27

Анонимен

преди 1 година

А нещо за етноса на "младия мъж" ... или не е етнически коректно да се дава такава информация . Ако става въпрос за бял хетеросексуален мъж ... изписват име, адрес, къде работи и дори има дузина снимки .... всичко друго от боята е покрито , да не им нараняваме нежните учвства ... За да е болен от полиомиелит тоя "млад мъж" не е бил ваксинират. Нито като малък, нито като възрастен... а прекрасно знаем кои малцинства се правят на тарикати и не се ваксинират ... Ама нема страшно. Ще го излекуват .

26

Анонимен

преди 1 година

Това защо е новина? Всички в България и почти цяла Европа са ваксинирани пожизнено.

25

Анонимен

преди 1 година

Полиомиелитната ваксина е жива и се приема през устата. Има няколко (6-9) реваксинации в детството. Антиваксърските майки ще ни върнат в средните векове.

24

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Ваксината не помага срещу нови версии. Маска и постоянно боцкане с нови ваксини.

23

Анонимен

преди 1 година

Пак лъсна голата задна част на страхуващите се да се ваксинират.

22

do 15

преди 1 година

Е добре вас какво ви интересуват неваксинираните деца като вашите са ваксинирани ? Не че нещо но случаите по детски градини с изкарване доста тежко на конкретни вируси заради които сте ваксинирани са доста повече и при ваксинираните деца,така че май и тук като с ковид голям процент ваксинирани карат тежко вирусите просто явно не е толкова голямо разпространението чеда цъфнат колко струват и тези ваксини

21

Абе що

преди 1 година

Не пишете, че хамериканските ваксини са за заразяване, не са за предпазване. И бг народът не е против всички ваксини, а само против рептилските

20

Дрът

преди 1 година

Руснак си сипа нова водка. Предложение за следващото заглавие.

19

Анонимен

преди 1 година

путин е виновен взел е от украйна вируса и го е пуснал в америка

18

Анонимен

преди 1 година

До До 6 Вирусът е ясен - този от ВАКСИНАТА. Пък "как се е заразил", дали го е намерил в джоба си или му е паднал от балкон - все тая. Ако не беше ваксината с лошо деактивираните вируси, нямаше да има полиомиелит. В момента ВАКСИНАТА СРЕЩУ ПОЛИОМИЕЛИТ е основен разпространител на полиомиелит на планетата. Елементарно за проумяване.

17

Анонимен

преди 1 година

Защо ли всичките *** сте ваксинирани за полиомиелит, колко по-добре щеше да е, да си пробвате късмета, без гадните ваксини.

16

Анонимен

преди 1 година

Ваксизависими, братче... Дори от любимите им медии да им обясниш, че някои ваксини са повече проблем, отколкото решение - не щат и не щат да загреят.

15

doko

преди 1 година

Антиваксъри, сър.

14

Анонимен

преди 1 година

За да се оттървем от полиомиелита, трябва да спрем ваксините срещу него. Които са основният разпространител на заболяването по света. В Африка всички случаи на полиомиелит са от ваксинният вариант.

13

До 13

преди 1 година

ЕСТЕСТВЕНИЯТ имунитет е с на ЦЕНАТА НА ОБЩА ИЛИ ЧАСТИЧНА ПАРАЛИЗА. ЕДВА ЛИ ЩЕ ГО ПОЖЕЛАЕШ ЗА ДЕТЕТО СИ!!!!

12

Анонимен

преди 1 година

В БГ има много народ, който не е ваксинирал децата си между другото. И разбира се са със фалшиви вакцинационни паспорти, за да могат да ходят на градина и училище.

11

Vlady

преди 1 година

Живите ваксини дават по-добър имунитет и са по-ефективни в райони с активна циркулация на вируси. Също има болести, срещу които няма ефективни убити като морбили, варицела и т.н.

10

Анонимен

преди 1 година

Е къф е проблема? Ако не пукне ще развие ЕСТЕСТВЕН имунитет и толкоз!

9

ИЗВОДЪТ Е

преди 1 година

ВАКСИНИ С ОТСЛАБЕН ЖИВ ВИРУС ТРЯБВА ДА БЪДАТ ЗАБРАНЕНИ ЗАВИНАГИ! ТЕ ОСВЕН ЧЕ МОГАТ ДА РАЗБОЛЯВАТ ПО- СЛАБИ ОРГАНИЗМИ, МОГАТ И ДА ЗАРАЗЯВАТ ОКОЛНИТЕ ИМ!!!

8

Антиваксър

преди 1 година

Чакаме естествения подбор, дайте го насам.