18

Истнна

преди 1 година

Стига с тази фалшива ислямска про-терористична пропаганда разпространявана от бг медии т.к.все повече заприличват на ислямските измамни медии на терористичните им режими и групи.Израел е единствената правова демократична държава в Близкия изток, обиколена и окупирана на 80% от радикални ислямски терористични групи фалщиво и противозаконно наричани държави като Палестинска автономия и ИД. А Истината е че за 3 дни ислямските терористи Ирански прокси от Газа,Ливан,Сирия изстреляха 1100 срещу Израел

17

Анонимен

преди 1 година

До АлексСпб - Много УГОДНО така ! Когато стане дума за 90-те , се казва " ДАЛЕЧНИТЕ години на МИНАЛИЯ ВЕК " , а за 73-та нищо не казваш ! От 73-т досега " демокрацията " и загрижените "морални лидери " на " цивилизования свят" , НЕ можаха ли да намерят разрешение на проблема ?!

16

Анонимен

преди 1 година

До Железният Феликс - "Демокрация" пич - За едни майка , за други МАЩЕХА !

15

Тихомир

преди 1 година

"Войната е отнела живота на близо половин милион души и е принудила около половината от населението на страната отпреди войната да напусне домовете си."Защо не виждам шпалир от европремиери да настояват за санкции срещу нападателите. Може би, понеже срещу Израел (мотика) не се рита??

14

АлексСпб

преди 1 година

До Железният ФеликсСлед войната на 1973 г. (Сирия загуби Голаните) между двете страни не е сключен мирен договор, затова Израел бомби Сирия, а те подкрепят пряко и непряко всички антиизраилски военни операции в Ливан, Палестина итн.

13

Анонимен

преди 1 година

Продължавате да лъжете, че през 2011 г. в Сирия избухнала гражданска война. Бяхме свидетели на външна военна инвазия и разграбване на природните богатства на САР.

12

Железният Феликс

преди 1 година

Нещо пакети със санкции към Израел за това, че напада когато си пожелае и когото си иска, избива мирно население? Нещо флешмобчета с напръскани с боя момичета в подкрепа на сирийските загинали деца? Нещо да напръскате посолството на Израел в София с червена боя? Да пльоснете един паметник пред входа му "Викът на сирийската майка"? Или викате, те, тея там в Сирия, не са много хора и нас какво ни интересува? Там войната вече не е актуална. Сега е модерно да си за укрите, а?

11

АнонимеН

преди 1 година

ПОЖЕЛАВАМ УСПЕХ НА УКРАЙНА ВЪВ МИСИЯТА ИМ ПО МАСОВО ИЗБИВАНЕ НА ПУТАНИСТИ ОКУПАТОРИ! ЩЕ ДОЙДЕ ВРЕМЕ ДА БЪДЕ ПРОЧИСТЕНА И СИРИЯ ОТ КОМУНДЕЛИСТАНЦИТЕ :)

10

Анонимен

преди 1 година

Ако тръгнеш срещу Израел, значи тръгваш срещу САЩ, надцениха се еашките :)))

9

Анонимен

преди 1 година

Докато има държави като САЩ,Израел и Великобритания мир няма да има по света....

8

До 13

преди 1 година

Този, според теб, погрешен партньор стана такъв след като "правилният" подпали целия регион.

7

АнонимеН

преди 1 година

И АЗ ПИТАМ , ЗАЩО НЯМА САНКЦИИ ЗА РЕЖИМА АГРЕСОР В СИРИЯ ! ЗАЩО БАШАР АСАД НЕ Е СЪС ЧЕРНЕВА БЮЛЕТИНА ЗА АРЕСТ ЗАЕДНО С ФАЛШИВИЯ ПУТЕЕН И ОСТАНАЛИТЕ ОТ РЕЖИМА! СРАМ И ПОЗОР ЗА ЦИВИЛИЗОВАНИЯ СВЯТ!

6

АнонимеН

преди 1 година

ИСРАЕЛ Е ЕДНО ГОЛЯМО Л---АЙНО ПОДОБНО НА КОМУНДЕЛИСТАН КОЕТО НЕПРЕКЪСНАТО ИЗБИВА ПАЛЕСТИНЦИТЕ ЗА ДА ИМ ПРИБЕРЕ ЗЕМЯТА ! НО КОМУНДЕЛИСТАН Е ПО-ГОЛЯМО ЗЛО ОТ ИСРАЕЛ!

5

Анонимен

преди 1 година

Свалиха руски изтребител преди години, камо ли некакви сирийци :))) Израел не е за подценяване въобще, дори жените им служат в задължителна военна служба :)))

4

Ти да видиш

преди 1 година

Сега да очакваме санкции и изолация на Израел , поради намеса във вътрешните работи на Сирия. Украйна има право сама да реши дали да е част от НАТО и ЕС , ноооо Сирия няма право сама да реши с кого и как да се коалира. Справедливо ми се струва , много даже.

3

Анонимен

преди 1 година

Сирийската противовъздушна отбрана прихваща израелските ракети по същия начин както руската прихваща ракетите от Химарс т.е. никак.

2

АнонимеН

преди 1 година

И В БЕЛАРУС И В СИРИЯ И В УКРАЙНА ИМА ОЩЕ ДОСТА ПУТАНИСТИ ОКУПАТОРИ ЗА ИЗБИВАНЕ И КОЛКОТО ПО-СКОРО БЪДАТ ЛИКВИДИРАНИ ТОЛКОВА ПО-СКОРО

1

Анонимен

преди 1 година

Браво на Израел, това вече е специална военна операция, не като бляцкрига.