252

Малко за политика

преди 1 година

Ако човек забрави какво е приказвал Слави, а помисли върху това какво е вършил, че види че Слави винаги е работил в полза на ГЕРБ. И сега за пореден път спаси Бойко и ГЕРБ от раследване на КПКОМПИ. Слави загуби на България цала година, време, в което можеше да се направи поне съдебна реформа и да се получи финансиране на проекти от ЕС.

251

Време е

преди 1 година

Рашков да си направи харакири. Божковите пари пак му изиграха лоша шега Пияна бухалка)))))

250

Анонимен

преди 1 година

Гранична полиция са забелязали едно лице носещо папка, на прибежки и с преклякане да се отдалечава към браздата. Лицето е установено, че е жена с инициали К.Н. Граничарите са направили обиск и са установили, че лицето пренася контрабанда мандат.Води се следствие.

249

Смешници

преди 1 година

До шията затънали в Л'на, ама пак циклят на "опорката"...ама "ГЕРБ, и ДПС, и Слави. .."! Че кога Борисов е управлявал с ДПС ,бе ? Или с Чалгата? Довчера му се кланяхте на диванчето, а сега бързате да го пришивате на друг!

248

Анонимен

преди 1 година

Възраждане са пуснали камерите. Хахахахаха

247

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, ДПС и тяхното СЛАВИ си търсят нова тема, която да разправят на медиите, за да заглушат важните теми. Гешев прати на Бейко индулгенция, ГЕРБ и ДПС отново активираха тяхното СЛАВИ да не се съставя правителство и КОНПИ с Рашков. ГЕРБ и ДПС опитват да вкарат тяхното СЛАВИ вътре в коалицията, за да пречи и да ги пази. Не стана за пореден път и те отново изкарват тяхното СЛАВИ от коалицията.

246

Анонимен

преди 1 година

Чалгаринът козината си мени, но нрава - не.

245

Анонимен

преди 1 година

Всичко започна от Радефф, първо той трябва да напусне. Допусна само излагации в управляващите.

244

Анонимен

преди 1 година

До анонимен 228 Щом не сте прости, знаци сте били пияни и дрогирани. Т.е. не с всичкия си.

243

до 243

преди 1 година

Този някакъв се казва Димитър Ламбовски. Когато отиде до Христо каза: "Значи, изключил съм си телефона, защото тоя се е обадил на Маджо". Христо му каза на живо сме после ще говорим. Ламбовски продължи: "Да не ни забравиш като станеш министър". Христо се чу каказва Шшшшшшшт :D Хахахахахаха случи се на Орлов мост точно през лятото на 2020 до палатаките на купените протестиращи. И Правосъдие за всеки го излъчи на живо, както и бодигарда му оператор Иво Мирчев.

242

Анонимен

преди 1 година

В прав текст Христо Иванов, без да знае че го излъчват, си каза всичко, каквото мисли за партньорите си:-ПП се дели на две крила- Лена Бориславова и другите!-ИТН е мафия и не трябва да има министри!-Бойко Рашков ще е бухалка!-Корнелия Нинова не е свършила нищо, само гледа да остане министър!-За ДБ преговорите са ,,словесни еквилибристики с които ще хвърлят прах в очите на хората!Е, остана ли още нещо за казване?А, да: Христо Иванов и групата му са лъжци и лицемери.

241

Бойкикев не става

преди 1 година

Христо Иванов за втори път настъпва мотика с изтекъл запис-компромат, с което доказва, че не става за политик. Първото настъпване беше на Орлов мост, когато някакъв отиде при него и почна да му говори за Маджо, а той не се усети, че трябва да реагира незабавно на провокацията. Почти о същото време Йордан Цонев от ДПС се опита да подхвърли подобна динена *** на Корнелия Нинова, само че тя усети дузпата и веднага направи изявление от трибуната на Народното събрание.

240

11

преди 1 година

Аве, не го знам къв е Слави, ама е факт, че последователно би шута на Герб, ПП и ДБ.

239

Тук един написал

преди 1 година

че в зала Запад всичко се излъчвало директно на живо ?? Брейй този явно е депутат щом е толкова категоричен, а после се чудим защо тези народни хаймани нищо не работят, ами те стоят тук и коментират "издават" тайни....кога дА работят като се занимават с клюки и пропаганда...

238

Залата била

преди 1 година

за записи и директни предавания ???? Абе хора вие разбирате ли от демокрация и свобода ? За да бъде излъчено директно в ефир нещо от някаква телевизия или радио трябва специално разрешение, в противен случай това в демократичните държави е нарушение на закони и разпоредби, демокрацията се крепи върху строги и справедливи зАкони, какво разбирате в България от свобода например ?

237

популист

преди 1 година

Излезе един чалга-инструтор и каза СКАНДАЛНО и цялата лесноманипулируема сГанна маса и днес ходи наведена заднишком пред този измисленяк на чалгата ! Грозна българска действителност !

236

Анонимен

преди 1 година

Може да няма чекмеджета,но ракли с мангизи със сигурност.Защото какво друго ,освен парите ги държат на власт толкова време.А кой ги сложи на власт и им разреши да крадат срещу съответни компенсации-Айден байден,пардон Ханс зайдел.Докато не зайде л германците,така ще е .Американците се оитаха да омогнат,но не става...

235

Анонимен

преди 1 година

Какво скандално виждате-да не ги е нарекъл случайно ***,макар че са си баш такива...

234

зА 233 "до 228&

преди 1 година

От тази зала се излъчва само с разрешение !

233

Аз промяната

преди 1 година

234 знаеш ли точно колко пари има в това измислено чекмедже стига вече манипулации свършиха ви торбите с лъжитеплатените