35

Гумичка за триене

преди 1 година

Като какъв се изявява тоя????? Кой си ти бе плъх, как така реши че българите не искат избори,от къде на къде пет човека (взели евентуално добра сума) ще решават съдбата на България??????????????? Ми като сте НЕЗАВИСИМИ избори пък ставай цар ако искаш бе гелосан ***

34

Политици,внимавайте

преди 1 година

Българският народ не очаква избори, заяви Радостин Василев ...... Прав си Радостинчо. Българския народ ОЧАКВА ЛИНЧУВАНЕ на виновните за кризата в България . На много хора им омръзна те да си плащат съвестно данъците А ВИЕ ДА ГИ ХАРЧИТЕ ЗА ДА ОБОГАТЯВАТЕ ПРИЯТЕЛСКИ БИЗНЕС КРЪГОВЕ ..... Докато не започнат да висят по дърветата депутати и министри в тая държава НЯМА ДА СПРЕ ДА СЕ КРАДЕ .

33

До Беновска пипа

преди 1 година

Поради тази причина д-р Нинова си носи на работа камшика и садоприспособленията. Да държи партньорите си под контрол.

32

Беновска пипа

преди 1 година

Другарката Нинова трябва да има едно на ум, когато разговоря с предатели. Щом веднъж са предали, ще го направят и втори път.

31

Анонимен

преди 1 година

Щом Нинова държи юздите хващам се на бас с най светлото което имам - моята дума хе,хе, хе, че всички ще бъдат изпързаляни без изключения! Останалите на територията са толкова . . . , че няма и да го усетят, как ще ги изпързалят! Така ще е до в момента в който им дойде акъла, дано не е много дълго, затова аз съм за Възрождението на държавата, каквото и да е то, но само не с БСП или ГЕРП!

30

Алеко Константинов

преди 1 година

И едните, и другите са маскари!

29

Анонимен

преди 1 година

Защо не ги глоби РЗИ? София е с маски, а тези клоуни за богопомазани ли се имат?

28

морски

преди 1 година

Мислите, че нещата ще се оправят?! Сбъркали сте държавата. Бягайтеее!

27

Където е текло пак

преди 1 година

ще тече, рекордна корупция с кражби. Властта наркотик е и все ги влече, с кражбите най се УСЛАЖДАТ !

26

Анонимен

преди 1 година

Дръжте майммуните на Слави на къса верижка. Извадете им зъбите и ги кастрирайте при първия ветеринар.

25

Анонимен

преди 1 година

НИНОВА В ЗАТВОРА! БСП В СИБИР!

24

СТРАНДЖАТА

преди 1 година

Нинова ще получи ефективна присъда.

23

Ха хи ха

преди 1 година

Не учете стара лисица как се хващат патки и кокошки!!

22

Анонимен

преди 1 година

Тези хубостници изобщо не бива да са в парламента. Никой не е гласувал за тях да влязат като независими депутати. Утре се намъквам в парламата и аз като независима на същото основание. Или слушкат Славчо и изпълняват, или вън от парламента. Ама закон трябва, щото така си играят игричките както им харесва. Славчо им ракетата носител, после обаче, не го щем, я ще се присламчим към други, я ще се правим на независими. Оня гелосания, много важен го раздава, ще кажеш 2/3 от българите са го гласували.

21

Анонимен

преди 1 година

Агонията продължава.

20

АЗ

преди 1 година

Слави: "Спирам тая агония..." - цирк

19

Анонимен

преди 1 година

Питат Руди Гела от къде ща намери пари за гражданското движение, което правят,понеже излязла информация, че ги спонсорират съмнителни лица. Руди каза от торбичката. Хахахаха Как от къде каза, с мои средства..Лъжи на килограм. Пропадането Продължава.

18

Анонимен

преди 1 година

А за вас, някой предупреди ли я?

17

Асан

преди 1 година

Руди гела ше удари шпакла на кака си Корнелия :)))

16

Кравари & васали

преди 1 година

Американската мечта:На цяла Европа може да й е зле,важно на Сащ да им е добре " Сащ са готови заради една бълха да изгорят целия юрган обаче не техния. В алчността си само те да пласират стоката си в Европа ни вкараха в 19век с помощта на узypпaция на Европейския парламент от техни васали.