130

159

преди 1 година

И каква точно световна житница е Украйна, щом произвеждат по-малко от 1% от световния добив на зърно?!? Или "авторката" на "новината" Христова просто си заработва центовете?

129

ЕС директиви

преди 1 година

Украйнските фермери използват забранени от ЕС пестициди и затова върви на ниски цени в бедни държави. България изнася висококачествено жито, а купува украинско на високи цени!

128

Вижте данните

преди 1 година

Пак опорки. Има данни коя държава какви количества жито изнася.

127

Хайде, стига

преди 1 година

Стига манипулации! Украйна изнася жито, но никога не е била житницата на света.

126

НПО

преди 1 година

Горките прасета, умрели са зян вместо на пържоли.

125

Анонимен

преди 1 година

Под 5% от световното производство на пшеница те правят житницата на света????

124

Анонимен

преди 1 година

САМО 2% ДАВА НА СВЕТА УКРАИНСКАТА ЖИТНИЦА !

123

Анонимен

преди 1 година

Тази мисирка явно е решила, че някой ще чете, копирани чуди глупости.

122

Анонимен

преди 1 година

Укайна да на света 5 млн т.зърно а Русия 342!!!!!!!!!!!!!

121

Анонимен

преди 1 година

***, не е ли време вече да си потърсиш друга работа!!!???Да копираш чужди статии не е работа за тебе.Трябва и да четеш глупостите които си написала..Да редактираш.Или.....Чукча писател не е читател ....

120

ФАКТ

преди 1 година

По данни до преди започване на войната през 2021...2020...2019...2018...2017... РУСИЯ Е ИЗНАСЯЛА ЗА ЕВРОПА ТРИ ПЪТИ ПОВЕЧЕ ЖИТО ОТ "ЖИТНИЦАТА" УКРАЙНА ........ ФАКТ. Като житото от Украйна НИКОГА не е било предпочитано зради ниското му качество и използваните от украйнските фермери забранени от Европейския съюз пестицидни препарати ... В момента това жито се извозва към България на ниска цена и БЕЗ никакъв сертификат за качество .... Да ви е сладко.

119

Изключително бързо

преди 1 година

но за сметка на това продължително рускитеПримитиви накараха цивилизования свят да ги намрази така, както никога досега.

118

Русофоб

преди 1 година

Големи и смрадливи мръсни русофилски ***.Защо бе смрадливи *** седите тук унищожавате държавата която я обрахте до шушка ***,а копелетата ви се подвизават на запад.Защо не ги изпратите в смрадливата руска *** или вие да заминете за там без връщане.Когато стане нужда ще се изпарите от тук със смрадливите си *** Копейковци.

117

Анонимен

преди 1 година

Русите били окупатори. По долу някои беше писал за ВАТАША. Прочетете го във ГУГЪЛ за да научите какво е окупатори.

116

Анонимен

преди 1 година

УКРАЙНА Е ВЕЧЕ НУЛА. НЯКАКВА БЕЗМИСЛИЦА.

115

Анонимен

преди 1 година

ВАТАША ПОМНИ БУГАРСКИТЕ ОКУПАТОРИ.

114

Анонимен

преди 1 година

лимит 1000 думи моля, кви са тия сапунки, прасета и прасенца и прасенценца

113

Предателомраз

преди 1 година

Големи *** да българските свински русофили които коментират тук с нечленоразделно грухтене за присъединяване към руската кочинаА защо тези *** не заминат за руската *** а седят тук.Ще налагат на моралните хора нещо от което и българските русофилски *** бягат.

112

Анонимен

преди 1 година

До УкраинкаНима искаш да кажеш че чафутите са нацисти защото няма друго обяснение на подкрепата им за Украйна които носят символи на Вафен ес ес?

111

до 118

преди 1 година

Наистина цяла Русия, не само Путин !И в най-дребния и обикновен руснак е втълпено това великоимперско отношение към всички държави и най-вече към по-малките. Всички са им длъжни и ако не им целуваш краката и не се подчиняваш, значи си НЕБЛАГОДАРЕН! Това влагат в думата благодарност- подчинение! Държава, която се хвали само с оръжията си, с нищо друго смислено! Язък, затриха си сами и културата и великите писатели, поети и художници. Наистина им остана само с оръжия да плашат света. Жалки са!