28

Кангасейро

преди 1 година

Предполага от новите италианки.Human trush.

27

Анонимен

преди 1 година

Една русенска докторка редовно оставяше бебето си заключено в колата на 37С навън. Когато и го взеха имаше подписки, па фейсбук групи, па петиции. След като си го взе обратно с помощта на загрижените бегемами го блъснаха две коли. Спомняте ли си?

26

До 36

преди 1 година

Благодаря!

25

До 33

преди 1 година

И даже и детето да не е било "наред" заслужава ли такава мъчителна смърт. Пожелавам ти същите мъки щом си написал такова грозно и цинично нещо.

24

Анонимен

преди 1 година

Нее знаела че за една седмица без храна и вода детето ще у м ре. Тази дали е редовна защо не и е издадена жълта книжка а детето да бяха го прибрали социалните. Този свят наистина е пред свършека си а аз си мислех че ще съществува още милион години. С такъв народ няма да просъществува много.

23

Анонимен

преди 1 година

Тук от коментариращите има определено психари, които пишат неадекватни неща.Съд за тази садистка! Светлина и мир на малкото ангелче!

22

Анонимен

преди 1 година

Сигурно и то не е било наред, също като майка си. Тия неща са наследствени.

21

Теди

преди 1 година

УЖАС КАК СЕ Е МЪЧИЛО ТОВА ДЕТЕ САМО ГОСПОД ЗНАЕ

20

Анонимен

преди 1 година

Пълен популист! И тази вълна да яхне....Не мога да повярвам, че има хора, които се връзват на този човек! Ама как да не мога да повярвам....четейки коментарите в този сайт, мога да заключа само едно - *** народ!

19

Анонимен

преди 1 година

На тая възраст като ги ощипе хормона и само ибане им е в главата! Може би защото усещат че малко им остава да се наслаждават на секса, и стават като пощурели! Моя позната също на 37, заряза мъжа и детето си, и се хвана с един 30 - годишен ром, бивш затворник, само заради здравото клатене... Няма оправия

18

Аха

преди 1 година

До 19. Майката, която закла дъщеричка си на 1. юни беше българка. Жената на горския, заклала двете си деца също беше българка.

17

Модерен

преди 1 година

Колко смело и прогресивно! Но сега токсик мейл властта, ръководена от архаични и секситки патриархални догми, ще поиска да я накаже. Жените сами трябва да решават дали да гледат деца или да ги убиват.

16

Аман от луди

преди 1 година

Поредната кукава "детска психоложка". И тук всяка откачена е "детска учителка" или "детска психоложка", работеща по "алтернативна" методика. Масово са Валфдорски педагожка или сугестопедагожки. Прибирайте ги о време в психиатриите, това са неинтегрируеми откачалки

15

Дарвин

преди 1 година

Такива случи ще стават все повече - днес благодарение на цивилизацията стотици такива деца биват спасени, и дефектните гени се трупат в човешкия род

14

Анонимен

преди 1 година

"На 14 юли Алесия Пифери изкъпала малката Диана, сменила й памперса и после я оставил в леглото й със шише с мляко и биберон." Каквото е могла е направила.

13

Анонимен

преди 1 година

Майката очевидно не е в ред, но: Тя и друг път оставяла детето само, но чувствителните съседи не са се обадили на социалните. Но сега са вързали бели балони...щото така по-лесно отколкото да ходиш да се разправяш, като видиш нещо нередно.

12

Анонимен

преди 1 година

Изобщо не ви трябват никакви бебета! Това е най-тежкото и неотменимо робство! Доживот!

11

Борисов убива

преди 1 година

Бойко Борисов и Гешев използват банди на Румен Николов-Пашата и полицаи за тероризъм, тези използват СРС-та (mind control) буквално за да убиват Българи!Борисов и Гешев извършват престъпления против Човечеството!Борисов и Гешев са за Криминален Наказателен Съд в Хага!

10

Аха

преди 1 година

Българките са си издействали привилегията, ако извършат предумишлено убийство на собственото си бебе, да лежат само до 2-3 г. в затвора, защото се водят психически нестабилни. Най-редовно бебета биват хвърляни по контейнерите, реките, деретата, тоалетните на село. Тези случаи обаче биват премълчавани от фемизираните медии, които иначе се опитват да прокарват ,,Истанбулската конвенция".

9

Анонимен

преди 1 година

Бебетата изискват ужасно много грижи и внимание. Трябва да се приучат да се оправят сами. Което оцелее оцелее. И без това сме прекалено много хората, а и повечето не сме читави.