104

ЬЬЬ

преди 1 година

И хитлер е бил художник,но никой не го възхвалява,а пред паметника на терориста вапцаров-цветя и то от най-"низшите" в държавата-или ,казано на друг език, вечна дружба с ссср,както го е препоръчал този терорист.

103

ЬЬЬ

преди 1 година

Време е най-после да си поканим президент и управляващи от Германия или Австрия, както след турското робство.Нашите политици,освен за тоалетната,не стават за нищо друго.Вече на всички ни е ясно,че те ламтят само за власт, далавери и забогатяване чрез престъпни схеми.Народе????

102

Анонимен

преди 1 година

Сега вече най-безочливо от БСП лъжат, че уж имали вариант за кабинет за който щяло да стане ясно дали става до седмица. Това е супер нагло, отварят си прозорец да натворят като за последно докато са на власт разни схеми от които да се облажат, нека да ги накажем на изборите тези наглеци и тези които нагло се събраха с комунистите.

101

"Президентът

преди 1 година

присъства на възпоменателната церемония по повод 80 години от разстрела на Никола Вапцаров." - Жалък *** мешник, армйски генерал, президент, възхваллява червен терорист.

100

Анонимен

преди 1 година

достатъчно е да погледнете ДЕСА и нашия ще ви стане ясен отвсякъде

99

Анонимен

преди 1 година

Мандалото хлопна и мандата свърши днес а комунистнаситя няма ще краде и от тоалетната.

98

стар комунист

преди 1 година

Ах, гиди дъърта лисицо)?! Тънката ти цел е да съсипеш и последната лява партия ? Тя може да не е толкова лява ,но левите в България все още гласуват за нея,нали ?А сега искаш да я довършиш като субект?

97

КурНелия и Кир Чо

преди 1 година

На та разбрахме какво да правиме да продължаваме простотията или да не ти връщаме мандата! много ни се седи на власт!

96

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

НАЙ-ВРЕДНАТА И ОПАСНА КРЕАТУРА ЗА ПОСЛЕДНИТЕ 30Г. ОСНОВНА ЦЕЛ - СЪСИПВАНЕ НА БЪЛГАРИЯ. СЛЕД ТОВА ШПАЛИР С ЦВЕТЯ И МУЗИКА ОТ ЛЕТИЩЕТО ДО ПРЕЗИДЕНСТВОТО ЗА ПРИСТИГАЩИТЕ ПУТИН И ГЕНЕРАЛИ...

95

Анонимен

преди 1 година

ПРОЕКТА БОЖКОВ- ПОЛИТИЧЕСКА ДЕСТАБИЛИЗАЦИЯ И ИКОНОМИЧЕСКИ ФАЛИТ НА БЪЛГАРИЯ ВЪРВИ С ПЪЛНА СИЛА- КАКВА Е ЦЕЛТА- ЕВРОЗОНАТА НИ ИЗРИТВА, ВЛИЗАМЕ В ЕВРАЗИЯ

94

Анонимен

преди 1 година

вчера се мярна на кадър рашков пиян залитна на заден след като слезе от служебната каола. Бързо, бързо прекратиха покзването!

93

Анонимен

преди 1 година

В Конституцията няма срок за изпълнение на мандата. Трябва ли да го задържат месеци наред?

92

ПП=МЛАДЕЖКОТО БСП

преди 1 година

БЯХА ЛИ И СЛОЖИХА ЛИ ВЕНЕЦ НА ВАПЦАРОВ..?......

91

Анонимен

преди 1 година

Объркаха цялата държава заради пияната бухалка Ращков, на когото се присмиват дори своите. Радев е за съд. Сега ще назначи нарочно калпав служебен кабинет, за да каже после, че ПП са били по-добри.

90

Поет

преди 1 година

"Великия поет", според Радев, сам пише, че е македонец! Съден и осъден като терорист! Кое не е вярно?

89

Анонимен

преди 1 година

До Малко за политика Проблемът е в Радев и в получателите на Божковите пари. Но тъй като Божков взе да свършва парите, сега плаща хазяинът му, домакинът му Рамзан Кадиров, в чиито дубайски палати е настанен Божков.

88

мръсна твар наБКП

преди 1 година

Мръсникът безполезник и разрушител на България назначен, от БСп и лично от домуз Корнел твоята майчица и безродният боклуккчия попаднал случайно в президенството.

87

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 82 "Моторни превозни"-Н.Й.Вапцаров."Но мойте песни,все така ще се четат" Абе, "ерудите" *** ("гьоте, Гьоте, малка нощна музика, а?), стихосбирката на Вапцаров е "Моторни ПЕСНИ", а цитираният стих е от Вазов.

86

Анонимен

преди 1 година

Ти пръв я наруши с назначението на Киро, ***!

85

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 90 Кой бе, яловото юмруче на престъпника Радев ли ще обедини нацията. По-скоро ще обедини мафията, защото при Рашков е пълно беззаконие. Народът се изтрепа по пътищата, лумнаха пожари по страната и една седмица не могат да ги изгасят, всеки ден някой убил жена си или комшията. Радев да си завре юмрука в....