15

Анонимен

преди 1 година

Иван Михайлов е български бандит.С такива мутри ли се гордеете.Позор.

14

Gancho

преди 1 година

Великите българи! Ама,най великите...

13

Анонимен

преди 1 година

Браво ! Аз съм сигурен, че има много хора с българско самосъзнание там, но не мога да си обясня, защо една малка промита от сърбите групичка ще им диктува дневния ред :)))

12

Неразбрал

преди 1 година

Онзи певец сега ще тича ли да го пали втори път? Че макетата винаги успяват да рушат по-бързо, отколкото ние им строим.

11

ЧИТАТЕЛ

преди 1 година

И кому е нужен този център, пък и на името на един кървав терорист, който се е занимавал най- вече с убийства на всички, които не го харесвали? Съдружник на най-върлите хърватски фашисти, постоянен гост на италианските фашаги, укривал се 3 г. в Турция от правосъдието, идеолог на отделна държава под името македония, за което подпомаган от служби на други държави. Ами ще ни считат там за фашисти, за какви други да ни считат?

10

Анонимен

преди 1 година

Браво на д-р Врабевски! Истински патриот и мецанат!

9

Анонимен

преди 1 година

Кога ще започнат да се рязследват хората като този Врабески.Колко е похарчил за този център,400 хиляди евро?

8

Анонимен

преди 1 година

Баща ми живя до 85 години и ако не беше го хванала вътрешно болнична инфекция можеше да изкара и над 90 г. Болниците са най опасното място на света.

7

Анонимен

преди 1 година

Кога ли ще се приложи закона за отнемане на незаконно придобито имущество.Ако ъооз беше в САЩ досега да го разкъсат.Няма човек в света,който да харчи собствени пари така лесно.Кола ,заплати,училище.Това държавата може да го направи,но частно лице.Бе зда получи нещо насреща.Абсурд.ДАНС да го провери,защото прокуратурата няма да ис мърдне пърста.

6

Анонимен

преди 1 година

Да много е странно от къде има толкова много пари.Врабески тук,Врабески там.И пари тук,пари там.От къде идва всичко.Този културен център излиза поне по 10 хиляди евро на месец Освн това кой купува коли на някой без да иска нищо насреща?Колко Бългаески села и градове мизерствар,защо не купи кола за някое бедно село и с тази кола да се карат болни или да с екупува храна и лекарства за бедните хора? Много е странно това.

5

Анонимен

преди 1 година

Този Врабески не изглежда много чист човек.От къде има толкова много пари? ДАНС няма ли да го разследва и прокуратурата какво прави?Кога ли ще станем нормална държава.От къде има пари за нещо от което не работи и не печели?Кой от вас би отворил нещо от което ше си на загуба и само ще дразниш 1 ,5 милион човека.Не знам.Прилича ми на мутра.ДАНС да провери дали е така.

4

Анонимен

преди 1 година

Трябва някой да купи медия, както гърците купиха Нова телевизия и подкрепяха гръцката политика и рекламираха основно гръцкия бизнес. Македония си е дива страна, още в комунизъм и идеологии от преди 40г. Трябва да се облъчат със западна пропаганда и да им се вкара нещо, което да ги разделя, че са комунисти, титовисти, че са корумпирани и зле организирани като администрация. Изобщо нашата държава трябва да заделя по едни 30-40 млн евро годишно за българска пропаганда и бизнес.

3

Анонимен

преди 1 година

Трябваше да му сменят името с някое друго.При условие ,че в Македония е обидно да има организация или "културен център" с това име,редно е и ние да покажем ,че сме Европейци,а не някакви други.

2

Аз

преди 1 година

Врабевски е човека, който създаде Костадин Костадинов.Близък е с американското ръководство на високо равнище!Представят ви Коцето като "русофил" ама реално си е човек на Чичо Сам :)

1

Анонимен

преди 1 година

Ауууу бугаризация !!! Ко ши прайми ся ? Да се запали .