14

Щерев

преди 1 година

вие не разбрахте ли до сега че подписа и думата на руснак не струват и 1 стотинка

13

По същество

преди 1 година

Амииии, как ще стане не казвате? Украинците трябва да разминират водите край Одеса. - Е, как така украинците ще разминират? Нали руснаците са минирали за да спрат настъплението на огромния украински флот?, ще питате вие. Ами явно не. Доста неща ще станат ясни и истината малко по малко ще излиза на яве. Кой крив кой прав.

12

Анонимен

преди 1 година

Голяма победа за русия ! Жалко че бандеровците опожаряваха полетата с топлинните примамки на хеликоптерите унищожиха милиони тонове с хляба така не се прави бе фашуги

11

Космонавт

преди 1 година

Руснаците ще продават окраденото жито. Какво ще продават през следващата година?

10

Анонимен

преди 1 година

Зеления е закачен на бело ще има бартери жито за бело.

9

Анонимен

преди 1 година

Сам по себе си договора ще остане лист хартия, ако укрите не си разминират пристанищата за да влезнат корабите.

8

Анонимен

преди 1 година

Колкото БЮРМ ще изпълни условията на България толкова и Укрия тези на Русия, разликата, е че в Русия не ги управляват продажници и чужди агенти.

7

Анонимен

преди 1 година

Тия уж са във война, ама се подписват споразумения, а руснаците жалят максимално укропитеците(които не го заслужават). Егати войната през ден жена му на мумияята Бидон и други такива ходят в Киев да раздават курабийки и да се зъбят на Русия. :-)

6

ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

преди 1 година

А според вас аз нормално ли съм??? ХА-ХА-ХА-ХАААААААААА

5

Анонимен

преди 1 година

Турчина няма да пуска руско зърно, ако Путин краде и не пуска украинско зърно.

4

Нека изнасят

преди 1 година

800 милиона тона пшеница се произвеждат годишно в света, а Украйна произвежда 20 милиона тона, от които може да изнесе около 5 или 6 милиона т.е. около 2% от общото световно производства. Да се разправя, че от Украйна зависи изхранването на света е съвсем несериозно. ....................................................................................... Нека изнесат. Русия и Турция им гарантират коридор за корабите.

3

Анонимен

преди 1 година

Няма гаранция, че укрите ще спазват споразумението. Те всъчност въобще спазвали ли са някога споразумения с Русия? Аз не се сещам.

2

Русия аут

преди 1 година

Това е един вид капитулация за руския черноморски флот, който показа че е една скупщина от старо желязо и не е в състояние ефективно да гарантира морска блокада. Подводницата "Москва" с няколкото стотин загинали моряци на дъното го доказа категорично това

1

Асан

преди 1 година

Не ми крещете бе :)))