14

Волен Сидеров преди

преди 1 година

дни направи репортаж за тези скапани "рисунки" в центъра на София! Срам за Юрданка!!! Оставка на тая надута самоковска учительница!

13

Ужас, тия графити

преди 1 година

направиха центъра на София в американско - европейско гето!

12

художника

преди 1 година

Сега Милко Калайджиев да открие стенописа с "Я елате пиленца при батко"! :)

11

Йордечке,

преди 1 година

престани да пускаш световнонеизвестни наркомани да си изливат "душата" по софийските фасади!!! Сгради, преживели земетресения, американски бомбардировки и комунистическа разруха, ЗАСЛУЖАВАТ УВАЖЕНИЕ!!!А да идат нашенски спрейчета да разкрасяват Брюж, к*во ша стане???Попита ли гражданите от околните жилища, дали искат да гледат тия депресии, а? Следващият кандидат за кмет на София ще трябвя дя даказва "уседналост" поне от пет поколения.

10

Анонимен

преди 1 година

До 9 Никола. Напротив, депресивно е.

9

vlady

преди 1 година

Има нужда от освежаващ масаж с пръчка от дрян евентуално ратан на голо. Може да се използва разработената в Сингапур методика.

8

Никола

преди 1 година

Много е добро това, супер оптимистично, особено на фона на сивата иначе стена. А коментиращите, както винаги, са на нивото на завистливи третокласници, ама ово е стандарт на четящите днес-а! :)

7

Естет

преди 1 година

Добре, че канят рядко външни хора да порисуват, че сферата е запушена от двама, трима местни, които постоянно ни ги натрапват като гнойна пъпка, сякаш няма по-добри от тях!

6

НКВД

преди 1 година

Тези НПО чужди агенти трябва да бъдат забранени със закон, а членовете им сектанти, преследвани.

5

Анонимен

преди 1 година

В повечето случи такива "артисти" са сатанисти, а като го гледам тоя даже и сатанински знаци с ръчичките прави. София е блудницата на Лукавия, много западна пасмина се изреди да й се любува.

4

Шарка=Чума

преди 1 година

Не се лъжете от миловидните птички. Това са противочумни костюми от Средновековието.

3

Анонимен

преди 1 година

Защо защо....защото е прав човека като ви казва "българите са с мозъци на врабчета и карат стари коли. И понеже са и неграмотни в по голямата си част затова го нарисувах за да им е лесно на всички бг-та да го разберат"

2

Анонимен

преди 1 година

Турски клозет с чешмичка

1

Дони

преди 1 година

Пълна пpocтoтия...