26

Анонимен

преди 1 година

Ваксинирана Австралия има 20 пъти повече смъртни случая на ден от неваксинирана България, която е пълна с ***. А е само 5 пъти с повече население. България пък е 3 пъти по-малко ваксинирана. Та колко работят ваксините, а? Ваксъри, добри ли сте по математика?

25

Анонимен

преди 1 година

На народа му омръзна от този политически ковид тормоз с маските които както разбрахме не вършат нищо а и между другото тези с ваксинираните и буствани имате 20% защита против вируса. Четете и стойте будни не лягайте на медиите на глупостите.

24

Честър

преди 1 година

На септември няма да има какво да ядем с празни магазини.***

23

Анонимен

преди 1 година

Време е за Ковид истерия да ни прехвърлят вниманието от цените,инфлацията и политическият цирк които се случват в момента.

22

Барон Мюнхаузен

преди 1 година

Това ковид-истериците са страшно глупаво племе!!Явно ваксините им е премахнала мозъчната дейност,една овца е по-умна от тях..та уважаеми ковидари,като сте ваксани,защо се страхувате от външния свят и носите парцали на устата?Нали ваксината ви пазеше и щяхте да живеете хилядолетия/

21

Додежурнияфарматрол

преди 1 година

Щом днес се опитваш да ни убедиш , че носенето на маска е едва ли не най-нормалното нещо и признак за добра хигиена, значи утре ти ще си първия който ще си завре банан в задния двор по препоръка на медицинските власти като средство за борба с маймунската шарка, а това си е чиста проба псевдомедицина. Смешен и жалък си.

20

До анонимен 22

преди 1 година

Значи целта на мерките е наказание за това че не сме не наболи с Пфайзер ли? Значи са противоконституционни и псевдомедицински.

19

Анонимен

преди 1 година

Не искали са се мият, не искали да се къпят, не искали да се тестват, не искали маски в аптеката. Добре! А искате ТЕЛК за постковид , искате аз да ви плащам леченията в болниците, искате аз да ви плащам карантините и болничните . Е, аз пък отказвам.

18

Анонимен

преди 1 година

За такъв народ, такива мерки! Да сте се ваксинирали! Завиждайте сега на западна Европа! За кой ли път.

17

Анонимен

преди 1 година

Предлагам да се въведат маски навсякъде в черноморските курорти- инкубаторът на фалшиви вируси. Да видим реакцията на овцете.

16

Бате Сечко

преди 1 година

Ковидарите ликуват-пак маски и бустери до припадък ... Ето, че пак идва нашият час! Уррааааа..Хайде на опашките за тестове ,маски и ,,вълшебна"течност от Пфайзер....После започваме да къртим пейки и пребиваме неваксинирани ... Нашият нещастен живот придобива отново смисъл!

15

Анонимен

преди 1 година

Никъде няма мерки в западна Европа. Ходиш даже болен на работа, но с маска. Така е за ваксинираните, безопасно. А вие пак пълните болниците.

14

Анонимен

преди 1 година

Ау, какъв ужас -препоръчаха да си мием ръцете. Ау, дистанция да пазим в магазина и на опашката! Ама аз искам да се навра в съседа? Ау, маски! Нееее , аз искам плюнките ми да хвърчат навред! Аууу, фашисти!

13

Анонимен

преди 1 година

Абе нали ваксините уж носеха свобода? Какво стана?

12

Анонимен

преди 1 година

Изискването за носенето на маски в транспорта в тази жега е престъпно! Нека да има разяснителна кампания сред рисковите групи и те да носят маска ако смятат че така предпазват себе си, но нямат право да задължават здрави хора и особено деца да се задушават с тези парцалаци в тази жега! Омикрон не е по-опасен от обикновен грип, а навремето не е имало задължителни маски заради грип!

11

Анонимен

преди 1 година

До Галин Костов Българинът пак се държи на положение с оглед на грозното 33 годишно робство, в което се намираме по настоящем. Да видиш западняците как са се прегърбили, направо вече по корем пълзят. Аз съм горд с народа си и го представлявам в чужбина като вече втора година не им приемам змийската отрова. Повечето българи, които познавам съшо не са се пречупили все оше и не приемат знака на Звяра, предпочитат дори да загубят живота си навместо да попаднат в Казана на вечните мъки.

10

Галин Костов

преди 1 година

Българинът е изключително *** и наивен. Вече трета година го лъжат с едни и същи долнопробни лъжи, а той се снишава, страхува се, кротува и се оставя да се гаврят с него. Тестове, масчици, клизмички, иглички...и на тарикатите в джобовете -парички!

9

Анонимен

преди 1 година

Нали Вова им беше разбил лабораториите в Украйна. Докато спинкате и сънувате филма за доброто и лошото ченге, просто събудете и погледнете, какво ръсене в небето варварско става всеки ден и особено нощ, като не се види много много.

8

ваксина за хрема

преди 1 година

Е, няма да се ваксинираме за ковид хрема!

7

Анонимен

преди 1 година

Само преди две седмици хората се перчеха че нямало да позволят да им сложат маски, а вече тихо и кротко се маскират в половин България. Така и с бизнесите до две седмици. Ще ги затворят с полиция и пак нито гък.