34

1488

преди 1 година

Какво ни занимавата с тези хора,писна ни от тях . Да ходят където си щат,баси и кауните.......За мен това не са ни българи ни никакви, *** хич ,у ....ляво и това е ......

33

Бай Дрън

преди 1 година

Хептен изперкаха тия. Да вземем и ние да си направим референдум за решението на нашето НС относно тоя документ, хаха. И как ще стане? Какво общо има един референдум след влязло в сила решение на НС? Тия работи се правят преди това. И как смятат тия да влязат в ЕС без преговори? А, вярно, никой още не е казал, че иска да влиза в ЕС :) Подозирам, че тях по принцип ги устройва само чакалнята с някои привилегии за чакащите.

32

Анонимен

преди 1 година

Тия са твърде големи заГубеняци, няма спасение за тях.

31

Барозу

преди 1 година

Никога ЕС за РСМ!

30

Българин

преди 1 година

Какво ми пишете за разни някакви си? Мен ме интересува как България ще просперира.Как няма да има безработица. Как българите ще живеят нормално. Вие ме занимавате с глупави теми. Още едно такова писание и ще ви игнорирам.

29

Иван Михайлов

преди 1 година

С тоя референдум освен да покажете колко сте прости друго нема да направите. Личи си, че сте тотално *** и живеете в някаква паралелна вселена. Ако искате южно марсианци бъдете, ама с това нас***ране албанците изглеждат мега точните пичове. Байдауей, сите шиптари ще гласуват за еуропската уния, а що че чиниите тогаз?

28

Аз

преди 1 година

До ЕУфаккиU Радвам се, че ти отворих очите, братко. Моят род е от Охрид и прадядо ми , дядо ми и баща ми винаги са се наричали БЪЛГАРИ! Изглеждаш ми умен човек, затова ти препоръчвам да прочетеш книгата на френския журналист Анри Пози, която се нарича "Войната се завръща" и е написана 1932г. Там подробно е описано как сърбоманите са разстрелвали цели села в областта Македония, защото са били българи. Бог да те поживи!

27

Анонимен

преди 1 година

Македония не е държава а патока на ракията ! Решил некъв краен благоевградски квартал да се индетифицира ....като кво бре ? Като некачествен български инвитро продукт, самонаречен като македонец ли ???

26

Анонимен

преди 1 година

Рашка продължава да плаща.

25

Аз

преди 1 година

До ЕУфаккиU Колко и да се пенявиш, всичко ти се разбира и това показва, че си БЪЛГАРИН. Факт. А ако ти искаш, пиши се и северомарсианец.

24

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 1 година

До македончето, дека пишува и коментира и ''не можам'' да го разбера. От мен само едно да ти кажам - Сите сте многу големи, ама скоро треба АЛБАНСКИ ДА СЕ УЧИТЕ

23

Анонимен

преди 1 година

До ЕУфаккиU БЮРМА беше по-добре име от северна.

22

Анонимен

преди 1 година

До ЕУфаккиU По-добре се върнете в Югославия.

21

Анонимен

преди 1 година

Македонците винаги са знаеши че са българи, именно заради това имат и комплекс за малоценност които го избиват с техните налудничеви исторически, културни и езикови кражби. Ако искат да седят и да чакат извът другия варянт е да се инатят докато не им увре главата

20

Анонимен

преди 1 година

До ЕУфаккиU Договора с Гърция също за северна Македония и Гърция не може да слага условдия. Излезте и от НАТО.

19

Аз

преди 1 година

До ЕУфаккиU Уважаеми братко! Пишеш в български сайт и учудващо, всичко разбираме без преводач. Замисли се малко. А с референдума показвате, че наистина сте най-древния народ : току-що излизате от пещерите!

18

Анонимен

преди 1 година

Да направят. Британците направиха и излязоха и най-накрая успяха да обяснят на английски какво влагаме в смисъла на думата "четвъртит". В България пълно с "умници" дето си мислят, че ако са извън ЕС ще са много добре и щеше да е добре преди влизането да е проведен. Колкото и да сме си мрънкачи, ЕС е чудесно място за живот. България е най-лошото в ЕС но върпеки това в сравнение с много други извън ЕС сме си добре.

17

Анонимен

преди 1 година

Референдумът трябва да съдържа следния въпрос: "Сакате ли во Европската Уния или не сакате?"

16

aa1830

преди 1 година

Не може да се защити туй що не съществува.

15

До ЕУфаккиU

преди 1 година

Направете си. Може да го кръстите. Югосърбистан.