16

Анонимен

преди 1 година

За това си обичам Булсатчето.плащаш имаш телевизия(и интернрт) не плащаш нямаш.Няма договори промоции и тнкато ме свързаха ми казаха във всеки един момент може да се откажеш само трябва да ни върнеш оборудването.Ей затова ме кефят

15

Другарки и другари,

преди 1 година

защо триете моите коментари???Нали вие журналистите най-много обичате да говорите за свободата на словото-но само вашата свобода и само вашето слово!?!Да ви обясня,че всеки един човек-ваш читател, има право на собствено мнение по дадена тема и проблема,и какво лошо има в това,че съм споделил челният си опит, не с вас,а с други читатели и спасил от досадните кабелни оператори???Еми от утре спирам да чета и вас и отивам в някое друго издание!Хайде чао и без вас!

14

Аз

преди 1 година

Колкото и да ми триете коментара аз пак ще оставя мнение по добре не си преподписвайте договорите оставете ги на актуална цена и пак ще ви излезе по- евтино. Например моят договор беше на 15лв.след като не подписах отново стана на 18.99лв. От тук нататък могат само да ми вдигат цената с 1 или 2 лв. спрямо инфлацията. Смешници ако сега преподпиша цената след изтичане ще стане 36лв,Чудя се как спят вечер и дали са щастливи след, като са излъгал някоя баба или дядо които си броят стотинките за хляб

13

Анонимен

преди 1 година

В телекомите ги подбират със специален конкурс за мошеници. Нормален човек с поне капка съвест не може да се задържи там. Изпечени лъжци са, затова и от време на време съобщават в новините за някой пребит или убит служител на телеком.

12

Анонимен

преди 1 година

Не само възрастни. Тормозят хората от всички възрасти и се опитват да ги преметнат най-брутално.

11

Анонимен

преди 1 година

Направо ме изнудват.....или нова такса на по висока цена , или прекратяване на договора....определиха ми и срок за подаване на предизвестието....държат се безобразно....никакво право на разговори като страна по договора...ВСИЧКО ТОВА СЕ СЛУЧВА В ОФИСА В ГРАД ЛОМ.....

10

Анонимен

преди 1 година

Като секти са. Отиваш да си плащаш и почват да те обработват...Ама не искате ли това. ама това е нашата най-нова услуга само подпишете тука едно договорче. И ако нормален човек успяват да го омотат, какво остава за възрастните хора дето мозъка им вече не работи и са много податливи.

9

Анонимен

преди 1 година

Точно тая корумпираня комисия работи за тях

8

Анонимен

преди 1 година

Около коледа, като си плащах сметките на А1 без мое разрешение или знание изведнъж хоп се появило 1 лв. дарение, това е наглост. Аз ако искам ще дам и 100, но те без да те питат е безочливо. Глобявайте ги яко за да се откажат от простотии.

7

Анонимен

преди 1 година

В А1 служителите предоставят лична информация на клиенти без проблем. Бивше гадже не знаеше,че имам телефон към тях. Обадила се е на позната която работи там и онази и е казала всичко. Кой ми е номера,с кого съм говорел,какви договори имам. Ходи после доказвай някъде,че има теч на информация. Нито мога да го докажа да ги съдя нито знам коя ме е изпортила. Но е факт,че не може да им се има доверие.

6

Анонимен

преди 1 година

Ментел, Грабул, Свиваком.

5

Анонимен

преди 1 година

А1 уж дава и кредити. Обаче кредитната им карта реално е Бяла карта и А1 са само посредници и залъгват,че те дават парите. А бяла карта са си мошеници от всякъде. Имат и друг бърз кредит който също не е техен,а е на Кеш кредит. Демек А1 пак лъжат,че те го дават,а реално ви го отпуска фирма за бързи кредити. Големи схемаджии. Ако закъснееш 1-2 дена с вноските и веднага ти начисляват 15 лв такса забава.

4

Анонимен

преди 1 година

Сключих договор с А1 и недоволен от услугата след месец отидох да го прекратя носейки пари за 3 вноски както е по закон. Онези ми се изсмяха,че освен тези 3 вноски съм дължал още няколко стотин лева понеже договора ми е бил в промоция и вноските ми били намалени с някакви левове. Та съм им дължал и намаленията до края на договора. Нищо,че реално няма да ги ползвам ако си прекратя договора. Който подписва въобще да не се занимава с А1

3

ууу

преди 1 година

Служителите на телекомите са задължени при преподписване на договори винаги да бъдат в плюс. Иначе ги лишават от бонуси, или на борсата. Започне ли някоя устата тяхна служителка нахално да ви предлага някои екстри попитайте - вие мен за по-*** от вас ли ме мислите?

2

Кой го допуска?

преди 1 година

На няколко пъти ми се случва - влизам в офис да платя сметка към мобилен оператор. Казвам номера, следват предложения на невероятни оферти, които отказвам и накрая чувам - нямате нищо за плащане... с две думи отказват ми да си платя сметката. Наложи се през изипей да платя. Кой допуска това?

1

Анонимен

преди 1 година

Абсолютни мошеници са тия. На баба ми и изтекъл договора за кабелната телевизия, обадили и се от оператора да отиде до офис и да подпише нов. Там някакъв келлеш и предложил пакет за "възрастни" само срещу допълнителни 2.99 лв на месец. Баба ми си мислила, че става въпрос за програми с готвене, плетене, шиене и т.н. Звъни ми, олелеее нещо стана с телевизора, на половината програми само секс правят. Вдигам се, преглеждам договора и какво да видя, към базовия пакет канали сложили още 15 порноканала