267

Анонимен

преди 1 година

Че това е само желанието на Зеленски, ЕС и Америка ясно. Ама защо трябва да ни втълпявате, че тяхното желание е правилно. Ние си имаме глава на раменете и можем да преценим кои в тази ситуация са с п.о.д.л.и намерения и кой за какво се бори. Когато хванат Путин вашите, тогава пишете.

266

ха, ха , ха

преди 1 година

Сега или веднага ?!

265

Чакаме...

преди 1 година

От няколко години ни информират, че Путин ще умре до няколко месеца:))))

264

КРУМ

преди 1 година

***....и как ще го арестувате.....Един ден зеленски ще го обесят...като Мусолини.....унищожи си държавата тоя ***..

263

Бум

преди 1 година

Най много да видят някоя гъба над Киев

262

Европол

преди 1 година

Ще го осъдят, след това Европол ще иде да го арестува и край на руските игрички!

261

Анонимен

преди 1 година

Аз пък призовавам Украйна да се предаде веднага...ама цицат парички от Брюксел и Щатите нали? Далаверата не се изпуска.

260

Анонимен

преди 1 година

След тази зина никой няма да се интересува какво искате, мислите и правите

259

Анонимен

преди 1 година

Страшният съд идва за всички бандеровци и подкрепящите ги байденовци

258

Анонимен

преди 1 година

Победителите не ги съдят!

257

Анонимен

преди 1 година

Чудни, ама много чудати са размислите на част от пишещите. "Да осъдят Путин, и при това веднага!" Това е някаква абсолютно налудничава идея. Фентъзи романите изглеждат далеч по-истински. Първо някой трябва военно да победи Русия! Второ - Русия трябва да подпише капитулация! Трето: Някой трябва да Залови Путин! И още работи. Тук мислите ми свършват. Не съм способен на по-далечна фантазия. Приканвам знаещите как стават тези работи да вземат отношение и да обяснят на нас обикновените читатели.

256

Дедо Поп

преди 1 година

Откакто стана един от милиардерите в САЩ тоя комик Зиленски мнооого си повЕрва .... Тя и за това жена му ходи там . Да си нагледа имотите . И той е тръгнал по пътя на Порошенко. Предишния Украйнски президент е подсъдим за държавна измяна и корупция в особено големи размери , не от някой друг а от съдебната система на Украйна .... Зеленски го чака същата участ .

255

СССР

преди 1 година

Ами ако могат защо не го съдят... Силата управлява света а не празните приказки

254

сиромах

преди 1 година

Преди да бъде съден Путин в панделата трябва да бъдат вкарани Потрошенко и наркомаманчето,защото излъгаха заедно с Франция и Германия Янукович,а после излъгаха отново,като отказаха изпълнението на т.н. Мински договори!Тия Путин много ги търпи,а трябва да ги унищожи!

253

Анонимен

преди 1 година

Каква Украйна призовава света, демек Байдън и Урсулата, президента наРусия да бъде съден и осъден?! Един намокрил и наакал гащите актьор продължава да се прави на водач на Украинските ВС и понеже всичко забуксува, вижда изхода на войната в намеса на НАТО и САЩ. Но през октомври предстоят президентски избори в Америка.Дотогава Байдън няма да рискува пряка намеса в Украйна.Само една поклоничка на водача на Дойчланд от 30-те години пише вече 8-и пакет санкции.В края на годината и тя ще изчезне.

252

Анонимен

преди 1 година

Зеленски и Байден трябва да са изправени пред съда и осъдени.

251

Анонимен

преди 1 година

е сега пък еднократен, айде многократен, всяка неделя, приказки от 1001 нощ

250

ПроСоТо

преди 1 година

като стана дума:..-Имам стари документи,вкл. нотариални актове и договори,в които явно е било задължително да се спомене освен името и "никнейма"..Верно,тогава са го наричали "прекоръ",но същината е една.."Прекора" е бил твърде ЛИЧНА характеристика и на никой не му е минавало на ум да се прави на друг..Но,сега се краде всичко,вкл. и "прекорите"..

249

Анонимен

преди 1 година

До 288 .Никнейма се регистрира и тогава сайта го защитава и никой не може да го открадне. Мене и двамата с такъв ник отдавна ме възмущават и им бия минуса без да ги чета.

248

Анонимен

преди 1 година

Все някога Зеленски и неговите съратници ще понесат отговорността за страданията и разрушенията, които причиниха на украинския народ. То се вижда че дори не смеят да се опитат да го свалят, такава диктатура цари, но жертвите се пишат на неговата сметка. Изпращайки насила на фронта руснаци той се надява те просто да загинат. Това което прави е ужасно.