9

С две маски

преди 1 година

Слагам си две маски и не ми дреме. РЗИ София искат да съм здрав. Няма да ги разочаровам я. Утре - с протовогаз до магазина. Ще пазя околните и себе си...

8

Бай Илийчо

преди 1 година

Аба могу сте кекави и алтави тва гражданята уа ?

7

Анонимен

преди 1 година

На морето тези дни беше направо хладно

6

Анонимен

преди 1 година

А къде изчезна луната на морето?Руснаците ли я откраднаха?Няма облаци,има звезди,но л

5

до 1

преди 1 година

Най обичам някой да ми каже "В Библията пише"....много говори за нисък интелект и вяра в книга, написана от същите тези които управляват света от хиляди години.

4

.

преди 1 година

Стига простотии, преди 10 дни на плажа до Созопол не се стоеше под чадъра, че беше студено, преди 10:30 не се вясвахме там, чакахме да се посгрее. В чак в неделя се оправи и в понеделник- пак студ.За София дане говорим, там що дъжд се изля това "лято".

3

Гошо...Тъпото

преди 1 година

На фона на тези летни...горещини,които са все по...усилни от година на година,че чудя,как някои нашенски...паралии,си купуват къщи и имоти в...напечена Гърция.Явно парите...замъгляват разума,а не трябва да е така.

2

Анонимен

преди 1 година

Идеално. Remote office сме от Лефкада 3та седмица, караме си кефа. После ще работим от вилата до края на лятото и чакаме ски сезона. Наздраве!

1

Анонимен

преди 1 година

Не им завиждам на бъдещите поколения. Такива аномалии ги чакат че им е бедна фантазията да си ги представят. В Библията пише с подробности какво ни чака в последните дни преди свършека. Много се страхувам че последните дни започнаха. Кога щее краят само Бог Отец и Син знаят. Дано ни се размине но като гледам ще се разминем.