280

Баба от градО

преди 1 година

До Дядо от село. Вероятно, защото както всеки друг "Дядо на село" на това зърно във вашата кооперация му търсите цена, като за злато с примеси на платина и паладий.

279

Истината

преди 1 година

Който е купил зърно е запознат с всички рискове и тяхното заобикаляне защо не иска да платил за риска да погледне в очите гладния си народ и да отговори.

278

СССР

преди 1 година

А какво стана в Одесса? Бяха ударени кораби на Украинските ВМС... Какво общо има това с блокадата на съдовете с зърно? Или О-крайна иска предтекст за територия която може свободно и безнаказано да помпи с оръжия

277

Дядо от село

преди 1 година

Не разбирам! Всички реват за украинското зърно , че нямало ! А България е пълна с зърно и никой не го купува ! В нашата кооперация ,никой не е звънял дори да попита имаме ли нещо за продажба !Никой не търси и не иска , а складовете пълни !

276

Анонимен

преди 1 година

До Русия Большой Шебек е твоя великий вожд на племето от обезумели варвари.А ти откадна ли си тоалетна и пералня от Украйна?

275

Русия

преди 1 година

не е подписвала че прекратява военните действия, а само се задължава да пропуска кораби натоварени със зърно. Дусания чефффут да си прочете какво е подписвал. Нито танкери със зъно са унищожени нито складове със зърн. Унищожена е Англиска потивокорабна батарея и склад за оръжие, както и няколко десантни катера - за това *** Бандеровската свинння

274

Мартин

преди 1 година

До иди0тите от ДБ... На следващите избори 3 процента. Хубавото е, че ще изкарате много хора да гласуват.. против вас.

273

Чуй тази опорка

преди 1 година

Прерязах си гърлото за да хвърля вината върху съседа. Те така звучат путинистките коментари, че Русия нямала нищо общо. Хора които отричат истината .. .. . престъпниците го правят .. .. . и русофилите

272

БЕЗ КОМЕНТАР...

преди 1 година

"По публикацията работи: Александър Попов"

271

Идва края

преди 1 година

Само така Вова.Бой и пак бой.Укрите всеки ден с далекобойните оръжия от САЩ обстрелват превзетите от руснаците територии.Друго нищо не могат да измислят,освен да избиват мирни жители.Втората фаза на войната е към края си.Победата наближава макар и бавно.Тази тактика с бой отдалече се оказа печеливша.

270

Анонимен

преди 1 година

Не сме 19-век някакви велики сили да се събират и да казват на Русия да отстъпи и докъде. Сега сме 2022 -- реалиите са други. На американските богаташи им се живее ама не под земята. Ха-ха, хи-хи!

269

Анонимен

преди 1 година

Украйна по територия трябва да бъде смалена колкото литва -- и после нека да литне. Освен това трябва да й бъдат наложени репарации за руските загуби. Това е по тяхна вина и трябва да плащат.

268

Анонимен

преди 1 година

Това са територии, които Русия превзема за трети път най-малко -- първо от османската империя, след това от нацистите през всв и сега от украинските нацистчета. Не вярвам някой да успее да ги прогони оттам. Ще могат да контролират цялото Черно море и ако турция се опита да им затваря проливите само ще им развърже ръцете да й вземат Цариград.

267

НАШ е ПАТЕНТА

преди 1 година

Баязид Илдъръм нарочно не завладява Трапезундската Империя а завладява България и според преданието хвърля в пропаста ПАТРИАРХ ЕВТИМИЙ от хълма на ТРАПЕЗИЦА..........Орегиналът на Българското знаме от Главния Дворец ТРАПЕЗИЦА в Търновград Царев е СИНЬО от Небето,Жълто от Пшеницата и Зелено от тревичките!Вие Румънци и Украинци като ни крадете знамето пак НЯМА да е ВАШЕ!Ьнглоидиотите с ВЕЧНИТЕ им ВОЙНИ между ЗЕЛЕНИТЕ им англофоби и Червените Лоялисти ми писнаха от злокобните им празни глави

266

Анонимен

преди 1 година

Трябва да си купим шампанско да гърмим когато Русия превземе Одеса и цялата ивица до границата с Румъния.

265

Анонимен

преди 1 година

Ще спирате водата на Крим? Сега ще видите една вода -- през крив макарон ще гледате водата на Черно море. Най-малко 2/3 от украинската територия трябва да им бъде отнета, за да не могат да си правят планчета как след 10 години щели да освободят Крим. Ха-ха, хи-хи!

264

Анонимен

преди 1 година

На Русия изобщо не й пука за украинското жито, то е само конкуренция на пазара и ще свали цената. Освен това с него се финансира покупката на оръжие за украйна. Не знам какви договорки е правил Путин с ердоган и сие, но ако са се опитали да го мамят както с минските съглашения, ще имат крупни неприятности.

263

Анонимен

преди 1 година

Остава й на Одеса още една седмица да е украинска.

262

Анонимен

преди 1 година

Първо плаши, после плаче -- историята и бъдещето на нато.

261

Одеса е украинска...

преди 1 година

РУСИЯ НЯМА ИНТЕРЕС ДА СЕ ТОВАРИ ЖИТОТО ОТ УКРАЙНСКО ПРИСТАНИЩЕ....трябва да е руско , за да имат далавера и да могат да крадат житото.....ЕЛЕМЕНТАРНО Е!!!