73

До 28

преди 1 година

И от къде ще ги намериш тези нови и достойни мъже? Представи си , че си на избори сега и си в тъмната стаичка. Посочи ми достойните мъже за които ще гласуваш. Ако се отиде на предсрочни избори ще спечели пак ГЕРБ. Помни ми думата. Ако ли пък хората се отчаят още повече и отиде да гласува по - малък процент отколкото на предишните избори , тогава не би било учудващо да спечелят или ДПС или Възраждане. И в единия и в другия и в третия случай с БГ е свършено.

72

Анонимен

преди 1 година

Консомолката Митева най накрая е стиснала другарката от БКП за ръката. Радва се като дете на шоколадово яйце.

71

Анонимен

преди 1 година

Митева, заблудила си се. Пак.

70

Социаглиcт

преди 1 година

Ивчее, за втори път правите сделка с дявола, не си вземате поука от грешките. На следващите избори ще сте вън от парламента. Тия дето се ръкуваш с тях ще ви сдъвчат, ще преглътнат и ще ви изc...paт в канализацията на историята!

69

Абе

преди 1 година

Тия така ли не разбраха че ги ползват за кърпеж и нищо повече

68

Безграмотен

преди 1 година

Дългите коментари докарват на троолчеетаа

67

Интересна теза

преди 1 година

Митева.Само не уточни:ще върнем ли руските служители в посолството:ще молим ли Газпром да ни пуска газ с рубли;как ще спрем инфлацията и цените;ще изнасяме ли (вече легално)оръжия за Украйна;кой ще е премиер и кои министри?Има и други важни въпроси,но изброените по-горе са неспазване на принципи и обещания към избиратели на тази или онази партия.С други думи няма как да се изпълнят всички партийни искания и някой ще е пренебрегнат.Кой и колко?На какво ще се надява при другите избори?

66

До56

преди 1 година

Няма нужда никой да клевети Кирчо и Кокорчо. Ежедневието на всики българин, който не смее да влезе в магазин или да застане пред гишето за плащане на сметки доказва техната некадърност, корупция и тяхната ненужност в управлениито на държавата ни.

65

Бебе

преди 1 година

Да се чуди човек как най-големият виновник за всички несгоди в държава, този който докара днешните разрушители има най-голяма подкрепа. Ние сме доказателство, че всеки народ заслужава управниците си

64

Срам

преди 1 година

ИТН за пореден път доказаха, че са най-непостяната партия в този парламент. Готови са да ги тъпчат, плюят, убиждат и ругаят, да ги сравнят със земята, но да бъдат в парламента. Къде отиде високомерието на много принципния Трифовов?Явно има от какво за се страхуват, ако са извън властта.

63

Отвратен

преди 1 година

Няма такава проституция до вчера се плюха с пп и останалите днес ще сформират силен кабинетПовече никога глас за - славчовите продажници ясни са - всичко в името на прибирането

62

Анонимен

преди 1 година

Ако и този път ИТН си покажат рогата , ще се ходи на избори ! Но поне се надявам, парламента да се прочисти до някъде от лош материал! А и каквото и да казват социолозите , ГЕРБ няма начин да управляват , освен ако не се коалират с ДПС и Възраждане ! Това ще бъде краят на всяка от тях по отделно !

61

Антонии

преди 1 година

Убеден съм, че партийте Итн и кагабейската Бсп, Дс ще направят невъзможното само и само да има правителство. Итн няма избор или правителство или чао парламент,а Бсп или правителство или оставка на Корнелия Нинова Техноимпексова. Важното е да не клекнат ПП и ДБ за плащането в рубли на руския рекет за газта и да не отменят нотата за изгонените 70 руски дипломати и нагли шпиони, но трябва да изгонят още поне 20 Тина руснаци и посланик Митрофанова. Ако клекнат на рекета на Бсп тези партии ще фалира

60

тъпа селянка

преди 1 година

Бяхме готови да подкрепим Асен Василев за първия мандат, разкри тя ---------- вие и ccвирки сте готови да правите, само и само да останете в парламента :)

59

Сега

преди 1 година

Какво чакате още? Да падне тавана на лятното кино ли?Дерзайте.

58

карачанаков

преди 1 година

Kъде се покри онова подло човече с юмручето да коментира ситуацията.Киро ИТН са задкулисието и мафията,а Слави е главатаря.Слави ще съдя К.Петков ,аз не съм мафиот....да излезе и да каже кой какъв е нали много знае,има ли им доверие.По времето на Борисов излезе, заяви СНИМАМ ДОВЕРИЕТО СИ от това ПРАВИТЕЛСТВО и насъска хората да свалят МАФИЯТА,сега едни други си викат МАФИЯ и в същия момент се готвят да управляват е срещу кого ще се борят?

57

Мен

преди 1 година

Вие ИТН, чест, достойнство имате ли, до вчера ви наричаха мафиоти днес сядате на една маса, ето това е *** истински *** защо е този напън ДАМАДЖАНКОВ за шеф на КПКОМПИ от една страна да върне запорирани те имущества на олигарсите от друга да прикрие далаверите на про100 Киро и КОКОРЧО и сие, е има такава държава, *** няма такъв НаРОД с душа на овца и ум на дете от ТВУ

56

Анонимен

преди 1 година

Кой вярва на**планетата на майймуняците**?

55

Deep Zone

преди 1 година

Да се посмеем на три-процентовата "р"-якаща "правистка" сега! :D

54

Един от Юг

преди 1 година

Мдааа...комунеги от всички страни съединявайте се! Гледали сме го този филм вече!Рашистите пак си постигнаха целта в България!