82

искам

преди 1 година

да се абонирам за следващите 5 дози догодина. Има ли отстъпка?

81

Анонимен

преди 1 година

кирил петков даде на уккрите оръжие без платно сега да купи тези ампули ама путин нема да му даде

80

Анонимен

преди 1 година

За същата организация СЗО ли говорим, която преди две седмици обясняваше как половете не се изчерпвали с мъжки и женски? И защо точно промени предишната "цел за ваксинация на 70 процента"? Нали щяла да бъде достатъчна пандемията да свърши? След като предишното предвиждане се провали толкова мизерно, то на какви данни е базирана новата прогноза и защо трябва да смята, че няма да се провали отново?

79

Анонимен

преди 1 година

Първо беше една ваксина ще ви спаси и ще се върнем към нормалното. После трябвало и бустер. После трябвало и втори бустер. Сега - трябват нови ваксини, щото старите май не работели. Ваксинирана Австралия има по 20 пъти повече почнали на ден от България, а не е 20 пъти по-населена.

78

Вируслав

преди 1 година

Само с нови вакси няма да се получи. Ще е пълен провал този път. Щото *** съвсем загубиха доверие в истинската нАука на СЗО. етоипеца и медицинските търгаши. Тоя път трябва демократично и с грижа за това да не намалее популацията на земята, с полиция и войска от врата на врата да ходат тия с иглите и да ги забиват наред. Со кротце и со малко кютек.

77

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се премахне СЗО и пандемията ще свърши.

76

Анонимен

преди 1 година

Тедрос да си го натакова. Спрете да се тествате просто,елементарно е мам....ка му

75

Айде

преди 1 година

НЯМА НУЖДА ОТ ВАКСИНИТЕ! РНК НА КОВИД МУТИРА УСКОРЕНО ЗАРАДИ ТЯХ. ИМА УСПЕШНО ЛЕЧЕНИЕ И БЕЗ ВАКСА.

74

Анонимен

преди 1 година

Като ти се задръстят всички съдове в карантиите с тромби, ще те тестват, да. Ама ще е късно!

73

Лаборантка

преди 1 година

Кой въобще се тества като кихне и му потече ***?! Ако не са болниците да натискат за тест при прием няма нормален човек дето да даде 100лв ей такаспрете да се поддавате на негативна пропаганда, живейте спокойно и се лекувайте с минимално количество лекарства. По-важно е сега как ще изкараме зимата с тези цени на енергия и храна

72

Анонимен

преди 1 година

СЗО е търговска организация и е нормално тя да призовава за нови ваксини. Печалбата е водещото за нея. Тя отдавна не е това , което е била в началото на нейното създаване. Така че какво доверие може да има човек на призивите на търговците ?

71

Анонимен

преди 1 година

Тъй де, спрейове за нос ... и директно в мозъка. Става по-лесно.

70

Анонимен

преди 1 година

Спрейове за впръскване в носа? Колко му е да ликвидират настоящите капки за нос и да пръкнат някое ново чудо на чудесата на ковидната медицина. 100% ако се махнат тестовете, няма да има нужда от ваксини.

69

Анонимен

преди 1 година

Единственото, което трябва е да раздават антишизофренни лекарства на антиваксърите.

68

Не, не трябват!

преди 1 година

Единствено което трябва е разсекретяване на договорите на ЕС с Биг ФармаФията, ШЗО и ЕмЪ и краварите, съд и затвор на виновните ковидари и съучастниците им.

67

Генчо Лорда

преди 1 година

''Според здравната организация те трябва да бъдат по-лесни за поставяне''----Нека ги направят като анални свещички.............много ще им се кефят някои неориентирани в живота.

66

ОЧЗ

преди 1 година

Ха-ха-хаааааааа....................ха-ха-хаааааааааааааааа..........................

65

Анонимен

преди 1 година

Тия пак искат да ни бoцнат, но като гледам болшинството коментари във форума, този път разумът надделява. Номерът и сега няма да мине.

64

Майстора

преди 1 година

ХАИТИ - ДОМИНИКАНСКА РЕПУБЛИКА. Сравнявате ги и всичко за измамата с експерименталните, неработещи псевдоваксини става ясно. Пък си търсете оправдания колкото искате, къде нямали ток и не тествали достатъчно. Царят е гол, дами и господа.

63

Фащ-айте пътя

преди 1 година

Нашите американофилчета-русофобчета-българофобчета ще се помпат само с американската ваксина. тя е най-добрата... Надминахме укро-зеления еврейн нацик))) муахахаха