50

Анонимен

преди 1 година

Този говори като луд с нещо си. ВЕИ-та няма да ни помогнат особено, защото те имат ограничен период на ефективно действие в БГ, с премине ли се на съхранение на получената еленергия нещата стават със златни разходи. Азербайджан няма да ни осигури допълнителни количества газ, защото нейните запаси са натоварени на 100%. Африканските държави за разработка на находищата и преминаване към пълна мощност имат нужда от 1,5-2 години, а ЕС иска газ сега и веднага. Това няма как да стане, Боре!

49

питащ

преди 1 година

Скрийте го това недоразумение, абсолютна *** на ФАЩ и ЕС. Отиди при народа и го кажи това и да видим дали няма да ти натро...шат тъ...пата кра...туна . Не...кадърник и про...дажник на българските интереси.

48

Анонимен

преди 1 година

До ИЛЮМИНАТ - Щото имаше резерви.А сега резерви виждаш ли? Нали си много умен, кажи

47

ИЛЮМИНАТ

преди 1 година

От три месеца не внасяме руска газ.....не виждам да сме умрели....

46

Коко

преди 1 година

Как ще я усетим кризата с газа от 45лв на 265 прогнозна цена за август нищо няма да усетим направо ще изчезнем в новите общества модерното освен *** е и простотията

45

Анонимен

преди 1 година

Прав е човеко! Аз не я усещам ерго: аз мога, а значи и България може! )))

44

Германец

преди 1 година

Пyтинoпитекус булгарикус не одобрява тази новина!!!

43

Ако Бог реши да си

преди 1 година

прибере вересиите горе на небето,този паун също ще отлети веднага.Дали ще е горе на небето(или долу в дерето)не е съществено,но не е за тука,защото плямпа глупости.Нямало да усетим газовата криза?Ако този разсъждаваше(но явно не), щеше да се сети,че газовата криза има две измерения:едното е да няма газ,а другото е да има много скъп газ.Всичко опира до парите,като имаш,може да си докараш и от Аляска.Ние ще имаме газ(за радост на посредниците),но ще го усетим драстично по джоба си.

42

О, божке

преди 1 година

България не произвежда почти нищо. Та да, няма да я усети бизнеса. Ще я усети Германия, където все още се прави нещо. И на газ се разчита за ток, индустрия и отопление. У нас, газ ще има, но ще е толкова скъпа, че никой няма да се топли на нея. Както каза партиеца на този, прасчо Мирча: Газ ще има, проблемът е в цената. За нас не ще е непосилна.

41

Бай Илийчо

преди 1 година

Санде няма ,а лъйш !

40

Дзвер

преди 1 година

Сандов е продажен лобист, българофоб и зелен нацист. Заслужава куршум в главата !!!

39

нн

преди 1 година

Кризата ще е в джоба на българина. Газта ще стане адски скъпа, няма да я има, а колкото ще има ще е на космически цени. Ще засегне парното, а то там и хората, а и бизнеса няма да пощади. Който не ползва газ, чрез стоките и услугите пак ще е в кюпа. Това ни го дакара К. Петков, лош политик, недалновиден, елементарен, американски послушник, да се маха по-скоро, вреден за България.

38

Анонимен

преди 1 година

ТЕЦ Брикел искат да затворят пpecтъпниците в оставка а Европа отваря централи на въглища и мазут

37

Бспар

преди 1 година

Защото е във вечна криза след 1989г. ли ???

36

Сатер

преди 1 година

С проекта за голяма мощност за съхранение на енергия в района на Марица през ПАВЕЦ-ите, които имаме, в рамките на пет-шест години можем да гарантираме България да е енергийно независима. - Сандювчето ни взема за адиоти пишейки тези глупости. Що не пробва да защити теза с няколко сметки??????

35

Анонимен

преди 1 година

Да помислим върху коментарите за АЕЦ. Ако не се лъжа, атомната централа произвежда 35-40% от потребяваната електроенергия в България. Дори да се построят големи мощности за съхранение на ел. енергия - четете индустрални батерии не само могат да вземат горницата при свръх-производството за да я разпределят при свръх-потребление. Ако нямаме достатъчно мощности обаче, няма какво да се съхранява. Ако някой ми каже как за няколко години соларките ще правят по 2 гигавата, да заповяда.

34

истината

преди 1 година

западняците от 30 години се мъчат да я затворят тази централа и полека лека с наша помош,ще успеят не им трябва на тях богат и независим народ те,ще ни освободят и ще ни доставят скъпа но демократична енергия

33

Ива

преди 1 година

Кристалите на Семерджиев пак рисуват розови картинки

32

Анонимен

преди 1 година

Ако слушаме такива титани на мисълта, на нас ел. енергия дори не ни трябва, ще се върнем в средновековието, Сандов ще го изберем за велик шаман, ще се хванем за ръце и ще пеем песни до зори. Въобще поредната евтина розова за утопия - ВЕИ технологиите за жалост са с много ниско КПД и на тях не може да се разчита. Да може да съхранява енергия, но не достатъчно за да си позволим да изключим АЕЦ Козлодуй. Най-разумно беше ЕС да развива ядрена енергетика, но разум отдавна липса.

31

Анонимен

преди 1 година

Че то ние сега какво усещаме??? Да не би нещо тия да са мръднали или те са си така по рождение и се смятат за напълно нормални и говорят небивалици, каквито и царете в приказките или глупаците в романите даже не говорят. Това не е абсурд, това е *** идеология и ние сме с двата крака в нея с този ЕС, НАТО и САЩ. Само че паричните потоци си текат към ей тия прежде изброените, а останалото са подробност, които простосмъртните не им е писано да знаят.