42

Анонимен

преди 1 година

избори бе хрантутници , не искате да разваляте ***

41

123-ИТОиДИ

преди 1 година

ЗАДКУЛИСНИ ИГРИЧКИ ! ВИЖТЕ БЪЛГАРИ , ЗА КОГО СТЕ ГЛАСУВАЛИ ! ТЕА ШЕ ВЪ ОПРАЯТ !

40

ББ

преди 1 година

Избори!!!Избори до ...дупка!!!или лудостта,егото и алчността обвзела политическата ни ще убие и Народа ни!!!...майната им на кгб и дс...г-жо...смех сте с тоше мамуняка!

39

Щирлиц

преди 1 година

Другарки и другари,всичко ще си кажете,когато му дойде времето.Мамини сладки патриотчета,ненаяли се,нена.ъзили се в правилната посока...

38

Абе

преди 1 година

Че сте продажни боклу ци ,пролича си .Щом помагате на провалените никадърници още да унищожават държавата .

37

Ауу не те ли е срам

преди 1 година

бе Митева, да мамиш, имаш образование което уж символът му е "кантарче" ? Кой ви извива ръцете ? Вие извихте ръцете два пъти на цяла България, два пъти съвсем умишлено провалихте правителства като предлагахте разни плагиати, бивши измамници и шнорхели, остана ви само да извадите някой затворник и да го предложите за премиер само защото е фен на чалгата, а третия път извивахте ръце точно вие като поставяхте условия като, че ли вие сте спечелили изборите ! Да ви няма е най-добре за държавата !

36

Митка Ивева

преди 1 година

Ние сме на всеки километър!

35

Xa-xa

преди 1 година

Тая какво се прави на ухапана. Като, че не е знаела ще ще ги използват само за мнозинство. Да вземат пример от Корнелия. Тикнали са и коричка и си трае. Пък сега с мандата и кокалче може да и дадат

34

Анонимен

преди 1 година

Няма по-прости от Просто простите. Другите се мъчат да са им конкуренция, но нямат природната дарба. Само Баце донякъде ги доближава по простотия, но той пък е умен. Тия от ПП са природни таланти, не знам само кой е провел изключителната селекция.

33

ПроСоТо

преди 1 година

но не може да коригира говорния си дефект,който ме кара изобщо да не я слушам и минута..Дори и права да е..

32

Анонимен

преди 1 година

И тази се научи да лъже.

31

Анонимен

преди 1 година

Представителите на Харвард в нашето правителство не промотират университета си много добре.

30

Логопед

преди 1 година

Тая госпожа има два говорни дефекта - по звука "Р" и по звука "Л", като произнася и двете като [уъ]! Някой май трябва да посети д-р логопед се чудя как е изкарала 20 години в администрацията на парламента, без да направи нищо за да реши проблема си!

29

Анонимен

преди 1 година

Хало двфектната бегай си на село че децата ти ревът. Не беше ли те страх за децата ти когато оня те заплаши. Какво правиш още в София Софиянка ли ше те прави Учиндолеца. Тая лакомия ше ти изяде главата.

28

Анонимен

преди 1 година

Митева и ИТН, се натегат като за последно, белким ги запомни народа като борци за правдини!Дрън-дрън, пълен цирк! И айде Чао, следващият Парламент ще го гледате по телевизията.

27

анализатор

преди 1 година

Преди ме мъчеше въпроса що за хора учат в Харвард, а сега що за хора ни управляват и какво правят в НС??? ?

26

Анонимен

преди 1 година

Митева, ако преди 6 месеца са ви извивали ръцете, сега ще ви ги счупят. Нали виждате, че всичко е противоконституционно. Те чупят Конституцията, а Вие, г-жо Митева нали сте много веща юристка? Как се оставихте да Ви изпързалят?

25

Анонимен

преди 1 година

Ехх болонке, болонке... Нали сте пълнолетни, никой не ви е опрял пищов в челото как да гласувате, тъй, че замълчи поне. Пак почваш да говориш твърде много. И освен това, даже и това с шефа на КЕВР са е грешка, то вие от ИТН сътворихте доста по големи глупости. Като се почне от непрекъснатото плюене по останалите от коалицията и се стигне до синхронизираното гладуване и бойкоторане на парламента с ГЕРБ и ДПС. За тях кой ви извива ръцете?

24

?!?

преди 1 година

Е щом ви извиват ръцете, а вие правите правителство с тях. Значи всичко е наред! Или вие сте ... , или ви харесва.

23

Анонимен

преди 1 година

"За КЕВР от коалиционните партньори ни бяха извивани ръцете.Това бяха текстове, подадени от Лена Бориславова" Митева,това е много несериозно оправдание! Вие да не сте от детската ясла,че да правите това,което ви кажат?И то пък Лена! Митева,доколкото зная си юрист и тези въпроси би трябвало да са ти ясни,трябва да сте сигурни,за да гласувате-именно дали кандидатът отговаря на условията! Митева,за тези си думи трябва да се скриеш в миша дупка!Ще се чуе за колко други решения са ви "извивали" ръце