21

Икономист

преди 2 години

Този финансист изобщо не е наясно с лихвите и инфлацията. До скоро лихвите бяха отрицателни, а нямаше инфлация, а дефлация. Такива икономисти стават доценти, фалират Плама, учат студенти на финанси и определят лихвите за депозитите. Както и повечето банкери, Хърсев също е учил само събиране. Трудно им е на банкерите да приемат, че вече Бойко Борисов няма пари за да им плаща заплатите.

20

Анонимен

преди 2 години

Истинския проблем е, че на българския ***, който се е набил на ипотека източваща повече от 50% от дохода му, преди вдигане на лихвите, пак банките са му виновни, а не собствената му неграмотност и липса на елементарни познания по финанси! Десетки хиляди българи си нашиха брутални ипотеки, от типа 1600 евра за панелка за ремонт в софийски квартал и сега ще псуват по кой ли не, обаче своята глупост не могат да прозрат.

19

Анонимен

преди 2 години

Сега очаквайте срива на имотния паар , и то много скоро .Един познат си купи с 20 % самоучастия , за да си спасял парите . Кои пари бе ? Те не са твои те са на банката , ай честито !

18

Анонимен

преди 2 години

Лихвари.

17

Анонимен

преди 2 години

Без бански *** доди, ама без *** май ше се ходи!

16

Анонимен

преди 2 години

Горките банкери. Умряха от глад в тая криза с тия ниски лихви. Къде отидоха златните години когато лихвите по кредитите бяха 15-20% и даваха лихви по депозити 7-8% и всичко вървеше и икономиката растеше. А сега беднотия и мизерия.

15

Анонимен

преди 2 години

Софиянец от село кредит 50 %от заплатата парно 30%ток 20 % и ще яде дядовия си....

14

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРаздадоха заемите и вдигнаха лихвите , изобщо не се готвят да фалират ,готвят се да събират печлби от офцете които взеха 30 годишни ипотеки .Няма мърдане .

13

Анонимен

преди 2 години

Всеки ден ми звънят банки да ме обуят с кредит да плащам доде съм жив *** не им се отваря парашута псувам ги наред да не съм някой софиянец от село дето живеят и работят да, си плащат кредитите и да мизерстват

12

Анонимен

преди 2 години

Сега намерете брокерите , които ви обясняваха , че имота по -добра инвестиция няма , и ви продаваха на цени като в Монако . Лъсна цялата картина !

11

Анонимен

преди 2 години

Раздадоха бързи заеми и сега банки ще фалират.

10

Анонимен

преди 2 години

Скоро ще стане ясно, кой плува без бански. :)

9

Анонимен

преди 2 години

Още през септември ЕЦБ ще вдигне още лихвата . То какво беше до сега , по депозити 0 %лихва , за да може на всеки да му дадат кредит за 2 % , това никога в историята не е било нормално . С една дума за теглилите кредити ще стане трудно и ще тръгнат да си продават имотите , на каквато и да е цена , защото банката не прощава ! Имотите вече ги смятайте на -60% от това което е обявено 1

8

Анонимен

преди 2 години

Ипотеки, лизинги , изплащания, горе -долу до тук ! Ако нямаш за айфон 13 , ще си говориш по нокиа 3310 . Колко народ се набута с ипотеки и сега викат , че са фиксирана лихва . Така е , такъв ви е договора , ама там пише ГПР ! Вече богатите хора ще са тези които имат пари , а не тези с кредитите (както беше до сега)

7

Анонимен

преди 2 години

Комшията ,има модерна кола и апартамент ,аз няма да съм по-назад ,я !!:)))))

6

Банкомат

преди 2 години

Хърсев, а кога почвате да фалирате банките ? То , само там има пари за крадене !

5

Цанко

преди 2 години

е, сериозно ли. Това не трябва да е новина за никой, ясно е от 1г ,откакто се заговори за инфлация, която пък беше ясна още първия месец от затварянето заради короната.

4

Анонимен

преди 2 години

Нищо ново под слънцето . До 2008 хората дето въртяха малък бизнес с кредити го усетиха сега е ред на надъханите заплатъджии да ядат салама . Ще си направя едни пуканки и ще слушам драми :) ама габя нали тей вика аз гез не ползвам мен не ме интересува .

3

Анонимен

преди 2 години

Ама моля ви! Не се съмняваме в това. Нали затова се съчиниха пландемия и война - да се дообере населението.

2

Добро утро

преди 2 години

Честито на всички, които помислиха, че с две хиляди лева в София, могат да вземат кредит за 30 години с месечна вноска 800. Сега с лихвите ще стигне хилядаа с останалите хиляда, дори 1500-2000 да са, си пълен *** на тези цени. Разберете, простирайте се според чергата си и няма да имате проблеми. Сега ще храните банките, докато семействата ви мизерстват.