231

Анонимен

преди 1 година

До БЪЛГАРИ, к.247 Вашата съдба по един или друг мачин е обвързана с укрите и затова им изпращате оръжие и боеприпаси, но не с пари от собствения си джоб, а чрез мин. в оставкаНинова, председател на БСП - с държавни пари и безплатен превоз. А ние - заради освобождението ни от 5-вековно турско робство дедите ни са издигнали над 600 паметници на загинали в Освободителната война руски войници. За 66 години до 1944г. нито един паметник не е съборен или обруган, но вие сте американофили,започвайте!

230

Анонимен

преди 1 година

Един претендиращ за политик посредствен актьор предлага на САЩ територия за война, сгради за разрушение и най-вече млади хора за убиване от руснаците. Как да не се съгласиш. Само че и украинските млади хора вече не се хващат на въдицата, така че САЩ трябва да плащат на наемници. Друг е въпросът, че войниците на ЛНР и ДНР заловят ли наемник, намясто изпълняват смъртната му присъда

229

Капитан Петко

преди 1 година

След Украйна изтребителите ще взривят и петата колона дето пише руска пропаганда тук.

228

Самолета

преди 1 година

Докарайте нашите самолети, после на украйна

227

Анонимен

преди 1 година

Няма да се спрат, докато не ги подпукат и тях. Винаги, защото са отвъд океана защитени, разпалват конфликтите. Като гадно провокаторче действат. Такава гнус са правителствата им!

226

Равнопосавеност

преди 1 година

До 252 - Когато една единствена държава иска да пороби целия свят, да разположи военни бази навсякъде, да маха и слага правителства в уж суверенни държави, да налага икономически санкции над хора и държави без да представя доказателства, да диктува къде коя медия да се гледа - ние трябва единно да се противопоставим на това ново модерно робство! Не е допустимо държава, която не е нито най-голямата, нито най-населената, само защото се държи като мутра да бъде оставена да владее света.

225

Свободни хора

преди 1 година

Нашия народ познава робската участ, затова мястото ни е рамо до рамо с народите които се борят за свободата си, в случая с украинците който отказват да бъдат руски роби и оказват героична съпротива на руския поробител! Свободният не може да бъде приятел на поробителя било то и руският който е искал и иска да пороби и нас! Русофилите са единствените които боготворят руският поробител на когото и досега робуват, затова сме най бедната нация в ЕС. Каквито поробителите такива и робите!

224

БЪЛГАРИ

преди 1 година

Нашата съдба е обвързана със съдбата на украинския народ, който е жертва на руската агресия! Българите не могат да бъдат приятели на фашисти било то руски! Сърцата ни са с жертвите, а не с техните (руски) палачи! Не вярвайте на русофилите те са колаборационисти, защото служат на враждебна на българите чужда сила, която иска да ни направи руска губерния! Кървавата руска мечка винаги си е намирала извинение за да разкъса жертвата си! Да застанем до украинския народ за да не споделим неговата съдба

223

Лека нощ

преди 1 година

На всички нормални хора приятни сънища, а на русофилите пожелавам да не се събудят никога! Толкова е приятно без руски лъжи!

222

Анонимен

преди 1 година

Знаех си че нямаш гадже.

221

Анонимен

преди 1 година

И на 238 не може да се сложи лайк. Работаче е.

220

Анонимен

преди 1 година

245 нямаш ли гадже да правите секс ами се занимаваш с меморандум Да не си на работа нещо бачкатор ли си.

219

САЩ ще дава 2

преди 1 година

Според друга клауза на Будапещенския Меморандум в случай че договора е нарушен от една от страните, другите държави също и ООН се задължават да снабдяват с оръжие Украйна (в случай на нападение срещу нея).Така че САЩ и ЕС напълно законно снабдяват Украйна с оръжия! русия е тая която извършва незаконни действия срещу Украйна. САЩ снабдяваха с оръжие и руснаците, ако не бяха те сега руснаците щяха да говорят на немски, а на руски щяха да общуват само с конете си, ако преди това не са ги изяли!

218

Анонимен

преди 1 година

Сорросоидите се храните от страданието на хората. Мразя ви до дъното на душата си. Господ да те накаже дано зло същество

217

Анонимен

преди 1 година

Защо непрекъснато ми крадете написаното от екранчето. Очите ме болят. Дори да греша трябва да има начин да се поправя. Когато опитам да го направя написаното с толкова труд изчезва. Що за хора се хранят от страданието на други хора. Може да ви се върне. Неведоми са пътищата Господни.

216

Анонимен

преди 1 година

До по долния "Оръжейна мафия.". Добре но статията ясно казва че САЩ ще дава оръжия и военни самолети на Киев а ти отиваш да говориш срещу Русия. В случая САЩ ще дава самолети на Украйна и ВПК на САЩ ще печели. Е кой тогава се храни от войни очевидно САЩ са това. Те печелят в случая.

215

Анонимен

преди 1 година

Историята за бесарабският бг е измислена и автора няма доказателства бас ловя...

214

САЩ ще дава 1

преди 1 година

СССР остава 1/3 от ядрените си оръжия на Украйна. През 1994 г. е сключен Будапещенският Меморандум на който (по искане на САЩ) Украйна се отказва от ядрените си оръжия срещу гаранции за териториална цялост и суверинитет! САЩ, Великобритания и русия подписват че ще се въздържат от употреба на сила срещу териториалната цялост на Украйна, ще уважават политическата и независимост и техните оръжия няма да се използват срещу Украйна! русия подло потъпка договора и вероломно нападна Украйна!

213

До: долния

преди 1 година

Тя руската оръжейна мафия също печели от продажбата на оръжия от войната с Украйна. Руските търговци на оръжия не са ангелчета, а алчни за пари търговци които печелят от кръвта на убитите украинци! Да не би русия да води война ей така само за спорта, за купата на съветската армия! Освен огромните печалби за руската оръжейна мафия, русия води тази война и за заграбване на природните богатства на Украйна, в частност големите залежи на газ в Донбас! Всичко друго са руски пропагандни лъжи!

212

Анонимен

преди 1 година

До по долния "Оръжейни войни". Добре но статията ясно казва че САЩ ще дава оръжия и военни самолети на Киев а ти отиваш да говориш срещу Русия. В случая САЩ ще дава самолети на Украйна и ВПК на САЩ ще печели. Е кой тогава се храни от войни очевидно САЩ са това. Те печелят в случая.