392

Я па я..!

преди 1 година

Лудото гномче пак си изказа.

391

aZ-ът

преди 1 година

Абе либераслъка какъв е вкусът на свинското? Оф да бе, то ние хранихме прасетата с вас, с бащите и дядовците ви в Белене, а не обратното. Ну извините меня, пожал...

390

aZ-ът

преди 1 година

Не сме длъжни да мръзнем, да гладуваме и да беднеем заради урките. Либераслъка като иска да в солидарен с тях - прав ви път. Аре - друм. Но на мен въобще и изобщо не ми пука за украинците. Либераслъка нали щяхте по една заплата да заделяте - айде докъде стигнахте? Това Другари Дайде Да Дадем си го избийте от главата, да не ви избием зъбките. Украинците ни били братя, ау - кат са ти братя отваряй джоба, на мен никви не са ми.

389

Тошо

преди 1 година

Кой не е виновен ...не е важно, кажи кой е виновен , така като гледам ти и тия около теб сте само невинни овчици, а виновните са ....ЕС, САЩ, а да не забравя Марс и Юпитер, ама те не са тука, така че ги пишем невинни!

388

ИЛЮМИНАТ

преди 1 година

Намерил с какво да ни плаши товариш Медведев....

387

Анонимен

преди 1 година

Русия има 1/5 от територията на Земята т.е е най богатата страна в Света те тръгнали със санкции да ги плашат смешници .Руснака не е глезен геичо като повечето западноевропеици

386

Анонимен

преди 1 година

Тоя е за трепане

385

Браво

преди 1 година

Ако свалите Путин, ще получите Медведев.

384

Анонимен

преди 1 година

Руските мужици не издържат вече. Нямат вече опция да отидат на плаж до Гърция, да забършат нещо. Жените от Русия не издържат. Лятото дойде, а те не могат да направят тен в Италия. Руските бизнесмени са в паника - от една страна мафията на ФСБ ги тормози, а вече не могат да живят открито на свобода. Що Медведев не вземе да направи нешо за тях? Примерно, Медведев да каже че за да запазят инфраструктурата в Украйна, военните кораби и бази се прехвърлят в Сочи и войниците излизат от Украйна. Воала.

383

Анонимен

преди 1 година

*** (тьопито) чудо МедЪ е някакво чудовище. Тъпо е чудовището Мед, но пак плющи тъпотииии. Що му даваме да му се връзваме? Същото *** чудовище МедЪ разправяше че никой няма да е го грижа от следващите воини на Украйна. Сега тьпото чудовище не иска да се разбере колко е *** то самото, защото неговите приятелчета останаха бедни. Как тъ.пото чудовище да обясни на дъщерята на Песков че тя не може да ходи да си показва *** на море тази година? *** е това чудовише.

382

Ха ха ха ха

преди 1 година

Тоа много блед на снимката

381

Истината

преди 1 година

Червените *** са навсякъде. Гешев трябва да ги разследва за да освободи България веднъж завинаги.

380

Кален

преди 1 година

Ето това е наглост. Започват война и после не били виновни за нищо. Запада е лош. Брей брей

379

Ивайло

преди 1 година

От Русия с любов

378

Фелдмаршал Паулус

преди 1 година

Най-големият враг на Европа е руската зима, която може да се смекчи само с руски нефт и газ! През 1942 г ние също искахме руски нефт, ама без да го плащаме!

377

Анонимен

преди 1 година

По 1-ва точка. Кажете си най-накрая как точно ви пречукаха американците за се принудите да започнете тази война? Тогава мотивът ще е ясен но сигърно ще ви се смеят и гаргите.

376

Другарят Путин

преди 1 година

Най-много ме е страх от мръзнещи, кисели еврогейци, клавиатурни нинджи, дрънкащи глупасти, докато аз си взимам своето! Хахахаха

375

Ха, ха,ха,хааааааааа

преди 1 година

Тая кална руска св иня , пак ли се прави на гълъбче....ха,ха,хааааа...СЛАВА УКРАИНЕ...!

374

Анонимен

преди 1 година

Путин няма да победи! Планетата на мaмyнuтe я има само на кино! Хората ще победят! СЛАВА УКРАИНЕ!

373

Анонимен

преди 1 година

Кат гледам снимката, путин си е подбрал дребно обкръжение за да не страда! Медведь е по висок само с една коса!