73

Анонимен

преди 1 година

Единственият държавен глава в ЕС, който мисли за държавата си и отстоява решенията си. Останалите като, Шолц, Макрон, Рошавия Боре и т.н. са безгръбначни марионетки, които са купени от САЩ и са готови да затрият нациите си само и само да напълнят банковите си сметки. Нашите ме котел и пък са готови за жълти стотинки да се продадат. Политическата каста в Европа е утайката на обществото

72

До Анонимен

преди 1 година

Те всъщност и руснаците са най-вече северен угрофински народ. Даже не са говорили руски, по европейските степи. Има хора които помнят стария си език но са много малко - няма нищо общо с руския. Рус е била където е Украина и Белорус (Балторус по старому), горе е било Московско княжество - друга култура и обичаи. Взели са гръцкия превод на името Рус, както е била записана в Константинопол в документите, за да се обяват за легални наследници на Рус, само, че са го превели с О вместо У.

71

хаха

преди 1 година

Орбан че кой те спира ти ако искаш мини към руската федерация. ЕС даже няма да усети че си се махнал. Нито си фактор в производството нито нещо силна армия, просто си никой. Ако искате си създайте съе Вучич Унгаро Сръбската империя и си бъдете съюзник на Русия. Ние не сме длъжни да ти играем по свирката за да си ти добре маджарска ппппподлого

70

Анонимен

преди 1 година

Айде ние да речем - русофили, щото славяни, това-онова.Ами унгарците???Унгарците са угрофини, модьор, модьор бесилек, кезит чоколом! Нищо общо с русофилщината!Забравиха унгарската революция 1956 г., как бесеха руснаци по дърветата!!!

69

Анонимен

преди 1 година

Орбан на корбан!

68

До 83

преди 1 година

Слава на всички тия , дето за бутилка с олио и туба с газ, защитават Путин и Русия.

67

Анонимен

преди 1 година

Чакай бе, чичо!! Къде остави НАТО?

66

вова велики

преди 1 година

Тива е истински държавник, който не страхува да каже истината. А евросите само целуват дементиралите задни части на байдона

65

Анонимен

преди 1 година

Един нормален и банда ***-ло'умни човекомразещи пси'хопати.

64

за Орбан наколянката

преди 1 година

и тя е Унгария да бъде предупредена с изхвърляне от ЕС, заради такива като този селски терикат и двуличник Германия ще промени правилата

63

Н

преди 1 година

Нормално е да се притеснява. Ако руснаците тръгнат на запад ще прецапат първо през тях и поляците.

62

Анонимен

преди 1 година

Единствения европеиски политик които е с нормалални деиствия и мисли поне за сега. Гледа за добруването и оцеляването на унгарския народ за разлика от лидрите на останалите европеиски държави.

61

Слава

преди 1 година

На всички, които за парче сланина и бутилка менте ракия защитават Украина.

60

Анонимен

преди 1 година

Тезите на Орбан са едно към едно с исканията на Кремъл!Някой, да го попита, ако примерно Украйна беше нападнала Унгария, Орбан би ли се съгласил да отстъпи 20% от територията на Унгария, само и само мир да е?!

59

Напред

преди 1 година

С Наркокоминтерна.Слава на Колумбия.Европол търси оръжия изпратени в Украина сред европейския криминален свят.

58

Анонимен

преди 1 година

За почитателите на Орбан: При положение, че граничиш с най богатите западноевропейски държави, да имаш по слаба икономика от Румънската си е чист резил. Това дърто плашило по скоро рано от колкото късно ще слезе от сцената, а може и да го тричат Унгарците на изпроводяк.

57

76

преди 1 година

Можете само да си вържете цър....

56

Анонимен

преди 1 година

ЖАЛЪК ОРБАН! ЧЕ ТАЯ ОПОРКА Я КОПВА И ПОСЛЕДНИЯ *** ТУК ВСЕКИ ДЕН ПО 100 ПЪТИ! ПРЕЗ 1987 Г БЯХ НА ЕКСКУРЗИЯ В УНГАРИЯ. КАЗАХА НИ ДА НЕ ГОВОРИМ НА РУСКИ, ДА НЕ ЯДЕМ БОЙ! ЗАРАДИ 1956. НО УНГАРЦИТЕ ЯВНО СА РОБСКО ПЛЕМЕ, БЪРЗО СА ЗАБРАВИЛИ СМАЧКАНИТЕ МАДЖАРИ ПО УЛИЦИТЕ НА БУДАШПЕЩА ОТ СЪВЕТСКИТЕ ТАНКОВЕ!

55

Европейци

преди 1 година

Защо свалите санкциите на руския петрол , газ, изкуствени торове. Няма ли таз и петрол от САЩ? САЩ пак ли ще ви хранят с фуражна царевица? Логично.

54

Black Sea

преди 1 година

Тоз явно не чел историята на страната си и по-конкретно 1956-та. Я да видим ако ние върнем крана на тръбата през БГ и украинците на тази през Украйна пак ли ще говори за икономика.