5

Анонимен

преди 1 година

Не съм левскар, нито цесекар нито от crazyforest, но пожелавам успех на всички български отбори в чужбина!!! Инициативата на сините е похвална. Браво и успех.

4

Анонимен

преди 1 година

1985 г. в открито писмо членовете на БКП и МВР уведомявят че занапред не искат да имат нищо общо с Левски-Спартак и Витоша и си създават свои собствен отбор "Динамо"!ФАКТ..............Отборът на ЦСКА Септемврийско знаме то ест ЦФКА е поет от ДЪРЖАВНА СИГУРНОСТ още същата тази 1985 като милиционерите от ДС се захващат да създават и организират цеекарски ударни тайни подразделения и от спортисти и от фенове на Цска.......ПРЕЧУКАЙТЕ завинаги ЦСКА за да има МИР

3

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Радвам им се на левскарите,защото си постигат уют. В моят ЦСКА пък сме от ден на ден все по-мазохисти. Когато Гриша Ганчев се завърне в любимият си Уефски може и ние да се порадваме на уют,победи,сплотеност. Никога в историята на ЦСКА не е имало шеф,който да мрази толкова много ЦСКА,колкото Издиша Ганчев.Същият плаща на няколко бивши тартори от агитката и си осигурява блаженни дни,докато феновете живеят на зле формулирани ч.е.к.и.и.! Браво ,левскари,наистина се радвам за Вас.

2

Анонимен

преди 1 година

И на всеки влязъл на стадиона да подарите по едни ***...

1

Анонимен

преди 1 година

ПОСТАВЯ екран, нищо не ИЗГРАЖДА.