казал че никога не е късно да се орезилим, ама тоя "умник" направо се потопи целия в баката с ***. Шоумена изигра последната си роля. Оказа се много жалко и противно и злобно човече тоя.

240

Анонимен

преди 1 година

славуца е *** на американската амбасада. Проектът "клоун на власт" е техен. В Урайна го реализираха, тук - наполовина.

239

niki

преди 1 година

Мумията от дивана....

238

Анонимен

преди 1 година

Слави e смешниk