104

Анонимен

преди 2 години

а така и трябва а и всички знаят ,че руските ракети калибър точно и тое не пречът за да изнесе зърното ако и го имат защото е продадено отдавна !

103

до 112

преди 2 години

Споразумението за зърното не означава отказ от освобождаването на Одеса от Бандера

102

до 108 вики

преди 2 години

А какво право има Русия въобще да нанася ракетни удари по Украйна! Или на варварите е позволено всичко на това кълбо, да тормозят другите народи ли?

101

Анонимен

преди 2 години

каквото кажат от Киев, значи е станало обратното.

100

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен 102 "НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДИМ БЕЗ ОГЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" Точно така! Има и дим и огън от складове с "харпуни"! Още има жар в един боен кораб. Укропитеки има возможност да танцуват гопак и да се пекат кебабче.

99

Анонимен

преди 2 години

https://***/voenndelo/426 Сала Кокаини!

98

Viki

преди 2 години

В договора за износ на зърно изрично се казва, че Русия се задължава да не нанася удари по инфраструктурата за износ на зърно. А задълженията на Русия да не нанася удари по военни обекти в пристанищата няма нищо. Можеш да биеш. И дори трябва да биеш

97

Анонимен

преди 2 години

106- МОЛЯ ОБЯСНИМИ КАК ОРЪЖИЕТО Е ЗАПЛАХА ЗА РУСНАЦИТЕ, ТЕ СА В МИРНА РУСИЯ, ТЕ НЕ СА НАВЛЕЗЛИ В ТЕРИТОРИЯТА НА УКРАЙНА, ТУК СЕ ТВЪРДИ ЧЕ ХУНТАТА В КИЕВ СТРЕЛЯ ПО УКРАИНЦИТЕ ЗА ДА СТАНЕ ПЪЛНА ШИЗОФРЕНИЯТА, ТА КАК РУСНАЦИТЕ ЗАЩИТАВАТ ДЕЦАТА СИ И ЖЕНИТЕ СИ В УКРАЙНА- АЗ НЕ РАЗБИРАМ АМА И В РУСИЯ НЕ СХВАЩАТ ЧЕ СЕ НАЛАГА ДЪЛЪГ ПРЕСТОЙ В ПСИХИАТРИЧНА КЛИНИКА НА ТИЯ ДЕТО ЗАПОВЯДАХА РУСНАЦИТЕ ДА НЕ НАВЛИЗАТ В УКРАЙНА.

96

Анонимен

преди 2 години

Руснаците просто унищожават оръжие,което е заплаха за живота на техните деца и жени.Не виждам нищо неестествено в това.Всеки мъж би защитил жен си и детето си.

95

ПРЕДАВАЙТЕ СЕ!

преди 2 години

УКРАИНЦИ, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ НА РУСНАЦИТЕ И НЕ СЕ ВРЪЩАЙТЕ В УКРАЙНА , ДОКАТО НЕ ПРИКЛЮЧИ ТОЗИ КОНФЛИКТ, ЗАЩОТО НЕ САМО ВИ ИЗПОЛЗВАТ ЗА ПУШЕЧНО МЕСО, НО СЕГА И ЖЕНИТЕ ВИ ЗАПОЧНАХА ДА ПРАЩАТ НА ФРОНТА И ЩЕ ВИ ИЗБИЯТ ДО КРАК И ДО ПОСЛЕДНИЯ УКРАИНЕЦ! ... НА ЧУЖДЕНЦИТЕ НЕ ИМ Е ЖАЛ ЗА ВАС И ЩЕ ВИ УБИЯТ ДО КРАК! ... ЖИВОТА ВИ Е ПО-ВАЖЕН ОТ ЧУЖДИТЕ МАРИОНЕТКИ И ОЛИГАРСИ ОТ КИЕВСКАТА ХУНТА, ПРЕДАВАЙТЕ СЕ НА БРАТЯТА СИ РУСНАЦИ И ЖИВЕЙТЕ!

94

Удрии

преди 2 години

Удрии окраините по воените обекти и по правителството ,натегачи на запада и гризачи -фашисти.

93

Е е е !

преди 2 години

До НОМЕР2 По кротко с демократичната ценност ,по -кротко с дрогата !

92

Анонимен

преди 2 години

НЕ МОЖЕ ДА БЪДЕ ДИМ БЕЗ ОГЪН!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

91

Анонимен

преди 2 години

Трябва Европа да бъде свободна, всички държави от Европа, включително и Русия, а Европа не е свободна, хваната е за гушата и всеки, които има различно мнение е разболяван или убиван, всеки е следен, а отвън , искат да плащаме милиарди за оръжия, а няма пари за обществото и населените места, тези, които не са европейци, да се оттеглет от Европа и не държатевропейските държави за гушата, НАТО и чуждото неевропейско присъствие в Европа, пречи на Европа да се развива и я мачка!

90

Анонимен

преди 2 години

Трябва Европа да бъде свободна, всички държави от Европа, включително и Русия, Европа не е свободна, а е хваната за гушата и всеки, които има различно мнение е разболяван или убиван, всеки е следен, отвън , искат да плащаме милиарди за оръжия, а няма пари за обществото и населениет места, тези, които не са европейци, да се оттеглет от Европа и не държат за гушата, НАТО и чуждото неевропейско присъствие в Европа, пречи на Европа да се развива и я мачка!

89

Анонимен

преди 2 години

Не знам кой е "кървава шайка", но маса територии на СССР(социалистическа Русия) , бяха нападнати агресивно от запада и откъснати от Русия, след това им измислиха нови нации и ги асимилираха, превръщайки ги от европейско в азиатско население и никой не печели от това нищо, освен, че е загуба на европейско и славянско население и терор върху тях! Трябва да се научат да имат респект към държавите, както към европейските(включително и Русия), така и към останалите държави, писна ни от убийства и

88

Анонимен

преди 2 години

До Анонимен Не знам кой е "кървава шайка", но маса теротории на СССР(социалистическа Русия) , бяха нападнати агресивно от запада и откъснати от Русия, след това им измислиха нови нации и ги асимилираха, превръщайки ги от европейско в азиатско население и никой не печели от това нищо, освен, че е загуба на европейско и славянско население и терор върху тях! Трябва да се научат да имет респект към държавите, както към европейските(включително и Русия), така и към останалите държави, писна ни от

87

Анонимен

преди 2 години

Натовски ракети ви удариха пристанището, а не руски, това вече го разбраха всички, само в този сайт не са го разбрали и пишат фалшива и манипулираща информация!

86

русофоб

преди 2 години

До Анонименправ си ама има един малък проблем които е запо4нал воина с русия е загубил а сега при нали4ие на ядрено оръжие по -добре е да не по4ва никои представиси само 500 мегатона над англия както орбан казва сащ и русия да се разберат 4е икономиката загива!! Другото е празни юнашки призиви!!!

85

Анонимен

преди 2 години

Путин и неговата кървава шайка разбират само от сила. Договарянето с Русия е губене на време. Русия не е спазила нито един договор подписан от нея такава и е природата.