141

Анонимен

преди 2 години

Хайде халал да са ви ЕС сега и евроатлантическите ценности

140

Анонимен

преди 2 години

До АнонименРезултат от 30 години чалга и мутри

139

Neobrazovan

преди 2 години

Mi dai da sednem i da pokaghem tes starite umnici i tehnite umni i inteligentni cheda sas skipi chughdestranni diplomi koi e po umen i kompetenten

138

О неразумний

преди 2 години

Ако се съди по коментарите, процента е даже по-голям. Около 80% вместо мисъл изразяват някакви откъслечни емоционални проблясъци в които личи единствено колко са недоволни, колко са велики и колко много презират хората около себе си. С една дума - написаното в статията за тях не се отнася, а в измисления свят в който живеят са едни интелекуални самотници заобиколени от море от ***.

137

Те политиците ни,

преди 2 години

избирани като най-добрите личности в обществото,демонстрират удивителна неподготвеност,некадърност и липса на интелектуален капацитет(да-а,ама страшно подготвени са в гонитбата на личния интерес),а ние се изненадваме за нивото на консуматорите.Няма нищо случайно.Като резултат от духовната нищета на младежите е невъзможността им да си оправят живота,резултатът от същото на политиците е невъзможността държавата да изпълнява функциите си,тя дава лукс за нищо на едни,а е мащеха за народа

136

Анонимен

преди 2 години

Кога УЧИТЕЛИТЕ ще полагат изпит по предмета по който имат претенции, че преподават? Аз гарантирам че по естествени науки около 75% няма да се справят. По чужди езици 65% няма да се справят.По математика какъв ли ще е процентът?

135

Таралеж Накълбо

преди 2 години

Който иска - ще учи. Има безкрайно много възможности в България за това. Ако не искаш, няма как да претендираш за ръководни позиции. Има нужда и от докери и хамали, в строителството се искат поне малко инж. умения. Прекрасна ситуация. Всички могат да станат инфлуенсъри, но на гладен стомах не ти е до туъркване...

134

Анонимен

преди 2 години

пази боже тя е сега работата ....

133

Анонимен

преди 2 години

Забавно е как обвинявате запада. Българската интелигенция бе унищожена веднъж 1945-та година. След това 45 години създаваха хора без предприемачески менталитет и хора които не са способни да оцелеят без държавата да се грижи за тях. И след това като 1989-та година държавата се разпадна се оказа, че българите образовани и възпитани от социализма нямат способността да си изградят работеща демократична държава и нямат способността сами да си възпитат децата.

132

Анонимен

преди 2 години

Държава където хората защитават Путин си е директно за закриване. Интелектуалното ниво е НУЛА.

131

От Вселената

преди 2 години

Разликата между Конопа и Марихуаната е както между Мъжа и Жената, Конопа винаги расте, както и Мъжете по високо от Марихуаната - Жените. Конопа съдържа вещества, които са подобни до веществата в Мъжкия организъм и поддържат Логиката в Живота. Марихуаната съдържа вещества които са подобни до веществата в Женския организъм и поддържат Емоциите в Живота. И затова Конопа - Мъжа като се съберат заедно с Марихуаната - Жената става Експлозия и се ражда Бебенце, което трябва да отиде на училище с Логика

130

Анонимен

преди 2 години

сега си представете тази *** да стане мениджери, лекари, адвокати, полицай и политици. БГ е обречена и ще станем по-зле от Сомалия.

129

Анонимен

преди 2 години

простия народ се управлява по-лесно, факт! знаем какъв е плана на запада за БГ, план няма и само ще ни използват.

128

Доктор Ху*

преди 2 години

И мислите че това е лошо ? Само изчакайте тия млади некадърници да станат достатъчно възрастни да създават семейство и заменят вече възрастните работещи които бяха възпитани на труд и отговорност от "лошия социализЪм"... Имам познат работещ в голяма болница . Той веднъж ми каза така - Единствено възрастните лекари и сестри си гледат съвестно работата, ама един по един се пенсионират . Новите които идват са ***. Некадърни, незнаещи, с високо самочувствие .ВЪВ ВСЯКА ПРОФЕСИЯ е така ...

127

Сата НАТО

преди 2 години

Няма да имат. Когато вкъщи ги занимават само с Еврофутбол, чалга-фолк и носталгия по комунизма, как да стане?

126

Ганьо Балкански

преди 2 години

Чудесна новина! Да се залепи на всички врати и прозорци на МОН, за да им се напомня всеки ден каква са я свършили през последните години. Хубаво е и господата депутати да си прочитат всеки ден, че да не изпуснат курса към тотално сриване на образованието в БГ.Срам и позор за цялата управляваща пасмина, която за малко над 30 години преход ни докараха до тук.

125

Анонимен

преди 2 години

Нямат да , днес един мекотелест ми направи фреш от портокал с корите.

124

Анонимен

преди 2 години

За жалост родителите на днешните деца в голяма част също са базово нефункционално грамотни, та камо ли децата им да са по-грамотни от тях. Само се замислете, като ходите в новите домове на младите семейства, в колко от тях сте видели книги или пък сте чули собственизите им да четат е-книги. Сигурно процента не е повече от 20%, та нормално е статистиката и за децата да е такава. Все пак това са неща, които в същността си се възпитават от семейството. Но мама и тате предпочитат да слушат чалга.

123

Пояснение

преди 2 години

Защо тогава се е получило така- защото на управляващите не им трябват умни глави , а работливи ли? Като добавим и как пишат оценките в училище, се допълва картинката.

122

Помня

преди 2 години

Не може всички да имат еднакви умения.Моите внуци са факири на компютъра.Най малкия на 4 години има смарт часовник и комуникира с мама и тати.Тато искаше да ни изкара всички с еднакви умения , но не се получи. Тогава беше рай за некадърните и мързеливите.Вземи го там на работа ,да не маа крачоли по улиците.Можещите и способни хора не бяха доволни и псуваха на ум , да не чуе комшията доносник.